Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobChemistry

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan azt a történelem iránt érdeklődő lemilesek milliói tudják, a nukleáris izékkel nem kizárólag a jenkik szórakoztak. Papírzsepi sorozatának második részéből megtudjuk, hogy a szovjetek (ebből a szempontból) bizony sokszor überelték a Nagy Vetélytársat - és most nem…..
Papírzsepi kolléga most induló posztsorozata az atomenergia (többé-kevésbé) békés célú felhasználása kapcsán azokat a katasztrófákat elemzi, amelyek az elmúlt évtizedekben jó párszor beletették az ideget az emberiség tájékozottabb (és mennyiségi szempontból minden…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
BobChemistry 2011.02.11 13:16:00
Igazán agyfelbaszós pofátlanság tanúja volt Darren. Azt a bunkó paraszt típust ismerjük, aki csak öt percre beáll a rokkanthelyre mert lusta öt méternél többet gyalogolni. De amikor megérkezik az, aki tényleg jogosult a hely használatára, mi több, miatta jelölték ki a helyet és…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
A rutinos budapesti tömegközlekedő jól tudja: ha verés jön, a biztonsági kamera elé helyezkedve kell bevárni a feldühödött ellenőrt. Na de mit tehet akkor, ha nem működik a kamera? Ráadásul az ellenőr sem igazi ellenőr volt? Rémtörténet a Stadionok megállóból.Ma reggel…..
Vannak szabályozások, amikkel nem különösebben szoktam egyetérteni, vagy egyáltalán érteni, hogy miért pont úgy, ahogy. Divat lett a nulltolerancia, valaki rájött, hogy ettől a nyugdíjasok tömege ettől valamiért jobban szereti azt a politikust, aki gyakran használja ezt a…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Az őszinte embert hamarabb utolérik, hiszen megmondja szemtől szemben, hogy akkor ő most kijátszaná azt a kiskaput ott, majd meglepődik, hogy a másik fél nem annyira szívesen asszisztál ehhez, még ha nincs is erre különösebb alapja. A soha véget nem érő "mennyire naiv…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..
A Homárnak eddig egy meglepően gyors lefolyású pozitív kalandja volt csak a MÁV Biztosítóval, de Szücsi példája a korábban dokumentált rémhíreket erősíti. Most végre kiderül, mi történik akkor, ha mávosba ütközik mávos. Fejetlenség, káosz, havonta egy, a…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..