Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IQMAX

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szerkesztőség! Megörültem az oldalnak, amikor rátaláltam. 1969-ben születtem, anyám egyedül nevelt hármunkat. Volt, hogy éheztünk, fáztunk, nagyon még ruhánk se volt, és emlékszem, hogy anyám kivágta a cipőnk orrát, ha kinőttük, hogy legyen mit a lábunkra húzni, és a tesómmal ha nem volt…..
A Sátán egyike a Bibliából ismert figuráknak akit jellemzően a legnegatívabb fiuguraként szoktunk azonosítani, minden gonoszság és rossz forrásaként. Valójában azonban a Sátán is Isten teremtménye, ezért végeredményben a rossz, melyet képvisel, szintén Istentől származik. A Sátán szó héberül…..
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Üdv!   Ezelőtt 2héttel elmentem melózni egy nyilászárós vállalkozóhoz.…..
A Blikk fáradhatatlan oknyomozó újságírója kiderítette: A népszerű tévés-rá­diós a Shamar­pa Kft.-n keresztül intézi feleségével, a második gyermekével várandós Viktóriával a pénzügyeit. És nem is akárhogy! A cég csak tavaly 123 millió forint nettó árbevételre…..
IQMAX 2014.12.01 15:05:18
"Jól csinálták! Nekünk is így kéne!"

Aha, mindenkinek ezt kéne. Csak radiós kéne az országba. Tanár, aki megtanította neked leírni a fenti szavakat, gyerekorvos, aki majd talán kezeli a gyereked, ápolónő, aki majd a hugyos táladat kiviszi, amikor már magad nem tudod, az nem. De műsorvezető, VV szereplő és énekes-jelölt, na, az minden mennyiségben.

Nem az a baj ezzel, hogy tanulatlan, műveletlen, semmi speciális tudást nem igénylő pozikban ennyit lehet keresni, hanem az, hogy más, enyhén hasznosabb, iskolákat, tanulást igénylő, elég nemes (és hát szép) munkákkal meg ennek töredékét se. Még akkor is, ha belefeszül az ember.
Épp ezért nagy baromság az, amikor Szijjártó azzal jön, hogy az ő szülei keményen dolgoztak, ezért van a sokszázmillájuk, meg amikor a derék üzletember megcsukta a soktizmillás verdáját, hogy nem irigykedni kell, hanem keményen melózni. Mert ez nem így megy. Ha 0-24/7-ben ügyelne egy főnővér, tanítana egy tanár vagy sütné a kenyeret a pék, akkor se jönne össze a felnire való.

Aki itt a savanyú a szőlő, meg ilyen baromságokkal jön, az nem lát az orránál tovább. A probléma világméretű, és nem az a gond, hogy vannak gazdagabbak, meg nem gazdagabbak, hanem az, hogy a mai trend az, hogy aki félművelt, suttyó és proli, de van benne hajlam a ripacskodásra (nők esetében minden tulajdonság nélkülözhető, ha jók a testi adottságok és egy Nikon objektíven keresztül kinéz valahogy), akkor az nagyságrendekkel többet visz haza, mint aki "csak" dolgozik, értelmesen, hasznosan. Akár ételhez, italhoz juttatja a népet (köztük Balázst is), akár tanítja, kupálja (már ha befogadja), akár gyógyítja. És lehtne még sorolni. Aki szerint ez teljesen rendben van így, na, hát akkor ott az értékrenddel komoly probléma van.
kép: origo.hu Amit el fogok mondani, az nem bonyolult. Nem valami nagyon titkos receptet fogok előadni. Csupán megállapítok, kimondok valamit, ami a ma esti tüntetés után szerintem nyilvánvaló. Vida Ildikó lemondását el lehet érni, ha akarjátok.   Az internetadó visszavonása…..
Van két lány (Ashley C. Williams, Ashlynn Yennie) meg egy japán animefigura (Akihiro Kitamura). A közös bennük az, hogy mindhármukat elrabolja Dr. Heiter (Dieter Laser), hogy felhasználja őket eszelős orvosi kísérleteihez. A doki ugyanis a fejébe vette, hogy megalkotja az emberi…..
IQMAX 2014.11.02 15:11:01
@mojoking77: Ha már a cult-ba belekötöttél, pedig utálsz "nyelvtannáciskodni", akkor mondanám, hogy a "had" az helyesen "hadd".
 18 Tipp, hogy Te irányítsd a megbeszélésed!  Sokan azt gondolják, hogy egy megbeszélésre nem kell készülni, majd ott ötletelünk, improvizálunk egy kicsit, lesz üdítő és süti, eltart délig és utána mehetünk ebédelni, ha pedig nem találunk megoldást, majd jövő…..
Kezdetben vala "a" szülői értekezlet, melynek eredményeképpen a családon belüli erőszak réme lebegett a vásott fiú szívek felett. De jó is volt a jól tanuló kislányoknak, stréber fiúknak, se hús, se hal nebulóknak! A vásott fiúk esetében azonban a szülőiről haza érkező…..
IQMAX 2014.02.17 15:35:53
@873ujr3rk: "Ma már más világ van! A kilúgozott tudatú, média által elbizonytalanított szülő akkor sem emel kezet csimotájára, ha az a büdös kölyök megérdemelne egyet ama híres makarenkói pofonokból. "

