Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakNorrisz

9 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Blogolkodom, tehát vagyok Debrecen 2014.07.12 18:57:09
Már harmadszorra (Sárvár és Eger) kérem a tanácsokat belföldi nyaralást illetően, amely a nyár végén meg fog történni. Ezúttal Debrecen lenne a célpont és emiatt kérdeznélek titeket, hogy milyen insider tippeket, tanácsokat tudnátok nekünk útra adni. A korábban kapottak pár…..
Két félanimációs film Richard Linklater-től. Az első egy nagyon érdekes, de sajnos nem túlzottan izgalmas darab, a második szimplán az egyik kedvenc filmem.   ..
Filmbarátok Podcast #37 (2013. Október) 110 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Gravitáció -Démonok között -Project Nim -Chucky átka -A magányos lovas -Hajsza a győzelemért -Csodás álmok jönnek A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (100 MB)…..
Filmbarátok Podcast #36 (2013. Szeptember) 156 perc Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD Téma: -2 kaliber -Hajsza a győzelemért -Riddick -Fejlövés -A kolibri kód -Conan, a barbár (2011) -Scott Pilgrim a világ ellen -Fél Nelson -The act of killing -Amikor a farok…..
Ha a "T3 S3 race" seregnek szeretnéd két-háromszorosára emelni az említett értékeit, vagy érdekel, az eldák miképpen mívelik a necro- előtaggal kezdődő dolgokat, akkor katt. Ezúttal is Dreamer 88 tollából: Hegyesfülű kódex kiegészítés -…..
Killah közbenjárása által bétateszterek lettünk a magyar fejlesztésű Mesterlövész Multiplayer játékban, így első kézből kaphattok tájékoztatást eme csodás mű részleteiről. Oldalt a Rovatok dobozban immár megtaláljátok a Mesterlövész MP menüpontot is! A játék…..
CsakNorrisz 2013.07.04 08:51:04
Előre is elnézést, de lelövöm a poént: a Games Workshop hazai nagykereskedője június 1-től a... További információk az inkvizitor.hu vonatkozó cikkében olvashatóak: LINK..
Ismét előszedtem az eddigi legjobb PC-s BMX játékot, hogy fény derüljön arra, hogy miért nem működnek sok embernél a játékbeli csalókódok. Ezek megoldása mellett az összes létező cheatkódot, illetve a korábban elmaradt Park Editor-t is bemutatom. A teljesség kedvéért…..
CsakNorrisz 2013.05.26 23:18:11
2012. őszétől roppantmód felpörgött a GW codex-gyártó gépezete. Kaptuk először is a Káoszgárdistákat, majd a Dark Angels és a Démonok kódexét, most pedig, Húsvét tiszteletére nyakunkba zúdították a 40k legifjabb fajának, a Tauknak a codexét. És ez bizony örömteli…..
Új Tau seregkönyv - good. Új  Tau seregkönyv MJJ ismertetője - greater good. Új Tau seregkönyv magyar nyelven hozzáférhető írása Dreamer 88 prezentálásában - even greater good.  T'aó - Scribdről T'aó - Google-ről Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a…..
CsakNorrisz 2013.05.12 10:50:22
Szokásos warzone minőség! Nuff' said. ..
+ Jó játék választás.+ Folyamatos kommentár.+ Remek beszólások.Szovi ..
CsakNorrisz 2013.03.24 15:36:52
Értékelés az előző rész alatt!Szovi ..
Intenger Kalózai Díjátadó 2013.02.10 13:45:06
Sziasztok!Véget ért a vizsgaidőszak, úgyhogy most már újra itt leszek, hogy pontozzam a videókat. Szovinak hála az oldal addig sem állt meg, amíg mi többiek nem voltunk elérhetőek, úgyhogy Szovi, ezúton kitüntetlek az Intenger Kalózai Blog által adható legnagyobb…..
CsakNorrisz 2013.02.17 15:42:38
Fussuk le a kötelező köröket: hát ez már megint valami ócska 2+ tápgyűjtemény, minden csak szpészmarin, a többi sereget nem fejlesztik, mire jó ennyi powerarmour, tömény unalom, a dzsídábjú a hobbi Apple-je,  jajjajaj, meg amúgy is kokain-árban van, megyek inkább…..
+ Közel folyamatos beszéd + Játékválasztás - Kicsit mintha ideges lennél. Fura lehet egyedül egy mikrofonba beszélni, próbálj ellazulni, mintha egy társaságnak mesélnél a játékról. Ennek ellenére azonban nagyon jó videó, megérdmli az 5/5-öt ..
+ Rettenetesen jó videó. + Jó a hangulat.+ A beszólásokon besírtam. :'D Szovi ..
CsakNorrisz 2013.01.18 16:27:56
- Nagyon halk vagy. Fél percig azt hittem nem is beszélsz. Utána kezdtem feltekerni a hangfalat (maximumra) és akkor már érthetően hallottalak. + A bemutatás részletes. (Az első 8 percben talán túl részletes.)- Amikor többen vagytok az rettenetes.- Kevés benne a konkrét…..
Sziasztok! Gondolom sokan észrevettétek, hogy pár napja nem frissült az oldal. Ruby és én folyamatosan vizsgázunk, a többi szerkesztőről nincs információm. Mivel gyakorlatilag a kezdetektől ketten visszük az oldalt (az eddigi kb. 430 bejegyzésből 308-at én, 62-t pedig Ruby rakott…..
- A legnagyobb hiba, hogy sokan vagytok. Ez a kezdő videósoknál visszatérő hiba. Egymás szavába vágva kiabáltok és nincsenek összhangban a hangerők. Állítsátok be a hangerőt és jobb lesz.Mick ..