Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocakoslakatos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakban felmerül a kérdés, hogy hogyan is vagyunk ezzel a „mindent nyitó” elektromos zárfésűkkel... Ezzel kapcsolatban szeretnék vitaindítóként néhány tényt és tévhitet megosztani veletek kérdések és válaszok formájában. Ahhoz azonban, hogy a válaszokat jól…..
Hello Lockpickerek!Akkor álljon itt a 10. és egyben utolsó (szerintem a legnehezebb) kérdés:10. Engedélyezett-e Magyarországon a lockpicking mint szabadidős hobbi/sport tevékenység?Plusz pontért kérdezzük, hogy: Hordhatod-e magaddal a mindennapokban a lockpicking szettedet?Zárak…..
Pocakoslakatos 2010.11.17 08:32:26
@lockpickersrac: Nekem már volt szerencsém létrehozni egy szövetséget.
10 ember és kb 100e. Kell egy bankszámla, meg egy könyvelő ismerős aki egy jelképes összegért dolgozik. Évi egy ksh jelentés és negyed éves közgyűlés. Nagyjából sarkítva így néz ki egy hivatalos egység.
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
Üdv Lockpickerek!Sajnos baleset miatt nem tudtam tevékenykedni a blogban, viszont újult erővel újra itt!Megjött a legújabb set, benne az áhított KLOM zárfésű.Most tesztelgetem, napokon belül egy teszt videót tervezek felrakni nektek.Addig is ahogy kollegám mondja, Zárjak…..
Pocakoslakatos 2010.11.16 22:06:53
@gabormiklos: Szia! ha még megvan érdekel!