Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loading... (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam a Való Világ negyedik szériáját beharangozó szpotot, nem hittem a szememnek. Nem értettem, mire lehet jó ez a szinte szándékosan vacak, lapos, kiszámítható és közönséges reklám. Aztán rájöttem, hogy igazából nincs is ezzel nagy baj, hiszen nem lehet…..
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..
Loading... (törölt) 2010.11.13 16:20:55
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Loading... (törölt) 2010.11.08 01:19:45
@streetsta: Ajaj, ebben már nem volt sok kraft! Attól félek ez ide már kevés lesz! Fáradsz.

Ha mennyiség versus minőségről van szó, akkor én inkább a minőségre szavazok. Neked is ezt ajánlom. Te nem vagy troll, minek erőltetni.

TC-vel bratyiztok-e?! Erről beszéljél! Naugye! Nincs is miről beszélni!

Homofób-e vagy?

A sok nyuszifül, meg bogárka, meg tököm tudja még mi miatt gondoltam, hogy.. Tudod!
Loading... (törölt) 2010.11.08 18:08:21
@anyád a szúnyogok: Te köpedék, most te csinálod a szart?! Mit ugatsz itt? Ennyi eszed van?! Don't feed the troll! Igaz? Aztán meg anyáztok, ha válaszol. Te is csak egy ingerszegény fasz vagy! Oszt' itt meg keresed a "kalandot"! lol

A téma lezárva, hiába, elkéstél faszikám! Tegnap kellett volna itt lenned, te senkiházi! Ezzel a muszáj voltál megmondani (még másnap is)szarsággal meg gyorsba' minősítetted is magad meg a komplexusaidat te okádék, frusztrált, senkiházi magyar, te. Elkéstél, vágod?! A téma aktualitását vesztette! Too late!

Ilyen jelentéktelen gyökerekre sehol nem várnak, ne is fáradj a válasszal, le se szarlak! A "szarházi kormányra pikkelést" meg meghagyom neked, te kilátástalan gané!

End of story
Loading... (törölt) 2010.11.08 21:07:21
@Figyejjémmá: "Honnan veszitek ti a jogot bárkit leugatni, bárkit leszolni" - Nekem is ez volt a problémám! Csík kezdte. Most te folytatod. Grat!
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..