"mármint ha nem verem a kölyköket, az azért van mert kilúgozta a tudatom a média ?"

Ha neked a fenti állításból az alsó mondat a konklúzió, akkor te hadilábon állsz az ok-okozat fogalmával, meg úgy en bloc a szövegértelmezéssel. Ha simán pék vagy egy vidéki maszeknál, akkor persze ez elfogadható és érthető is.
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
IQMAX 2014.02.09 19:44:04
@bovorac: "Azért felmerül a kínzó kérdés, hogy ez mitől igényesebb, mitől közszolgálatibb, mint bármelyik hasonló műsor? Mit keres közpénzen a köztévén?"

Ne felejtsük már el, hogy a kertévéken 2-3 fellépőként jön egy orbitálisan hosszú reklámblokk, van 1 órányi szavazatszámlálás (közben megint k. sok reklám), ripacskodnak a műsorvezetők (mert lehet nem kedvelni a műsorvezetőket, de azért fridihez, liluhoz meg balázshoz képest ég és föld) megint reklám, időhúzás, reklám és eredményhirdetés. Amikor már csak 5 versenyzőjük van, akkor is 3 órásra nyújták a műsort.

Itt pont csak annyi szünet van a dalok között, amennyi kell és nincs semmi reklám!
A szavazatszámlálás sincs elhúzva. Ennyi előnye minimum van a többi hasonló műsorhoz képest.
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
2005 után a Guitar Hero széria beindította a ritmusjátékok tündöklését, amit gyors kiégés követett. Nagyjából öt év alatt az érintett cégek – mindenekelőtt a Guitar Hero brandet toló Activision Blizzard és a Rock Bandért felelős Electronic Arts – elég jól megszedték…..
IQMAX 2012.12.08 08:09:13
@A csótány is ember:
Tarsashazban lakom, elektromos dobszerkom van, amit fulhallgatoval csak en hallok.
Tehat egyaltlan nem felejtos...
hogyvolt X-faktor 2x15 - 7. döntő 2011.11.28 08:00:00
El sem hiszem, hogy már itt járunk, 7. döntő, 6 versenyző, újabb elképesztően előnytelen frizura DevilNórinak. Időjárás-jelentéssel kezdünk, tudjuk, az idő szar és beállt a sor az M0-n, eszébe ne jusson senkinek elindulni otthonról, hacsak nem az RTL stúdiójába, máskülönben…..
Nemrég jelent meg egy termék a piacon Wonderland by The Enchantment néven. A videón lévő effektek elég ütősek. Alapvetően érme eltűntetésre/meglelentetésre használható a dolog, de más kissebb tárgyak: golyók, nyaklánc, stb. is alkalmasak. Állítólag nincs semmi ruházatbeli…..
IQMAX 2010.12.11 10:26:07