Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blacamunka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben jártam egy tanszerkiállításon, ahol a kezembe akadt néhány érdekes, régi térkép. Ez felkeltette az érdeklődésem, és megpróbáltam utánajárni, hogy ezen a régi térképen kívül lehet-e még ilyen térképeket kapni. Meglepődtem, mert bizony lehet! Sőt, nagyon is…..
blacamunka 2010.11.19 10:35:48
A magyarok nyilaitól... / Montcassen, Jean-Pierre

konyv-konyvek.hu/index.php?q=a_magyarok_nyilaitol

A szerző kendőzetlenül elmeséli azokat az időket, amikor Európa rettegte a magyarok nevét. Hiteles történelmi korszakot vázol föl. A történet 914-ben kezdődik és válós helyszíneken zajlik.
Megismeri Árpád népének szokásait, hitvilágát, és megtanul fegyverekkel bánni. A szerelmet is megleli egy szegény, de rendkívüli leány formájában.
A közgazdaságtan angol nyelvű tudomány. A Brit-szigeteken született, political economy-ként rajtolt, aztán pár kanyarral később már economics néven futott tovább. A tudomány (mármint a közgazdaságtan) nyelve annak ellenére az angol maradt, hogy az utóbbi két évszázadban…..
blacamunka 2010.11.19 09:39:26
Gondolkodj nagyban és csapj oda keményen / Zanker, Bill - Trump, Donald

konyv-konyvek.hu/index.php?q=gondolkodj_nagyban_es_csapj_oda_kemenyen

Ez a GAZDASÁGI-VÁLSÁG TÚLÉLŐ KÖNYV, de jócskán túlmutat a bukás üzleti és személyes feldolgozásán. Megmutatja, hogyan használd a Nagyban gondolkodás szemléletét ugródeszkának a siker-magaslatainak eléréséhez.Mindezt Amerika LEGGAZDAGABB üzleti ÚJRAKEZDŐJÉTŐL. MOST VÉGRE feltárul a Trump-Titok!
Így vélekednek a cégvezetők róla: "Annyi élet forgácsolódik el a napi harcban – hányszor gondolkodtál és cselekedtél már nagyban az életed során, Trump talán többször, mint bárki más, és végre megmutatja, hogyan. Vállalkozóknak kötelező!”