Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nwp

1 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmennek százan, jönnek ezren, a Defekt Szcéna COOL arcai egyre többen lesznek! De tényleg, mi megy ott? MLM-rendszerben értékesítik a kúlság titkát? Végülis mindegy, a lényeg, hogy noise-punk zenekarával Berosszulás Feri idén akkorát ment, hogy még mi, sokat látott kúlulogusok,…..
nwp 2015.12.09 18:31:36
Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón: - Mennyi a költségvetése?- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte. A kérdést…..
nwp 2014.08.26 13:37:43
@sixx: Azért a koncepció elég hasonló, maximum nem lesz olyan zseniálisan vicces.
Lucy egy szőkecsaj, akinek nincs szerencséje, legalábbis abban a tekintetben, hogy egy átbulizott éjszaka után arra ébred, hogy a) kibaszott másnapos b) nem túl bizalomgerjesztő gengszterek belevarrtak valami drogot a hasába, és azt akarják, hogy elvigye valahová. Aztán hasba…..
Seres "serko" Gábor képeivel többször találkozhattatok már itt a blogon, így tudhatjátok, hogy előszeretettel készít különleges hatást keltő "multiexpó" képeket, ezt a technikát mutatja be nekünk részletesen Gábor itt az Indafotóblogon. Nem erősségem a bemutatkozás,…..
nwp 2014.03.14 13:37:12
@rockjano: Az igen :DDD

"Szép ez meg minden de igazán mi az értelme??? Photoshopban sokkal profibban meg lehet csinálni és úgy ahogy az ember akarja, ez így egy amatőr szimpatikus lelkes próbálkozásainak tűnik…már elnézést…"

Hasonló érveléseket várok a természetes vs. szilikonmell vitára is :DDD Nem beszélve szegény Picassóról aki egy épkézláb fát nem tudott lerajzolni. Bezzeg ha van fotosoppja :(
A megoldás a Debt-Friendly Stimulus, vagyis az államnak adót kell emelnie és a beszedett pénzből felpörgetnie a gazdaságot.Hogyan kezelje a világ a válságot? Ezt a kérdést számtalan közgazdász feltette már az elmúlt években, és természetesen megoldási javaslatokban sem volt…..
nwp 2014.02.23 20:45:59
A folytatás: http://sohajok.blog.hu/2014/01/13/egy_kor_hajnalaA szülők azt hiszik, hogy a gyerekeiket az utcán várják a legnagyobb veszedelmek, pedig sokkal nagyobb károk keletkezhetnek bennünk otthon, a TV előtt. Családi csomagban kapjuk az agymosást, kicsiknek és nagyoknak egyaránt…..
nwp 2014.01.12 17:52:10
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
"Amíg világ a Világ, én a kocsmámból meg fogok élni." Egy vendéglátós ismerősöm mondta 2008-ban a fent idézett mondatot. Egy időben így is volt. Az italbolt tűnt a világ legjobb befektetésének. Ma viszont több az eladósodott extulaj, mint a még ma is működő egységek…..
nwp 2014.01.03 07:47:56
@an-dee: És mi van ha dohányzó ötször annyi járulékot fizet, mint a nemdohányzó? Akkor se érdemli meg a kezelést?
Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek. A mai Borsban ismét Szegedi…..
A napokban a Time magazin által az év emberének választott Ferenc pápa úgy látja, a szegénység egyre szélesebb méreteket ölt, szakadékot teremtve a társadalom rétegei között. Ezért a gazdasági modellek átgondolását szorgalmazta a túlzott pazarlás megfékezésével. Új…..
nwp 2013.12.13 12:05:30
@Mr Falafel: Nézd csak meg kik nyertek a II. világháború után is: Izrael, a judeo-keresztény USA és a szovjet balosok. Véletlen? Nem hinném.
nwp 2013.12.13 12:18:00
@S=klogW: Gondolom a magyaroknak se hiszel akkor. Pedig a magyarok imádják a Soros által kitanított Orbánt, keresztények, és élik a balos gazdaságpolitikát is. Probléma?
Olvasom, hogy a Felsőoktatási Kerekasztal javaslatára eltörölhetik a nyelvvizsga kötelezettséget azokon a felsőoktatási képzéséken, ahol nem létszükséglet a nyelvtudás. Így több lesz a diplomás és javulnak a statisztikák, amelyek még jócskán elmaradnak az uniós átlagtól.…..
nwp 2013.09.26 10:28:07
@Eino81: Azért nincs teljesen igazad. Meg lehet tanulni akármilyen nyelvet meg minden, de egy szlovák a csehet könnyebben megtanulja, mint a szuahélit. A magyarhoz nincs hasonló, élő nyelv, ezért szókincsben és nyelvtanban is sokkal több újdonságot tartalmaz minden idegen nyelv, amíg a germán, szláv vagy román nyelvek (többé-kevésbé) azonos logikával, azonos alapszókincsre épülnek, ezért szimplán kevesebb új tudást igényelnek.

