Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Téli Sándor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Firefox magyar nyelvi változatának karbantartója keresett meg azzal, hogy szerintem milyen magyar webes alkalmazások kerüljenek be a Firefox hamarosan publikus betává érő harmadik verziójába. Eddig ezek vannak benne a listában: Search: Google, Yahoo, Amazon, Answers, CC, eBay RSS…..
Téli Sándor 2008.01.03 10:27:43
Megjelent a Google Maps Mobile 2.0, amely megmutatja, hol vagyunk éppen. Jól jöhet azoknak, akik rendszeresen eltévednek részegen, mert a Google segítségével meg tudják mondani a diszpécsernek, hogy hová küldjön taxit. (Ehhez persze alapfeltétel, hogy ne veszítsék el a mobiljukat,…..
Onlinemarketing blog Lepattanás 2007.10.23 10:46:00
Az ugye alap, hogy legalább akkor tegyünk fel a weboldalunkra egy normális mérőkódot, amikor kampányt futtatunk. Érdemes látni, hogy mi történik, nemcsak bízni a jószerencsében. A legegyszerűbb megoldás, ha a Google Analytics-et rakjuk fel, mert ingyenes és nagyon sok információt…..
Néhány napja megtörtént a váltás az ETARGET rendszerében: új hirdetéseket csak a rövidebb formában tudunk felvenni a rendszerben.A blogon korábban már megírt változás a felhasználóknak csak egy kisebb hányadát érinti, így idővel nekik fognak szólni, hogy rövidítsenek,…..
Ma itthon két olyan hirdetési rendszer van, amelyik segítségével kattintás alapú hirdetéseket helyezhetünk el az oldalunkon, és ezeken keresztül több-kevesebb bevételre is szert tehetünk. Ezek az ETARGET és a Google AdSense. De vajon melyiket válasszuk? Melyikkel lesz több…..
Két újdonságot is találtam az Index fórumrendszerében, ami mellett érdemes kicsit megállni, megnézni. Mindkét újdonság ugyanis olyan, ami piacbefolyásoló hatású lehet.Az Index fórum kapott egy új keresőt, pontosabban kiegészült egy új keresővel: a Fórumkereső kapott bal…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week nyolcadik írása... Szerző: Simon Benjamin Blog: benjamin.hu Ötleteltem egyik nap és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a fórumtopikok helyén…..