Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumac

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez hasonló, a perspektívával játszó megoldásokat azért lehetett már látni, de ez az egyik leglátványosabb és legérdekesebb mind közül. Ezt a neonzöld arcot a Brothers and Sisters kreatív duó készítette a Mentalgassi nevű német street art csapattal. A Láthatóvá tesszük a…..
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
Eddig mindig én készítettem a reklámrejtvényeket az eredeti fősor letakarásával egy már létező hirdetésből, ezúttal viszont én is csak találgatni tudtam arról, hogy mi is lehetett a reklám üzenete. A poszterről annyit tudok, hogy a japán metróban helyezték el, és hogy a…..
Az új-zélandi St. Matthew in the City nevű egyház nem először rukkol elő furcsa attrakcióval az ünnepek alatt. A meglehetősen furcsa nézeteket valló egyház fő törekvése, hogy elgondolkoztassa a híveket, és rábírja őket arra, hogy ne vegyék szó szerint a bibliában leírtakat,…..
Az ittas vezetés mindenhol komoly probléma, de a Braziliában a hírek szerint az átlagnál is nagyobb gondot jelent, köszönhetően annak, hogy a fiatalok többnyire egyáltalán nem tartják elítélendőnek, ha valaki ittasan ül a volán mögé. Ezért az egyik helyi szervezet egy rendhagyó…..
Mivel is kívánhatnék kellemes ünepeket mindenkinek, aki az ünnepek alatt is megtisztel azzal, hogy a blogra kattint, mint egy teljesen hülye évvégi reklámmal? A Stella Artois hirdetése épp megfelel a feladatnak, hiszen a Rudolfot egy sörre becserélő Télapó pont megfele a célnak,…..
Mit várhatunk el a világ legjobb reklámjától? Jobban megnevettet bennünket mint a NMHH Ice-T dalszöveg-fordítása? Hevesebb érzelmeket vált ki belőlünk mint Schmitt Pál újévi beszéde? Ez sem rossz, de mi van ha valami hasznunk is származik belőle? Éppen erre jutottak a Carlsberg…..
Lehet, azt mondani, hogy a klímaváltozás témája lerágott csont, és nyitott kapukat dönget, aki erre akarja felhívni a figyelmet. Amíg azonban nem született megoldás erre a problémára, és az emberek többsége továbbra is úgy éli a hétköznapjait (sajnos sok tekintetben engem is…..
addict Mocskos kezek mindenütt 2010.12.13 15:00:00
A gondos anyukák idejekorán a gyerekbe verik a kézmosás fontosságát. Van aki ezt túlzásba is viszi, egy volt kollégám például nem tudott anélkül kocsiba ülni, és kormányt ragadni, hogy előtte megmosta volna a kezét. Egy kilincs, egy nyilvános telefon vagy egy metró kapaszkodó…..
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..