Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elgé

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is volt olyan régen, hogy a Brandenburgi kaput nézegetve többünknek beugrott az ötlet: mi lenne, ha valami hazait öntenénk maradandó LEGO-kockákba? Az első hullámon már túl vagyunk: volt Hősök tere, Hortobágy és Kilenclyukú híd is. A lelkesedés itt sem maradt abba: a kezdeti…..
elgé 2012.02.13 20:13:35
@Tier: Az egész kampusz tervben van egy méretes terepasztal formájában:) A flickr-emen van 1 minimál Combino tervem is hozzá:D
Az biztos, hogy akit egy kicsit is jobban érdekel a legó a semminél, azt az elmúlt évben kétszer is rávette/ráveszi valami arra, hogy a  Matchben vásroljon időnként – még ha nem is ez lenne a kézenfekvő megoldást a tejkenyér-utánpótlásainak beszerzésére: a…..
elgé 2011.10.23 14:22:43
@fortune_west: engem éppenséggel érdekelne, mert (mivel nem túlzottan sokat vásárolok a match-ban) mindösszesen 7 pontot tudtam összeszedni eddig, és nagyon vágyom a konténeres cuccra, főleg alkatrész céljából:)
Úgy 1 éve, hogy megvettem életem első Adventurers készletét: azóta is a dobozában áll. Történetesen ez az 5918-as az, melyet most V-kony végigjátszik nekünk. Én (kvázi-) bontatlanul is imádom. Mindjárt ti is megértitek, hogy miért. 1999-ben megkaptam a Lego Racers című…..