Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venomspawn

7 bejegyzést írt és 403 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel korábban olvastunk már pár dolgot a futásról, most jöjjön néhány értékes infó a bringázásról. Sokunk számára egyszerűnek hat az egész és felmerül a kérdés, hogy mi olyan különlegeset lehet mutatni, hát tekerni kell és kész, nem? Lehet menni terepen, aszfalton, nagyjából szinte "bárhol",…..
KLIKK blog 10257 Körhinta 2017.04.27 15:30:00
Megszakítjuk nem-adásunkat, ugyanis ma egy döbbenetesen szép készletet mutat be a LEGO cég, méghozzá a 10257 Körhintát!..
venomspawn 2017.04.28 10:50:44
Határátkelő Rabszolga-e vagy? 2017.04.22 06:30:00
Bevallom, a blogon próbálok nem foglalkozni a különböző kormányzati kijelentésekkel, amiért most kivételt teszek, az egyrészt a megszólaló személye, másrészt az, hogy úgy látom, ismét sikerült szintet lépni, és nemes egyszerűséggel lerabszolgázni pár százezer határátkelő magyart...
A LEGO Ideas a LEGO rajongók ötletgyűjtő platformja. A 10000 támogatót elnyerő terveket a LEGO is megvizsgálja, s a szerintük legjobbnak ítéltet valódi LEGO készletként piacra viszi...
venomspawn 2017.03.06 12:11:09
@Anak: Olyan lesz, mint a yellow submarine. Németországtól keletre lehetetlenség eladni, mert a kutyát nem érdekli. De gondolom abban bíznak, mint az előző női tudós szettnél, hogy elkapkodja a nép 15 perc alatt(!). S ahogy az ideas fórumon néztem, az angolszász területről tényleg érdekli őket, de mást senkit.
Max 6000ft-ot adnék én ezért. Sokkal jobb versenyzők voltak, s egy feminista hátszéllel támogatott döntés született. nem az ötletességet, nem a kreativitást díjazták, hanem a gendert.
KLIKK blog 71042 Silent Mary 2017.02.23 02:08:01
Ez itt a 10210 Imperial Flagship. 2010-ben jelent meg. Hatalmas, gyönyörű birodalmi vitorlás és már 40 ezer forint alatt be lehetett szerezni. Jó ideje ez volt az utolsó olyan LEGO hajó, aminek valódi fedélzete volt. Ha a később megjelenő kalózhajókat tekintjük (akár a normál kalózos akár az A…..
KLIKK blog Kipróbáltuk a Lepint 2017.01.26 07:00:00
A LEGO-s berkekben 2016 legnagyobb botrányainak egyike volt a Lepin térnyerése. A kínai cég kapható és kifutott LEGO készletek mását készíti el, több exkluzív, limitált kiadást is feltámasztva így. Sőt, egy idő után felnőtt LEGO rajongók interneten megosztott terveit is Lepin…..
Annak érdekében, hogy végre teljes szívvel és lélekkel vethessük bele magunkat a 2017-es filmévbe, prezentálom nagyszabású 2016-összegző toplistám harmadik, egyben utolsó részét, amelyben a tavalyi esztendő személyes véleményem szerint kiválasztott és rangsorba állított…..
Az év legjobb és legrosszabb LEGO készletei után ma leírom, szerintem mik voltak idén a legjobb LEGO témák. Olyan LEGO termékcsaládokat veszek most sorra, amikről úgy vélem, nagyban hozzájárultak a LEGO brand zsenialitásának, értékének, sokoldalúságának növeléséhez. Hét ilyen téma lesz, ezért tehát,…..
Idén több, mint 500 termékkel jelentkezett a LEGO cég. Számos saját és licencelt témát találunk közöttük, kisebb és egészen hatalmas készleteket, gyakorlatilag minden korosztály számára. Most nem kisebb feladatra vállalkozom, mint, hogy kiválasszam e széles kínálat 10 legjobb…..
venomspawn 2017.01.05 22:04:04
@Balogh Zsolt: Mára a 3 in 1 creator vonal viszi csak a lego szellemiségét.
