Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venomspawn

7 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel korábban olvastunk már pár dolgot a futásról, most jöjjön néhány értékes infó a bringázásról. Sokunk számára egyszerűnek hat az egész és felmerül a kérdés, hogy mi olyan különlegeset lehet mutatni, hát tekerni kell és kész, nem? Lehet menni terepen, aszfalton, nagyjából szinte "bárhol",…..
Határátkelő Rabszolga-e vagy? 2017.04.22 06:30:00
Bevallom, a blogon próbálok nem foglalkozni a különböző kormányzati kijelentésekkel, amiért most kivételt teszek, az egyrészt a megszólaló személye, másrészt az, hogy úgy látom, ismét sikerült szintet lépni, és nemes egyszerűséggel lerabszolgázni pár százezer határátkelő magyart...
Annak érdekében, hogy végre teljes szívvel és lélekkel vethessük bele magunkat a 2017-es filmévbe, prezentálom nagyszabású 2016-összegző toplistám harmadik, egyben utolsó részét, amelyben a tavalyi esztendő személyes véleményem szerint kiválasztott és rangsorba állított…..
2016 sem volt éppen gyenge év a rock és metalzene világában, de ahogy elnézzük, 2017-ben sem fogunk egyáltalán unatkozni. Olyan nagyoktól várható friss termés, mint a Tool (?), a Mastodon, a System Of A Down, vagy Marilyn Manson és még hol a lista vége! Ezekből a lemezekből szedtünk össze párat,…..
Kezdem úgy érezni, hogy egy kis fásultság vett erőt rajtam, amikor szokásos módon nekiálltam az év legfelháborítóbb posztjának. Persze nem azért, mert meguntam volna a szándékosan az árral szemben úszást, hanem mert most kezdem azt látni, hogy minden évben szinte ugyanazok a…..
venomspawn 2016.12.18 13:38:08
@AldoWinnfield: Elég jó minőségű hd kamerás felvétel. Nem vagyok otthon, így nem tudok screenshotot küldeni, de hozza az elvárt szintet. (A korábbit is kamerásként néztem meg, az pl. hellyel-közzel tetszett is, szóval nem a minőség jelenti az unalomfaktort)
Na jó, K-2SO beszólásai tetszettek, de valahol a halálcsillag bevetése után nyomott el az álom. Azóta neki sem ültem újra, ennyire sivár volt.
venomspawn 2016.12.18 13:55:01
@AldoWinnfield: Full hd tévén kellő élességgel látok mindent, ezt nem mondanám alacsonynak.
Szinte minden felületen azt sulykolják, hogy minél kerekebb egy nő feneke, annál vonzóbb egy férfi számára. Annyira, hogy a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült. De vajon miért fontos ez a férfiak számára? Vajon csak egy időszakosan felkapott hóbortról van szó? ..
Ugyan már messze a tanévkezdés, de soha nem árt fejben készülni arra, mi lesz jövő szeptemberben. Az iskolaválasztás nem könnyű feladat, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Lássunk most egy kézzelfogható, univerzális módszert – tudományos alapokkal!..
Filmbook Cop Mortem 2016.11.23 06:00:00
Valamelyik nap épp a Stadionok állomáson grasszálok, bal oldalt Anger Zsolt vicsorog a Cop Mortem plakátján, bőszen szorítva pisztolyát. Előttem sopánkodik egy „csak hatos” csaj a pasijának: Annyira elegem van ezekből az akciófilmekből, tele van férfival, és mindegyik lövöldözik, meg erőszakos. Le…..
venomspawn 2016.11.24 15:50:11
@Online Távmunkás: Maradjunk egyetlen egynél, ami nézhető, sőt mi több, remek. Konyec, az utolsó csekk a pohárban. :)
venomspawn 2016.10.16 20:56:34
@NagyVonalakban: Havi 200-ért simán? Van egy logikai buktató, márpedig a középkategória kereslete és a lakosság keresete.
- Van a csóró, a szegény réteg, őneki ugye felejtős. Még harmadmagával is. Keres egy kétszobás, 80-100.000 körülit és kiveszik ketten-hárman, vagy egy egyszobás garzonban lesznek ketten, esetleg koli. Ők nem a te vásárlóközönséged.
- Van a középpolgári réteg. Ahol anyuka és apuka együttes fizetése kb havi 400 nettó és ha a gyerek is dolgozik, neki is összejön félállásban egy 40-50. Ők sem a célközönséged. A családi kassza egynegyedét nem fogják tudni odaadni a gyereknek, míg ő a maradék keresetéből él meg.
(A kettő réteg között az első kategóriához sodródnak többen)
- Van a gazdag réteg. Őnekik nem probléma kifizetni gyerekenként 150-et sem. Az ilyen gyerekek azonban nem fognak osztozkodni. Lehet, hogy jól elvannak a haverokkal, de egy saját kecóba, bérleménybe felvinni a csajt más tészta, mint a közös lakásba, ahol lehet a többiek épp hányóbulit tartanak.
- Van a mészáros lőrinc kategória. na ők megint nem a te réteged, ők bal zsebből vesznek egy lakást a gyereknek - ahol akar - azzal a céllal, hogy jó befektetés és később eladják.

