Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyamputáltak

0 bejegyzést írt és 1032 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országban 36 ezer betöltetlen álláshely és 234 ezer munkanélküli van. Papíron. Ugyanis mindkét adatot számos tényező árnyalja a valóságban. Például akinek nyaralója van a Balatonnál, jól tudja, kik azok a férfiak a közeli faluban, akik teleírt naptárral a kézben vállalják a fűnyírást,…..
Biztos, hogy minden zöldség és gyümölcs tele van C-vitaminnal? A fekete szeder és a répa is tele van vele? Gondoltad volna, hogy a jó öreg karalábé dúskál C-vitaminban?  Kiszámoltuk, mennyit kellene megegyünk az egyes zöldségekből és gyümölcsökből, hogy fedezzük a napi C-vitamin szükségletet. Volt,…..
agyamputáltak 2016.08.06 00:23:58
@i.a.p.: a 90mg az a VICC kategória. 500mg-ról indul a sztori, de az emberek nagy %-ánál ajánlottabb az 1-2ezer mg. erről nyomokban sincs említés. értem én, hogy a gyümölcsök vitamintartalma így meg úgy, de már az alap kiindulási pont téves.
arról meg már nem is beszélve, hogy a gyümölcsök vitamintartalma termőhelytől függően hatalmas különbségeket produkál. értelmetlen ajánlgatni, ráadásul az érdemleges vitaminszint beviteléhez szükséges mennyiségek elfogyasztása nonszensz.
Heteken át kissé értetlenkedve olvasgattuk a híreket arról, hogy mi folyik Pécsett a Zsolnaynál. Addig világos volt az első pillanattól kezdve, hogy van egy iparág, amely lefelé szálló ágban van, küzd mint malac a jégen. A gyártók közül pedig épp a Zsolnay van a legszorultabb helyzetben, mert nem…..
agyamputáltak 2016.08.02 00:38:05
@$pi$: na ilyen egy hazaáruló fideszes, köszönjük az alapos bemutatkozást. lényegében akinek nem jutott a "jóból" az baszódjon meg, fő, hogy te meg a haverod jól jártatok. az ismert, lézerjani által kimondott vezérelv mentén. szuper! aztán, hogy hosszútávon mi jó az országnak az le van szarva. szuper! szétlopnak mindent? sebaj így is szuper! :-D

és mielőtt jönnél a gyurcsányahibás-balos-libsi-soros-etc kombóval, ennek megítélése, teljesen független attól, hogy ki milyen oldalinak véli magát (már ha nem fideszes agymosott és/vagy haszonélvező), ráadásul a jelenlegi választék egy rakás szar a politikai palettán. végülis csak olyan amit az ország kitermelt. ez még inkább hátráltatja a normális irányt, tény.
Legutoljára talán az 1989 előtti választások voltak oly értelmetlen pénzpocséklások, és nyílt politikai színjátékok, mint ami idén ősszel lesz.  Lássuk csak A KÉRDÉST: Akarja-e, hogy az Európai Unióaz Országgyűlés hozzájárulása nélkül iselőírhassa nem magyar állampolgárokMagyarországra történő…..
agyamputáltak 2016.08.02 00:10:23
ha már posztolsz, legalább ne írnál faszságokat bele, így totál elveszik a lényeg. ez az egyik.

sötét barom hazaáruló fideszes hozzászólók. arról meséljetek, hogy az államkötvény értékesítésekor lecsípett többtízmilliárdot miért nem kapja meg a költségvetés? miért lopják ki offshore-ba hm? ennek tapsoltok? akkor legalább a kamatokat nem az adófizetőknek kéne állnia. azt már nem is érintem, hogy mindenféle bűnöző is bejuthat. bivalybasznádisztánból majd szerintetek le lehet pontosan ellenőrizni, hogy ki az illető? :-D na ennyire sötét barmok vagytok. de az ellenőrzés felelőssége legyen orbán és nyaloncai sara. viszont az anyagi oldala az irritáló.

az egyik nyomorék idecitálta az usa "kötvényét", ami valójában egy alap. álljon itt annyi belőle, hogy: "Each regional center works with international investors, real estate developers, local municipalities and attorneys to develop properties that enhance their local landscapes and economies, create jobs and ensure EB-5 visas for investors." ég és föld a magyarhoz képest. de ez is részletkérdés.

