Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jdave

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..
jdave 2010.12.13 21:49:39
@readya: Köszi a leírást, gond nélkül sikerült felrakni.

@birorichard: Nekem is úgy tűnik, hogy jobban szívja az akksit.
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem fogok a custom ROM, módosított kernel, lagfix és egyéb nyalánkságok témakörében írni, de muszáj vagyok. Egészen egyszerűen azért, mert a Samsung fatökű lepkevadász programozókat használ. Viszont ami ezután következik, azt mindenki a saját…..
jdave 2010.11.26 22:45:02
A kies átkúrásának legegyszerűbb módja ez a progi:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628
Megcsinálja a registry buherát, és ráadásul működik a legújabb kiessel is, aminél a kézzel átírkálás már elvileg nem megy.
Igen barátaim, a Galaxy S tulajdonosok végre megkapják a megérdemelt frissítést. Jelenleg magyar szolgáltatónál vásárolt telefonoknál nem jelenik meg a frissítés, de ez már csak napok kérdése lehet. Európa több részéről is jelezték, hogy az unbrandelt (függetlenül, nem…..
jdave 2010.11.11 22:47:34
@readya: A gyári Samsung billentyűzet beviteli nyelvei közül eltűnt a magyar. Most is vannak ékezetes karaktereim, csak az ő és ű hiányzik, plusz van néhány magyarban nem használt karakter. Nekem jó volt a gyári billentyűzet, nem akartam másikat feltenni. Azért a tippeket köszönöm.
Kipróbáltam a JPA verziót is, de magyar abban sem volt, ellenben pl. finn igen. (Azt hittem, hogy az XEE az Kelet-Európa lesz, hát nem jött be.)
A termékkód viszont átíródott HKDKOR-ra.
Na mindegy, majd ha lesz hivatalos frissítés HKDTMH-ra, akkor azzal megpróbálom visszaállítani az eredeti termékkódot.
jdave 2010.11.11 23:13:59
@birorichard: Hát igen, kénytelen leszek így meglenni vele egy darabig. Azért elég gáz ez így. Nekem is ugyanúgy akad a teló, mint 2.1-el. Most nyomtam rá egy factory reset-et, hátha az segít, de nem várok tőle sokat.