Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imax

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error Multi terror 2010.12.04 06:00:00
Szevasztok! Multinál melózok.Új áruházat nyitott a cég, oda toborzott bennünket októberben.Azóta tanultunk, gyakoroltunk.5 napja végre meg is nyitottunk. 190 dolgozó van itt, ehhez építettek 2 női és 1 ffi Wc-t. Gyakorlatilag a pihenő időnket sorban állással töltjük. 190 ember…..
imax 2010.12.05 10:57:57
@SzaGyu: Figyu, ezzel a hozzáállással inkább ne is kommentelj. Úgy vagy vele hogy nagy a mejjed, téged egy munkáltató sem használna ki. De ott van a 40-50 éves aki éppen kifog egy ilyen munkahelyet, mert ugye sehol nem szeretik alkalmazni ezt a korosztályt. Nem csoda hogy meg kell becsülnie. Gyerekek, számlák, stb. Akkor is fizetni kell ha nincs miből. Talán elkerülte a figyelmed, de 67-ezer forintos fizetésből elég nehéz megélni. Persze a tévében 120e forintos átlagkeresetről beszélgetnek, de azok megint csak be vannak kokózva, vagy az újuk a seggükben maradt mert itt senki nem kap annyit. Alsó osztály, alsó közép. Az hogy a magyar munkás ilyen csicska, nem önnön hibája, így nem is róható fel neki. Ha ítélkezni akarsz akkor állj tükör elé. Az hogy ilyenek történnek mint ami a cikkben is szerepel, a felsővezetés hibája. Azé a pár csicska "főnöké", akik a jó pénzért a szart is kihajtatják az emberekből. Tapasztaltam! Hidd el nekem az Angol nem is tud arról hogy milyen körülmények uralkodnak, vagy esetleg probléma van. Szidhatod a régi meg az új kormányt. Egyik se jobb. De a magyar munkásról egy rossz szót sem!
imax 2010.12.05 11:06:18
@Oregon (TM): Akadhatnak kivételek, te is ezek közé tartozol, mert szeretsz a budiban lógni. Vannak kivételek így van. Faji hovatartozástól függetlenül. Bár a tapasztalat azt mutatja a cigány inkább a segélyből és a családi pótlékból szeret megélni. Mindegy (nem teljesen). Valahol azért elég sértő ez a számítás. Ne azt nézd te se cseszd meg hogy hányszor megy ki a budira, hanem hogy el van e végezve a munka, és minőségileg is megfelelő, akkor mit számolgatsz? Nem örül a hülye fejed hogy rendben megy a termelés, attól függetlenül hogy mondjuk 5x mentem ki pesálni és 1x sz*rni. Nagyon rossz oldalról közelítik meg sokan a témát.
imax 2010.12.05 11:41:40
@Dövan: Kemény szavak ezek. Azt állítani azokról hogy "testvéreink", akik anno pályáztak a földünkre. Mind Trianon melléktermékei.

Sokan jönnek itt a külföldi témával. De igazándiból a kutyát nem érdekli sem Anglia sem az Egyesült államok. Ha lehetőséged van rá hajrá, dolgozzál, éljél kint. Te meg akkor annak csicskázol akinek a keze ugyanolyan sáros volt a Trianonban.
Lehet dobálózni a fideszel meg az mszp-vel is, mindig voltak és lesznek olyan birkák mind a két csoportban akik vakon adják szavazatukat. Ez tény és való.

Sokan azt mondják hogy van itt munkahely. Van igen, hol is? Megint kor, és képzettség függő. Mehetsz diplomázni, de minek, leszarják azt is, ha volt is annyi pénzed hogy megcsináld.:D Szakmunkát megölik. A mezőgazdaságot szintén. Koros vagy nem kellesz. De ha van is munka másik városban, és kellesz is, miből fizeted az albérletet az otthoni rezsit, esetleg hitelt? 80 ezerből. Mi van azzal aki egyedülálló? Kössön érdek házasságot? Azok dumálnak megint akik soha nem voltak ilyen helyzetben! Lehet nyugodtan számolgatni, ki lehet számolni mennyi az annyi!