és igen, kívül kell (kellet volna) tartani a tömeges arab inváziót, mert nem idevalók és nem alkalmasak az asszimilációra főleg ha diaszpórákat képeznek. képzettség alapján kiválogatva, ellenőrzések után, azt esetleg el lehet képzelni, hogy ha semmilyen más módon nem pótolható valamilyen munkaerő, bejöhessenek néhányan, de hangsúlyozottan szigorú szabályok mentén.
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
agyamputáltak 2016.06.26 23:22:38
Aki gyurcsányozott, megbukott, Molnár Gyula ha vékonyat is, de mégis csak felhatalmazást kapott az együttműködésre - ezek a legfőbb tanulságai az MSZP kongresszusának. Ősszel már okosabbak leszünk, és látni fogjuk, hogy képes-e az ellenzék másfél év alatt összekalapálni egy kormányváltó…..
agyamputáltak 2016.06.26 19:16:38
@Nagyorrú Barbi: ez tuti információ? eltűnik végre a fidesz? legyen igazad! :-)
Csütörtökön eldőlt, a britek kilépnek az Európai Unióból, így valóra vált az EU rémálma, hiszen a brit szavazók szoros eredménnyel, de leszavazták az uniós tagságot. A referendum máris súlyos következményekkel járt, David Cameron brit miniszterelnök péntek reggel bejelentette lemondását,…..
agyamputáltak 2016.06.25 20:29:37
@Neo07: Svájc? Norvégia? vs. Mo.? :-D
Méltatlanul kevés figyelmet kapott az az az összefüggés, ami Kerényi János fideszes képviselő és a miniszterelnök hatvanpusztai haciendája között húzódik...
agyamputáltak 2016.04.20 22:00:45
Eltörli a vasárnapi boltzárat a kormány. Ravasz, vérbeli politikusok ezek. Igazi elvtelen svindlerek. Nem akarnak belefutni egy még nagyobb pofonba, ezért előre menekülnek. Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére. Hadvezérek ősi bölcsessége. Most egy pillanat alatt a kukába hajítják…..
agyamputáltak 2016.04.11 22:38:11
@A megvalósult amerikai ólom..: gyurcsányahibás elmútnyóóócév volt már? bruhahahaha és már nem a fidesz kormányoz mától? nofene
Valójában ki gondolta komolyan, hogy egy elhivatott ápolónő képes lesz bármit is elérni? Mégis mire számítottak, akik reménykedtek, hogy egy hatvankilós nő, aki szar pénzből tartja el a családját, majd itt csodát fog tenni? Hogy nem fog tönkre menni? Hogy nem fogja felőrölni a teljesen hiábavaló…..
agyamputáltak 2016.04.04 18:52:20
@imres:
noh akkor most gyűjtsd ki a 2009-2015 közötti éves inflációkat
aztán keresd elő a 2009-es teljes évi nettó jövedelmét, ami a munkahelyéről származott,
aztán a tavalyi éves nettó jövedelmét,
majd infláld 2009-re vissza természetesen és akkor van miről vitatkozni.
(az áfa az 25% volt, bár lehet csak elütés)
agyamputáltak 2016.04.04 20:46:02
@imres: ja és persze ha kategóriát lépett akkor azzal korrigáld a 2009-est jövedelmét!
            Akarunk beszélni róla?           A Foundation for European Progressive Studies nevű szervezet közvélemény-kutatást tett közzé az Y-generáció (15-34 éves fiatalok) és a politika viszonyáról. A Magyarországra vonatkozó legfontosabb adat az, hogy azon fiatalok közül, akik egyáltalán…..
agyamputáltak 2016.04.04 00:46:10
@punkfrog: inkább fasiszta lesz az
agyamputáltak 2016.04.04 00:48:12
@Mister Gumpy: @Doomhammer:
leírtátok a lényeget
agyamputáltak 2016.04.04 00:50:22
@Hollandexxonvaldez: ez normális itt? :-D akkor nálad bajok vannak a mércével. de ez nyilván a te dolgod. szerintem meg okádék.
Akár napi 3 százalékos fogyasztáscsökkentést eredményez az, hogy tekergetjük az órákat. Az évente kétszeri óraátállítás során a villamos energiát a nyári időszakban takarítjuk meg, ugyanis március 27-én hajnali 2:00 órakor, az óránk előre állításával állunk át a nyári időszámításra, és zárjuk le a…..
Gyakorlatilag védtelenné vált a tizenévesek generációja a szexuális tartalmú üzenetküldés terén, ráadásul a jelenség egyre divatosabb. A brit ellenzék szerint a helyzet kezelését a tananyag részévé kellene tenni...