@letras_verdaderas: Tökéletesen egyetértek. A magyar nyelvet a világ 1-2 ezreléke beszéli, a föld területének meg nem mondom milyen kis területén, ostobaság a világ egy ilyen apró szeletében bennragadni.
nwp 2013.09.26 10:54:01
@Eino81: Félreérthetően írtam, úgy értettem, hogy nincs olyan jelenleg használt nyelv, amely felismerhetően hasonlítana a magyarra, a nehézségével kapcsolatban igazad van, persze, hogy van nehezebb is, nem erre akartam utalni.
nwp 2013.09.26 20:30:47
@kiwirágós kivirradtig: Én a "hasonlít" szót úgy értettem, mint a norvég és svéd, szlovák és cseh, olasz és spanyol stb., szóval kicsit szűkebben. Csak arra akartam kilyukadni, hogy nincs olyan nagy nyelv, amelyikre a magyar hasonlít annyira, hogy jelentősen megkönnyítse a nyelvtanulást.
Bajban van a Pető Intézet adták hírül nem is olyan régen több helyen is. Ha nem jutnak pénzhez, akkor hosszabb távon könnyen bezárásra kerülhet a sor. Pedig ez aztán nem olyan "ágazat", ahol versengenének egymással az intézmények. A Pető intézet pedig a mozgássérültek…..
nwp 2013.09.17 19:54:34
@-JzK-: Ha kapitalizmus van, akkor ne vegyék el adó formájában a keresetem felét. Ha elveszik, akkor igenis elvárható, hogy vissza is osszák.
Ha igazuk lesz a londoni kutatóknak, akkor a fejlett gazdaságokban nem kell a nyugdíjrendszerek összeomlásától tartani, gyermek ugyanis lesz bőven a következő évtizedekben.A fejlett világ egyik legégetőbb hosszú távú problémája a romló demográfia, vagyis a társadalom…..
nwp 2013.09.15 11:33:38
@Rovancs: Azért mert egyszer elbasztak valamit, nem kell azt örökre fenntartani. Hosszútávon valószínűleg megoldható, hogy mindenki a saját megtakarított pénzét élje fel nyugdíjas éveiben. Ja, tényleg kell valamennyi idő az átállásra, ami tényleg szar lesz, de fenntarthatóbb és igazságosabb az a rendszer.
nwp 2013.09.15 14:26:40
@nyuggernyúzó: Kellenek a gyerekek is, meg nem kell túlcsicsázni, egyszerűen menne a megtakarításod az állami kassza helyett minden hónapban a saját számládra en bloc. Aztán meg kiveszed amikor akarod, ahogy akarod. Nyilván, a szociálisan nagyon rászorulókat kisegítik. De nem lenne rossz rendszer, amelyben a választást nem lehetne nyugdíjemeléssel nyerni.
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
Geekblog The Purge 2013.08.22 06:00:00
A jövő Amerikájában szinte megszűnt a bűnözés. Aggodalomra semmi ok: nem az emberiség vált akár egy fikarcnyival is intelligensebbé, senki nem döbbent rá, hogy egy ölelés többet ér ezer tökön rúgásnál. A kormány bevezette a Purgálást (vagy Tisztogatást, ahogy tetszik, de…..
Úgy tűnik, hogy tiltólistára került a román szó a Fidesz-valóságban,nagyobb bűn kimondani, mintha azt köpnénk oda, hogy baszdmeg a kurva anyád, te rohadt geci. Mert az ilyesmit az illedelmes polgári értékrend csak kisípolja, de román, na ez a szó egyszerűen nem jön ki. Szó…..
nwp 2013.08.21 18:31:56
@fátum: Szerintem a pirománnak és Roman Polanskinak sincs sok köze Romániához. Kezdem azt hinni, hogy szarkazmusból kerültek oda.
nwp 2013.08.21 18:47:06
@maydayray: Azóta befejeztem.
Klinghammer István felsőoktatási államtitkár szerint évről évre emelni kell a felvételi ponthatárt (azaz tanuljanak többet a középiskolások), de ami még fontosabb, a diákok tanuljanak meg egy idegen nyelvet, mire elérnek a felvételiig: "A mostani 240-es felvételi pontszámot…..
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
nwp 2013.08.16 14:32:03
@doggfather: Én mondjuk ilyet nem tapasztaltam, de ha elkezdjük a betiltogatást szubjektiv vélemények alapján, annak nem lesz jó vége. Nyilván odaszarni nem kell az utcára, de könyörgöm, nem tetszik valaminek a látványa ezért legyen tilos?