2016 sem volt éppen gyenge év a rock és metalzene világában, de ahogy elnézzük, 2017-ben sem fogunk egyáltalán unatkozni. Olyan nagyoktól várható friss termés, mint a Tool (?), a Mastodon, a System Of A Down, vagy Marilyn Manson és még hol a lista vége! Ezekből a lemezekből szedtünk össze párat,…..
Tavaly nem tettem közzé az általam leggyengébbnek ítélt LEGO készletek sorát, idén azonban megosztom ezt veletek. Fontos leszögeznem, mi több, hangsúlyoznom, sőt, kiemelnem, hogy ezek a termékek nem feltétlen rosszak. Kiválasztásukkor figyelembe vettem megjelenésüket, tartalmukat…..
Kezdem úgy érezni, hogy egy kis fásultság vett erőt rajtam, amikor szokásos módon nekiálltam az év legfelháborítóbb posztjának. Persze nem azért, mert meguntam volna a szándékosan az árral szemben úszást, hanem mert most kezdem azt látni, hogy minden évben szinte ugyanazok a…..
venomspawn 2016.12.18 13:38:08
@AldoWinnfield: Elég jó minőségű hd kamerás felvétel. Nem vagyok otthon, így nem tudok screenshotot küldeni, de hozza az elvárt szintet. (A korábbit is kamerásként néztem meg, az pl. hellyel-közzel tetszett is, szóval nem a minőség jelenti az unalomfaktort)
Na jó, K-2SO beszólásai tetszettek, de valahol a halálcsillag bevetése után nyomott el az álom. Azóta neki sem ültem újra, ennyire sivár volt.
venomspawn 2016.12.18 13:55:01
@AldoWinnfield: Full hd tévén kellő élességgel látok mindent, ezt nem mondanám alacsonynak.
Szinte minden felületen azt sulykolják, hogy minél kerekebb egy nő feneke, annál vonzóbb egy férfi számára. Annyira, hogy a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült. De vajon miért fontos ez a férfiak számára? Vajon csak egy időszakosan felkapott hóbortról van szó? ..
Ugyan már messze a tanévkezdés, de soha nem árt fejben készülni arra, mi lesz jövő szeptemberben. Az iskolaválasztás nem könnyű feladat, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Lássunk most egy kézzelfogható, univerzális módszert – tudományos alapokkal!..
Filmbook Cop Mortem 2016.11.23 06:00:00
Valamelyik nap épp a Stadionok állomáson grasszálok, bal oldalt Anger Zsolt vicsorog a Cop Mortem plakátján, bőszen szorítva pisztolyát. Előttem sopánkodik egy „csak hatos” csaj a pasijának: Annyira elegem van ezekből az akciófilmekből, tele van férfival, és mindegyik lövöldözik, meg erőszakos. Le…..
venomspawn 2016.11.24 15:50:11
@Online Távmunkás: Maradjunk egyetlen egynél, ami nézhető, sőt mi több, remek. Konyec, az utolsó csekk a pohárban. :)
A nemrég bemutatott Első Rend harci csomag készlet után egy egészen ide passzoló tasakok készletet fogunk most megnézni. Sőt, a készlet kicsit túlzás is, hiszen a 30602 inkább egy tasakos promóciós termék, ami egyetlen minifigurát tartalmaz...
A minap megmutattuk, milyen új LEGO CITY rendőrség készletek érkeznek jövőre, most pedig megnézzük, mi egyébbel bővülhet városunk. Lesznek járművek, sok jármű, sőt, járműszállító járművek is! Nos, a valóság is annyira izgalmas csak, mint a leírás, de azért találunk érdekesebb készleteket a…..
A készlet, amit ma bemutatok nektek, idén júniusban volt ajándék a LEGO saját boltjaiban, online is. A 40221 Szökőkút tulajdonképpen a szintén akkortájt megjelent LEGO CITY figuragyűjtemény kiegészítő szettjeként is értelmezhető, illetve, most már tudjuk, hogy kicsit…..