agyamputáltak 2016.03.23 20:59:04
@Sequoyah: ne aggódjon az ismerős, 14 év alatt nem bünthető ilyenért a gyerek :-)
agyamputáltak 2016.03.23 21:00:18
@agyamputáltak: na persze ha magyarországon csinálta :-D
Jó pár ezren mulattunk jót, amikor a MÁV vezetői utasélményről, meg szolgáltatás-színvonal növekedésről ömlengtek, meg ilyeneket mondtak, hogy "a versenyben nem könnyű helytállni, de a Magyarországon megvalósult fejlesztésekkel a MÁV-Start jelentős lépéseket tett az utazók megnyerésére". Milyen…..
agyamputáltak 2016.03.15 21:07:54
@fda: na és? máskülönben meg SEHONNAN se tudnánk rendelni.
Itt a blogom az elmúlt hónapokban több ízben is megemlítettem, hogy az Önkéntes Nyugdíjpénztári rendszer haldoklik és már csak idő kérdése, hogy megszűnjön az identitása. Mióta felröppentek a hírek, hogy a Cafeteria rendszerünket vizsgálja az EU, azóta már tényleg csak a végítéletre vártunk. Hogy mi…..
agyamputáltak 2016.03.11 02:29:57
@A megvalósult amerikai ólom..: na te aztán teljesen fogalmatlan vagy ebben a témában, csak akkor miért írkálsz baromságokat? ha tudatosan csúsztatsz az mondjuk rosszabb, mert akkor a jelenleg regnáló férgek csatlósa vagy. :-\
Ezt a poszt nem született volna meg, ha csak egyetlen olyan blogbejegyzést sikerült volna találnom, amely épeszűen foglalkozik a Nógrádi-kérdéssel. De megint csak a szokásos: a minden bokorban nácikat sejtő Vincentnél indoklás nélkül is evidens, hogy az ember egy minden rezsimet…..
Üdvözlöm Önöket!   Megpróbálom röviden leírni a történéseket,ami miatt felkerestem Önöket.A férjem elbocsátása miatt írok.   A férjem török állampolgár.4 éve vagyunk házasok.Magyarorszàgon élünk.Az egyetemet Törökországban végezte el,majd friss angol tanári…..
agyamputáltak 2015.10.07 22:45:15
@ariskerase: fogalmad sincs a Mt. változásáról ugye? :-D
Kavarog rendesen az utóbbi napokban a menekültválság: Merkel minden szírt befogadna, de aztán azt mondja, ez így félreértés, mehetnek is a vonatok tőlünk nyugatra meg nem is, a menekültügyi főbiztos nem érti, miért nem engedjük ki őket, az osztrákok pedig (a jelenlegi EU-joggal…..
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
agyamputáltak 2015.09.20 19:59:12
@Agysebész migráns: te csak idd bögréből a fost, úgy előkelőbb tényleg :-D nyilván a vonatvezető elindult kockáztatva egy vonatszerencsétlenséget (és véletlenül sem állt meg a határon és nem telefonált, hogy mehet-e) :-D eszméletlen sötét barom lehetsz, vagy a jobbik eset, ha direkt játszod a hülyét :-D
Tádááááám! Nyár elején már belengettük, hogy nagy terveket szövögetünk egy fogyasztóvédelmi tanácsadással foglalkozó szervezettel, és örömmel jelentem, kánikula ide, nyári szabadságolások oda, összehoztuk a dolgot! E héttől kezdve rendszeresen lesznek olyan…..
Ha őszintén a szívünkre tesszük a kezünket, akkor belátjuk, hogy a magyar köztudatban még mindig él a "szegény elnyomott kisember" metaforája, akit a nagy gonosz multi (esetünkben most a biztosító) erőfölényével kizsákmányol, akinek a hóhérja a pénzéhes biztosítási…..
agyamputáltak 2015.09.14 03:18:46
@Szarvas Norbert: kitalált? paranoiás-e vagy? UL biznisz nem pörög? LOL
Varánusz Én, Petra 2015.09.11 22:26:47
Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg! Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem.…..
agyamputáltak 2015.09.14 03:14:22
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
agyamputáltak 2015.09.08 02:11:17
@Kono: majd megtudják a németek is pár hónap múlva. itt viszont nem kéne őket felhergelni, hogy ne rajtunk álljanak bosszút nem b+?
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..