Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randomgenerator

0 bejegyzést írt és 988 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Telekom nagy felháborodást kiváltó "Bocsi Anyu! – Egy rendhagyó Anyák napja" című videója kapcsán több szakmai elemzés is megjelent, sok cikk próbálta értelmezni a cég elég fura gesztusát az édesanyák felé. A reklámozó telefontársaság is a nyilvánosság elé lépett magyarázatával. Azonban a film…..
Amíg Magyarországon szinte mindent letarol a Nemzeti Együttműködés Rendszere, addig Európában egyelőre elég bizonytalanul mozog a NER. Néha ugyanis nehéz a Fidesz vezetőinek eligazodniuk olyan közegben, ahol médiaegyensúly van, vagy a kormány nem gyakorol nyomást az állami szervekre, civilekre, a…..
Kunhalmi Ágnes nemrégiben azt találta mondani, hogy az Európai Unió tizenöt évre tekinthet vissza. Nyilván arra akart utalni, hogy másfél évtizede léptünk be az Unióba. Elszólásával tegnap este szembesítette az ATV-beli Egyenes beszéd műsorvezetője, mire a szocialista politikus kifejtette: „Minden…..
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
Jó rég nem írtam. Nem írtam, mert egy skrizofén állapotban voltam. Miközben nyomon követtem a politikai életet, azon belül is leginkább az ellenzéki bohózatot, csapongott a hangulatom 3 véglet között. Egyszer hisztérikus rohamnak tűnő nevetőgörcs kapott el és csapkodtam a térdemet, miközben a…..
  A képviselőik belemondták a kamerákba, hogy külön indulnak ugyan, egyesítik azonban az erejüket, hogy ellenőrizhessék a május 26-án esedékes szavazást. A „nagyjából 14 ezer választókörzetben” így lehet emberük. Máskülönben megismétlődik 2018. április 8., amidőn az országgyűlési választáson…..
• Kim Lane Scheppele: a Néppárt a Fidesz kapcsán egy fenékkel próbál két lovat megülni, de ez nemigen fog menni  • Erősödik az antiszemitizmus Magyarországon, a zsidóság egyre jobban fél és ebben szerepe van Orbán Viktornak - írja a Times  • Franciaországban könyv jelent meg az európai…..
Arról már előző posztomban írtam, miért elképesztő baromság az értelmezhetetlen melegpropagandára hivatkozva megpróbálni tiltani az LMBT-diákokkal kapcsolatos racionális helyzetkezelő előadásokat, de most Dúró Dóra által a médiában körbefutott a javaslatuk, amelyet tényleg beadtak, és - atyaég - még…..
Határátkelő A nagy lelépés 2019.03.26 06:30:00
Sokan vágyunk arra, hogy lelépjünk – hosszabb vagy rövidebb időre magunk mögött hagyva a hétköznapokat. Aztán persze sokaknál ebből nem lesz semmi, de vannak, akik megvalósítják álmaikat. Utóbbiak közé tartozik Nikolett is, aki hat éve már írt ide, akkor még Finnországból.…..
Egészen visszavett az arcából, mert kiderült, mégse ők Európa jövője...
A Fdesz megbukhat, ha nem tud jólétet nyújtani a lakosság többségének. A Rogán-művek még azt is megszabja a közeli média számára, milyen kulcsszavakkal kell propagálni a kormánypolitikát. Orbán ugyan gazsulál a német autógyáraknak, de a CEU ügyében megy tovább a ködösítés...
Első ránézésre semmi különös nincsen a kormány új plakátkampányának a babaváró támogatást hirdető poszterén lévő fényképen. Egy fiatal pár ül mosolyogva, akik a kontextus alapján babát várnak. Csakhogy a kép, pontosabban annak szereplői és az öltözékük, a megjelenésük nagyon sokaknak ismerős lehet…..
A Néppárt szellemei 2019. március 20-án az Európai Néppárt üléstermében hirtelen két szellem jelent meg és megnyugvással konstatálta az eseményeket, a megnyugtató béke helyreállítását a pártcsalád és a Fidesz között.Az egyikük Neville Chamberlain, a másikuk Edouard Daladier névre hallgatott.A…..
Vannak a világon olyan ikonikus helyek, ahová az ember legalább egyszer szeretne ellátogatni. Bizonyos értelemben ilyen valamelyik Disney park Amerikában, ahová úgyszólván „muszáj” elmenni egy ott élő családnak. Így aztán Viktorék (aki korábban szuper posztot írt az amerikai…..
Az alkotmányjogász-miniszter úgy gondolja, a Fidesz = Magyarországgal. ..
Fullasztó autóforgalom, a parkoló autóktól elakadó trolik, kiforduló járólapok, szemét, hányás a sarokban, sütőport kokainként áruló csalók... Tömegturizmus? A budapesti hatóságok megtalálták a megoldást! Rendőrség vitte el azokat, akik felhívják a problémákra a figyelmet...
Persze, tudom, köszi, nekem is van ám otthon tükröm! Na meg persze mérlegem is.. Mondjuk nem vagyunk öribarik. Néha magam is meglepődöm mennyire poros szegény, mikor előhúzom a fürdőszobaszekrény alól. Nem ezt a sorsot érdemelné, nem az ő hibája, hogy pont az én mérlegem lett. Lehetett volna egy…..
Nyilván mindenki a saját világnézete és vérmérséklete szerint válaszol a címben feltett kérdésre. A skandináv országban élő Bandirepublic azonban ennél kicsit továbbment és egy egészen érdekes megközelítéssel próbálkozott...
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
randomgenerator 2019.03.11 13:34:02
@Étteremkritikus: Nem tudom ez miért bonyolult. Legtöbb helyen az van, hogy odamegyek a kasszához, mondom mit fogyasztottam, kipipálják és fizetem. Mi ezzel a baj? Ne kockáspapírozzunk már az asztalnál negyedórát emiatt amikor ott van minden a számítógépen.
Minden határátkelés egyben a komfortzóna átlépése is, hiszen szokatlan, sok esetben számunkra ismeretlen helyzetben és terepen kell kipróbálnunk magunkat. És ezzel még nincs vége, persze, hiszen munkába állunk, munkahelyet (vagy akár karriert) váltunk – mindezt nem könnyű végigcsinálni...
Foglalkoztunk már vele itt a Karakteren nagy általánosságban, hogy mit jelent helyes és helytelen; hogyan ítéljük meg a téves (vagy annak vélt) alakokat. Ideje azonban a konkrétumok vizeire evezni, és kiemelni néhány példát. Mi az, ami engem a legjobban fölbosszant, ha szövegeket hallok és olvasok?…..