Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.pillango

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már csak ilyen reklámos betegség, de a múltkor éppen azt nézegettem a reptéri csomagkiadó futószalagnál állva, hogy a várakozók előtt kanyargó hosszú csík adott esetben mennyire jó hirdetési felület lehetne. Erre most szembejön velem egy ügyes, látványos és a jóisten…..
Sajnos nem nálunk látható ez a látványos ambient kampány, amely a vasúti átkelők közelében hívja fel a figyelmet az autósokra leselkedő veszélyekre. Már akkor is hatásos lenne, ha nem nézne ki rohadt jól egy hatalmas, időről-időre felemelkedő, majd lesújtó bárd a sorompón,…..
Miközben a világ nagyobbik része a tenisz miatt figyel Wimbledonra, ahol már az elődöntőknél tartanak, a reklámok iránt érdeklődők szeme is a fűborítású pályák legendás helyszínére szegeződik. Ennek oka, hogy a torna egyik főtámogatójának, a HSBC Banknak a megbízásából…..
A múltkor az egyik láncdohányos barátommal beszélgettem, akinek ugyan egyelőre esze ágában sem volt leszokni a cigiről, mégis nagy élvezettel azt mesélte el nekem, hogy amikor majd egyszer mégiscsak le akarja majd tenni a cigit, akkor hol, milyen körülmények között és milyen…..