@PistolStar: Értem én, hogy szembe állitod az elméletet a gyakorlattal és igazad van, én csak azt javaslom, hogy mindenki foglalkozzon a maga dolgával.

@Kacsura: Igy igaz, de ne tegyük egymás mellé a fejre szarást a nem tetsző látvánnyal.

@monddazigazatmar: Nem, az általad felsorolt tevékenységek valóban ütköznek a közösségben élés szabályaival. A nem tetsző látvány viszont nem okoz senkiben kárt. Különben meg az általad helyeselt rendszerben ki dönti el mit szabad és mit nem? Az 51% lediktálja a 49%-nak, hogy mi tetszik neki?
nwp 2013.08.16 14:50:52
@Tomasz_a_gozmozdony: Nyugodtan undorodhatsz, a te dolgod. És akkor mi van, ha kurva sok embert zavar? A fehér csaj meg ne menjen hozzá a néger faszihoz, mert az mondjuk sok embert zavar?
nwp 2013.08.16 15:04:10
@monddazigazatmar: Nekem, a "lányomnak" és a "feleségemnek" okozol kárt. Remélem azért ezt te is sejtetted.
Valószinüleg tényleg magasan 51% fölött van azok száma, akik nem nézik szivesen ezt az utcán, de szerintem 51% arra is lenne, hogy nagyon kövér emberek ne mutogathassák magukat az utcán.
Justin Bieber tudatosan építgeti rosszfiú imázsát: egyszer Bill Clintont kurvaanyázza egy véletlenül kiszivárgott videóban, máskor a rajongóit köpködi, most meg drogokkal buktatta le magát a kanadai határon. A határőrök Detroitba menet állították le a tinisztár turnébuszát a…..
nwp 2013.07.31 07:42:45
@hatja: ahogy a tied is.
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a…..
nwp 2013.07.03 00:04:26
@hopptarisznya: Ha tényleg van már ilyen lista, tudnád linkelni?
Policity Nem értik 2013.06.25 17:40:27
Szentpéteri Nagy Richard néhány napja, a Népszavában megjelent írása kiválóan szemlélteti, hogy sokaknak mennyire fals elképzelése van a konzervativizmusról, ezért, ahogy erre már korábban is kísérletet tettünk, röviden ismét megpróbálok néhány általam tévesnek vélt…..
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
Bár az Európai Bizottság nem tervezett újabb cselekvési tervet a jelenlegi HIV kommunikáció 2013-as lejártát követő időszakra, civil nyomásra sikerült elérni, hogy mégis lesz új HIV/AIDS "stratégiája" az Európai Uniónak. Magyarországon azonban még mindig csak tervezetként…..
nwp 2013.06.13 18:20:57
Azt már éppen eleget sulykolták, mi az, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell. A dayjob.com viszont azt foglalta össze, mi az, amit mindenképpen hagyjunk ki. A kudarcok Ezt valószínűleg mondani sem nagyon kell, hiszen az önéletrajz alapvetően marketing eszköz, amellyel saját…..