Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shakademus

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
shakademus 2006.09.21 17:40:21
Palee 2006.09.21. 17:02:52

1."ugyanezt a szerepet játszotta el, csak nincsen még konkrétan bebizonyítva, a hungarista csaj Bácsfi Diána"

Ugyan már! B.D. maximum a kinézete miatt risztó. Csak egy bohóc, semmi más.

2. Röviden: szarok rá, hogy ki zsidó, meg ki nem zsidó. Unom ezeket az "elméleteket". Én láttam "élőben" a csürhét az MTV-nél, és nem tudod bemagyarázni, hogy nem az volt, aminek látszott. Megvan rá a nyomós okom, hogy miért nem hiszem el, de ezt inkább itt nem tárgyalnám.

3. "Tehát árvíz vagy katasztrófa esetén sem szabad bevetni a katonaságot, ezek szerint."

Ez szimpla kötekedés részedről. Természetesen természeti katasztrófák esetén sokat tudnak segíteni a katasztrófavédelemnek.

4. "Mellesleg rengetegszer bevetették és be is fogják vetni a katonaságot belső veszély esetén is mindenhol nyugaton is (lásd USA New Orleans, Kathrina hurrikán után, mikor csőcselék garázdálkodott és vöröskeresztes helikoptereket is lelőttek)."

Ez a kedvencem. Teljes hülyeség. Miért blöffölsz, ha nem vagy biztos a dolgodban? A példád a legjobb ellenpélda: Amerikában a hadsereget TILOS belső konfliktusokban kivezényelni. Amiről te beszélsz, az a National Guard. Nem a hadsereg. Más tészta.

5. "Rendőrség korántsem állt a helyzet magaslatán, énszerintem szégyenletes teljesítményt nyújtottak. Kikerestem neked a cikket a kedvedért."

Már olvastam a cikket. A rendőrség sajnos megfizette a tanulópénzt az MTV-nél (amit sztem a csürhén kéne behajtani), de végül csak magukra találtak.
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Rohadt jó, milyen lenne? A jelenleg futó animációs sorozatok legeslegjobbika (igen, szerintünk jobb, mint a South Park) a legtöbb Emmy-díjjal (eddig 23) jutalmazott ütődött család története itton egy évaddal van csak lemaradva a kinti vetítés mögött (ezért simogatás jár a…..
shakademus 2006.09.15 15:01:59
   A halál unalmas Milan-AEK után kapcsolgattam ide-oda, amikor a Hustler TV-hez érve majdnem kiesett a kezemből a távirányító, de nem a homlokberepesztő erekcióm miatt. Hanem mert maga a viccesen romlott fejű Snoop mester reppelt a haverjaival egy pokróc mellett, amin három…..
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
shakademus 2006.09.13 15:00:43
Rapid 2006.09.13. 12:25:14

1. "ha ezek után is elhiszed, hogy a nagy Amerika a te érdekeidet képviseli"

Hmmm. Már miért kellene Amerikának "az én érdekeimet" képviselnie? Amerika nem az ügyvédem, természetes, hogy egy ország a SAJÁT érdekeit képviseli. Lehet, hogy ez neked új, de ezt hívják külpolitikának párszáz éve. Ez természetes, legjobb, ha realista szemlélettel állunk hozzá. Amerika nem a Télapó!

2. "Amerika az emberi jogok sárbatiprásában élen jár"

Ez nem igaz. Én is jóval többet várNÉK el tőle e téren, de az, hogy "élen jár", hatalmas ostobaság (Kína, Szaúd-Arábia, Szudán, stb.)

3. "csak tájékozottnak kell lenni, amit pedig NEM A TVBŐL TEHETSZ MEG!"

Ezzel folyamatosan mellélősz. És kicsit kezd unalmas is lenni. A te "tájékozottságod" mindeddig javarészt megalapozatlan állítások, féligazságok, és ferdítések kántálásában merül ki. Információim nem a TV-ből származnak, sőt nincs valami jó véleményem a magyar TV-kről általában. Lásd itt:
comment.blog.hu/2006/09/11/emlekezes_a_wtc_re_es_dobo_katara#comments

4. "Amerikának gyakorlatilag semmi joga és reális indoka nem volt rátámadni Irakra, továbbá ezzel megsértették egy ország szuverenitását"

Van benne valami. Azonban IMHO ez tragikus külpolitikai hibák sorozata miatt van így, nem pedig egy "összeesküvés" eredménye.

5. "de hát kellett az olaj, mert az USA készletei kimerülőben vannak."

És? Az olaj mindig mindenkinek kell! Milyen készletek vazze? Az USA a 60-as évek óta OLAJIMPORTŐR.

6. "9/11 az amcsik világuralomra törésének kezdete, és mivel sokan nem ismerik ezt fel, köztük te sem, így sikerül is véghezvinniük a tervüket."

Erre semmi bizonyítékod nincs, se neked, se másnak, és amíg ez így van, nem kéne erőltetni.

7. A Drábik-féle "interpretációkból", köszönöm, nem kérek. Ha olvasgatni akarok, találok érdekesebb figurákat. Ez TÉNYLEG érdekes: www.theatlantic.com/doc/200501/clarke
Egyébként ez FIKCIÓ, amiben az író rámutat, hogy szerinte hova vezet az elhibázott külpolitika.
Amennyiben kétségbe vonnád az író hozzáértését:
en.wikipedia.org/wiki/Richard_A._Clarke
Na milyen nap van ma, gyerekek? Az bizony, szeptember 11. Ma harminchárom éve került hatalomra Augusto Pinochet. Ja meg a WTC, igen, ma van a WTC-nap, a történelemtudatosabb tévék megemlékeznek a merényletről. Az m1-en 22.30-tól lesz a Panoráma különkiadása, arról annyit, nyilván…..
Mindenki emlékszik az öt évvel ezelőtti eseményekre, utóhatásukra, a sokkra, ami a támadást követte, de milyen hatással voltak az események arra a médiumra, ami oly nagymértékben meghatározza mindennapjainkat és még inkább az amerikaiak mindennapjait? Az persze nyilvánvaló,…..
Arról már az index is beszámolt, hogy állítólag jól kicsesztek Szaddám Huszeinnel, és levetítették neki a South Park mozifilmet ördöggel, vibrátorral, seggbekukival együtt, a film címének megfelelően vágatlanul. Biztos nagyon szar lehetett neki, bár a tárgyalások…..