Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pettendia

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
Hello Lockpickerek!Akkor álljon itt a 10. és egyben utolsó (szerintem a legnehezebb) kérdés:10. Engedélyezett-e Magyarországon a lockpicking mint szabadidős hobbi/sport tevékenység?Plusz pontért kérdezzük, hogy: Hordhatod-e magaddal a mindennapokban a lockpicking szettedet?Zárak…..
Hello Lockpickerek!   Először is békés és nagyon boldog újesztendőt kívánok mindenkinek! Nekem kissé erősen kezdődött a 2010-es esztendő, így nem nagyon volt érkezésem még idén cikket írni. Viszont ha már a kollégák belecsaptak a Bumpkey témába, hát nem szívesen…..
pettendia 2011.01.12 17:06:42
@lockpickfan: Hello! Engem érdekelne az általad összeállított bump kulcs szett, ha hajlandó lennél eladni eggyet. Csináltam én is már többet kisebb-nagyobb sikerrel, de megvennék egy profi szettet is, ha van rá esély. Köszi!