Egy dologban bízhatsz. Ha a lakásod bejön a középső rétegnek és 4-5 fő veszi ki. Mondjuk 2-2 pár és egy egyedülálló. Így kitöltik a 3 szobát. Viszont mivel a párok idővel továbbállnak, vagy szétmennek, nem lesznek nálad sokáig.

Nem vagyok ingatlanos, csak próbálom reálisan látni a dolgokat. Ha bárki budapestre megy fel tanulni, nem tud ennyit kifizetni. Ha valaki budapesti, lakik anyuciéknál. A te ingatlanodra nincs meg ezen a pénzen a fizetőképes kereslet.
De kívánom hogy járj sikerrel a kiadásában.
November 1-től a kockarajongók egy szürreális utazásra indulhatnak a The Beatles kultikus sárga tengeralattjárójának segítségével, ugyanis ekkor jelenik meg a legújabb LEGO Ideas szett, amely az 1968-as animációs filmben látható járművet örökíti meg LEGO formában. A…..
Mielőtt befogadnál az otthonodba egy cicát (vagy kettőt), érdemes átgondolni néhány dolgot. Cikkünket végigolvasva el fogod tudni dönteni, hogy felelős macskatartó válhat - e belőled vagy sem...
A Milka a Kraft Foods legnépszerűbb tejcsokoládé-márkája. 1825. november 17-én alapította meg Philippe Suchard svájci cukrász Neuenburgban. Egy új, kézzel készített desszertnek hirdette, amelynek a receptjét nem adta oda senkinek. A márka szimbóluma a mindannyiunk által jól ismert  tehén, amely…..
  Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a Marvel ügyesen játszik a kártyáival. Jól időzíti a filmeket, remekül alakítja a történeteket és mindig akkor hoz nyilvánosságra egy fontos infót, amikor annak eljött ez ideje. Most ez utóbbi esetben keletkezett rés a pajzson, hiszen…..
 - SPOILERMENTES - A legutóbbi mozis élményem, A zátony amellett, hogy messze felülmúlta a vele szemben támasztott elvárásaim, még arra is képes volt, hogy a rengeteg pozitívum ellenében mindössze két valós negatívumot állítson csatasorba. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy a magam részéről a…..
Régóta vártuk már a Zsivány Egyes második előzetesét, amit kis csúszással ugyan, de péntek hajnalban végül megkaptuk. És úgy tűnik, megérte a várakozást. Természetesen szokásunkhoz híven ezúttal is igyekeztünk kielemezni minden egyes eldugott részletet, ahogyan azt már az első előzetes esetén is…..
venomspawn 2016.08.14 15:52:38
@Cae: Értem, köszi. Hát én már nehezen tudom követni az ugrásokat. Eredeti, majd előzmény, majd 30 évvel később, majd eredeti előzmény, aztán a 30 évvel későbbi folytatása.... urgh
Akármilyen pici lakásban élünk, mindenkinek szüksége van időnként némi magánszférára. Ez a gyerekekre is igaz. Kell néha az elbújás, vagy játékból és mókából, vagy csak azért, hogy igazán el tudjanak mélyedni valamiben. No és azért is, hogy el tudjanak menekülni…..
A történelem során most először él több kövér ember a földön, mint ahányan túl soványak vagyunk. 1975 óta évtizedenként másfél kilóval nőtt az átlagos testtömeg – ha ez így folytatódik, 2025-re átlagosan minden ötödik felnőtt ember elhízott lesz. Forrás: Pixabay Súlyos problémák A Lancet-ben…..
Bukás bukás hátán: a 2016-os év box office jelentései meglehetősen egyhangúak voltak, a nagy dobásnak tűnő blockbusterek sorra hasaltak el a pénztáraknál, az elemzések pedig sikerek helyett az olyan döbbenetes anomáliákkal foglalkoztak, mint hogy a Warcraft bevételeinek már csak ca. 10%-át szerezte…..
A Disney mindig képes elbűvölni. Újabb animációs filmet készül moziba vinni. Vigyázat, túltolódik a cukiságfaktor. Új előzetes a Moana meséhez...