Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezdi.cs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Szabadesés a liftaknában 2009.03.30 15:15:00
Elég furcsa, akár beszaratós érzés is lehet, amikor megindul alattad a lift, és amikor lenézel csak a tátongó mélységet látod a talpad alatt. Tériszonyosoknak külön ajánlott a Swiss Skydive egyesület ambient megoldása, amit biztos, hogy egy életre megjegyeznek maguknak. Amúgy…..
addict Utcai szobor körömlakkból 2009.01.30 20:26:00
Gyorsan száradó Rimmel körömlakk. Így első hallásra nem az a kimeríthetetlen kreatív ötleforrás. A londoni JWT ügynökség kreatívjai azonban nem adták meg magukat a csillogó körmökkel integető, kényelmes rutinmegoldások csábításának, és egy ügyes ambient ötlettel…..
Miközben a világ nagyobbik része a tenisz miatt figyel Wimbledonra, ahol már az elődöntőknél tartanak, a reklámok iránt érdeklődők szeme is a fűborítású pályák legendás helyszínére szegeződik. Ennek oka, hogy a torna egyik főtámogatójának, a HSBC Banknak a megbízásából…..
Mostanában egyre ritkábban találkozom a reklámblogokat böngészve klasszikus, homlokracsapós ötletekkel, amelyek annyira egyszerűek és maguktól értetődőek, hogy az ember alig hiszi el, hogy még nem csinálta meg őket korábban senki. Ezúttal viszont ezt éreztem, mert az Osram…..
Jól indult a napod? Na, akkor én most elrontom, mert ha ezt a keményen depresszív hangulatú filmet megnézed, garantáltan nem fogsz a végén hangosan felröhögni. A brit Department for Transport által készített reklámfilm azt mutatja be, mi történik azokkal, akik a városban a…..
Egy poszter, ami mindenkit megfog. De szó szerint, ugyanis a Coca-Cola új palackjához - amin apró kics rücskök vannak, hogy jobban tapadjon a kézbe - egy olyan city light posztert készítettek, amelynek teljes felületét a tépőzárak kis kampóival borították be. Mindezt azért, hogy…..
Megannyi köztéri reklámkampány után a Gödör, a város legnépszerűbb reklámos célpontja ezen a héten sem maradt ambient hirdetés nélkül. Ezúttal a Café vette birtokba a területet, akik az árvízkárosultak javára szerveztek pénzgyűjtő akciót. Kicsit talán megkésettnek…..
Aki mostanában az Andrássy út és a Nagymező utca kereszteződésénél járt, az valószínűleg észrevette már a járdára festett klaviatúrát. Én sajnos az elmúlt napokban nem jártam arra, ezért nem tudtam a saját szememmel megnézni, de az elmondások alapján kifejezetten jól néz…..
Ez már csak ilyen reklámos betegség, de a múltkor éppen azt nézegettem a reptéri csomagkiadó futószalagnál állva, hogy a várakozók előtt kanyargó hosszú csík adott esetben mennyire jó hirdetési felület lehetne. Erre most szembejön velem egy ügyes, látványos és a jóisten…..