Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arde

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.03.15 08:28:06
Digó limó (Aki már olvasta az eddigieket, ugorjon benne az Elvtársak, elvtársnők bekezdéshez ;) Gyönyörűséget foltot sikerült csinálni rá, amikor lekerült a kocsi, a műszerfal elég vehemensen tiltakozott, olyan lámpák is elkezdtek világítani, amiről nem is tudtam, hogy…..
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
arde 2014.05.18 07:10:10
@dennisthemenace:
Hát,a Mi környékünkön pont nem az ár a döntő,sokkal inkább a tradíció.Minden cég 'SCANIA BUZI",meg a szerelők is SCANIA tanfolyamra jártak.Csak a V8 az Isten.A VOLVO minden problémáját a hozzá nem értés okozta,de ezt hiába magyaráztam a nagyfőnöktől kezdve bárkinek.SCANIA:szelepállítás minden 250000 km után.VOLVO:500000 km után.De még ezt is kihagyták,810000 km-nél leszakadt egy szelep.Beleöntöttek 15000 Eurot a javításba,de ez megpecsételte a sorsát.Még itt van a cégnél,de egy új sofőr 2 hónap alatt megpecsételte a sorsát,Nekem akkor jött az új Euro 6,a lényegesen olcsóbb autópálya díjak miatt.A Volvo csak Euro 5 volt.AD-BLUE system minden Scania rákfenéje.Óvni,babuzsgatni kell,mint egy gyereket.A Volvoban legyen olaj+víz,és megy.
arde 2014.05.17 19:18:01
@Parajpuding:
Mivel megszólítottnak érzem magam kedves soraid által,megpróbálok kielégítő választ adni,ami talán felér hozzád,ó Te mindenki felett álló!Ha a Te buzi fajtád otthon játszana a 2 dekás szerszámával,nem a 40 tonnával szórakozna,(elé vágva,kifordulni elé féktávon belül,stb),tudnánk tartani az előírt követési távolságot minden esetben!Remélem,azzal a 2 osztályoddal sikerült felfogni!
Egyébként maradok tisztelettel az,aki a napi betevődet szállítja!
arde 2014.05.17 20:03:16
@dennisthemenace:
Ezt elmondanád a Főnökömnek is?Én is jobban örültem volna egy új Volvonak,de ember tervez,a Főnöke végez.A Scaniában folyamatos hátfájásom van,de itt csak Scaniák vannak,az Enyém volt az egyedüli VOLVO.
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..