Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PixelNinja

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell megijedni,  kedvenc alkalmazásboltunk köszöni, jól van, csak éppen nevet változtatott.  Az Android Market a Google legújabb,  mindent egy kalap alá összehúzó törekvésével összhangban új köntöst kapott: üdvözöljük a Google Play-t! A dolog lényege, gondolom, az,…..
Még egy hét sem telt el az Ice Cream Sandwich forráskódjának megjelenése óta, de máris megjelentek az első romok, melyek, mit tesz isten, olyan gépeken futtatják (persze, egyelőre még korántsem tökéletesen) az Android 4.0.1-et, amelyeken hivatalosan sosem lesz elérhető. A…..
 Kedves Modor Tibor Úr!  Mostanában olvastam zsörtölődő kommenteket, hogy elmegy a blog az eredeti irányból másfelé (már a harmadik poszttal elmentünk - M.T.). Azt gondolom, ez a _szösszenet_ az _igazi, régivágású_ Modoros _hangulatát idézi_. Az "Otthonok és…..
PixelNinja 2011.10.13 17:58:18
@KürtiT (Tromb74): nemnem. fejhangon visítva ölne le a hegyes körmijeivel :)
PixelNinja 2011.10.14 06:43:33
@Frengi: 2 hónap? komoly lenövésed lehet a végére :)
PixelNinja 2011.10.13 17:36:57
@Ernoke: egyébként férfiasan be kell vallanom, hogy lehet ezt IS magas fokon űzni (mármint a műköröm-bizniszt), de persze nem a szilikonszájú, szolipultból kiöregedett hidrogénbombákra gondolok. Érdekes, de a legjobbaknak komoly művészeti végzettségeik vannak, sok köztük a tisztességes - nem büfészakos - egyetemet-főiskolát végzett. De ez tényleg 1000ből 1, a többi telibe hozza a sztereotípiákat.
Ajánlom a nails.hu fórumait. Van ott akkora szenny, hogy az nlc, meg a babamama fórumok elbújhatnak mellette.
A blogom kábé három hónapja működik, és szerencsére van annyi olvasója és kommentelője a bejegyzéseknek, hogy néhány következtetést le tudjak vonni. Plusz ehhez jönnek még hozzá a magánban elmondott vélemények. Két kritika hangzott el főleg, az egyik leginkább az elején: ne…..
Bevallom kicsit nehéz helyzetben vagyok. Egyrészt már idejét sem tudom mióta volt utoljára a kezemben kimondott médialejátszó, másrészt a Galaxy S 5.0 elég érdekes kütyü és nem igazán tudom elhelyezni az Androidos készülékek palettáján. Nem hívhatjuk teljesértékű pda-nak,…..