Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szingalunga

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, egy párkapcsolatból már soha nem lehet barátság: ez a rendszer nem működik. Levélírónkat a volt barátja még mindig szerelmes levelekkel bombázza - de hiába, mert neki már más pasi van az életében. A sértett ex egyik este úgy dönt, szó nélkül beállít a volt…..
szingalunga 2011.12.20 09:55:58
@A polcfúró: Ahogy mütyür is írta, egyszeri válasz még oké. Bár tartom a véleményem, hogy van, akinek még az is sok, mert hamis reményt kelt feleslegesen. De a hosszas levelezgetést, még ha kedvesen koptatós volt is, simán vehette úgy az ex (főleg, ha eléggé be volt gőzölve), hogy mást mond, és mást gondol a csaj: ha mindig válaszol, még biztos foglalkoztatja, és innen már csak egy lépés az a gondolat, hogy van még esélye.

Bár ez mind csak fikció, :) ami azon a feltételezésen alapul, hogy nem teljesen komplett az ex (az ajtóberugdosás miatt gondolom, hogy nem az). Ha normális lenne, simán működhetne, amit te mondasz.
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
szingalunga 2011.01.20 12:13:33
@deflorator: Szerintem itt sincs több csúnya nő, mint máshol, a meghatárzó tényleg az, hogy mennyire hagyják el magukat. Az átlagos külsőből kis ápoltsággal könnyű kifejezetten szépet kihozni.
Ha a saját gimis osztályomra gondolok, ott annyi született szép lány volt, hogy átlagos külsővel is bányarémnek tűnt a maradék, a tesóméknál meg pont fordított volt az arány, az a néhány átlagos is kifejezett szépségnek látszott az osztályképen a sok tehénke között.
szingalunga 2011.01.20 12:40:16
@deflorator: Ezzel nem tudok vitatkozni. :) Az meg, hogy itthon miért nincsenek harmóniában magukkal nem csak a nők, hanem általában az emberek, messzire vezet...
szingalunga 2011.01.20 14:26:54
@Drága IV gernika: Oké, de errefelé a kultúra része a szexésnyújork, úgyhogy nem akkora tragédia 29 évesen szingliskedni, mint mondjuk egy női-férfi szerepek szempontjából hagyományőrzőbb közegben.
Mondjuk attól még megy az alig burkolt lesajnálás itthon is. :P
„Én mindig érzelmes pasinak gondoltam magam és egy kapcsolatban én nem 50%-ot adok, hanem 100-at. Minden átverés nekem fájt a legjobban” – most megtudhatod, hogyan jut el egy érzelmekben gazdag pasi, számos koppanás után, a kizárólag alkalmai kapcsolatot keresők…..
szingalunga 2011.01.20 11:21:55
@G_P: "Valamiért 10-ből 8 haverom velem egy követ fúj. Egyszerűen nem vagyunk kiváncsiak arra, hogy mindenért le legyünk ugatva. Meg hogy semmi ne legyen elég."

Nem lehet, hogy csak nem a megfelelő körökben keresitek a potenciális barátnőt a 10-ből 8 haveroddal? Én is 24 vagyok, és a szorosabb baráti körömben egy kapcsolaton belül sem divat a "leugatás" és egymás kizsigerelése. A felmutatott kocsikulccsal felszedhető bombázó csajoktól meg nem kell csodát várni.
szingalunga 2011.01.20 13:11:25
@Father Justice ♋: Nem tudom, ha ez a 90%, akkor én valószínűleg burokban élem az életem, és hiba, hogy a saját környezetem alapján általánosítottam. Nem mondtam, hogy muszáj a nagybetűs nő keresésével foglalkoznia, csak azt kérdőjeleztem meg, hogy ha mégis szétnéz alkalmanként, azt a valós igényeinek megfelelő helyeken teszi-e, mert a mellényúlásokba ez is belejátszhat.
Szerintem a huszonéves férfiak egy része elköveti azt a hibát, hogy házhoz megy a pofonért, amikor mondjuk köztudottan kincsvadászokkal teli szórakozóhelyekre megy "jónőket" keresni, aztán meg csodálkozik a végkifejleten.
Amit az óvatosságról írtál, azzal nagyrészt egyetértek.
IDDQD Pénteki játékcsaj - Elika 2010.11.26 14:00:00
Nem, még mindig nem Alyx Vance (főleg amúgy azért nem, mert nem találok róla megfelelően pornográf képeket, anélkül ügye meg nincs értelme), hanem Elika, a 2008-as Prince of Persia női főszereplője.Hosszú idő óta ez volt az első alcím nélküli PoP, a Ubisoft a sötét…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..