Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ohlajos

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi dilemma, hogyan bizonyítsuk azt, hogy ha az autónk nem parkolt, és nem járt egy adott helyen. Nemleges tényt nagyon nehéz igazolni, főleg, ha nem vagyunk előzetesen felkészülve rá. Tisztelt Zugügyvéd!A mai napon kaptam kézhez az egyik fővárosi Rendőrkapitányság…..
Erősen megoszlik a Kreatív szerkesztőségében a vélemény a Laboratory Ideas fejéből kipattanó és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem médiaművész-hallgatói által megvalósított Ábrakoriról. A projekt nevéért (meg a sajtóanyagban szereplő "kikorizni" igéért) mindenki…..
ohlajos 2011.01.31 20:26:16
Kiadta az első fotót a Mercedes GP új autójáról, az MGP W02-ről. A hivatalos leleplezés kedden lesz Valenciában, de az istálló egy képet már kirakott a hivatalos honlapra. Szemből készült, így nehéz megítélni a változásokat, de a kocsi orra más, mint a tavalyié, a pilóta…..
 Nincs is menőbb John Lennon FerrarijánálA Harrods luxusáruház extulajdonosa, Diana hercegnő "majdnemapósa", Mohamed al Fayed rájött arra, hogy annál szabadabb, minél inkább megszabadul az ultraburzsujság kellékeitől. Haha, csak vicceltem. A Fayed-félék legfeljebb…..
"Eladó egy Talmácsi Gábor által használt lakóautó. Rendszeresen karbantartott, amerikai típus." Ezzel a szöveggel hirdeti eladásra mobil lakóhelyét a magyar gyorsaságimotoros világbajnok. 50 millió forintot szeretne érte kapni.A hirdetésben a következők állnak:…..
Amikor egy veterán korú autót szétflexelnek és típusidegen alkatrészeket erőszakolnak bele, minden jóérzésű autóbuzi felszisszen. Egy veterán, ha elérte azt a kort, megérdemli hogy újkori önmagához méltó állapotban csillogjon, néha kicsit hörögjön és üvöltsön. Aztán…..
A kétszáz kilométeres vontatás utáni reggelen a szokásosnál nehezebben pörögtünk fel a kellő fordulatszámra, de hamar megvolt a terv. Mindannyian arra tippeltünk, hogy a kuplunggal lesz a baj, úgyhogy nekiláttam körbetelefonálni a barcelonai autóalkatrészboltokat. Egyből az…..
Túlkormányzott macskát minden háztartásba!  Azért örülök ennek a videónak mindennél jobban, mert így végre a Dia is érti, hogy mit szeretek a driftben. Ha már egy macska ilyen tündéri, képzeld el ugyanezt egy hangyásszal. Igaz, szívem?via cadix..
Gábor egy örök igazságra szeretné felhívni az olvasók figyelmét, vagyishogy használaton kívüli taximegállóban is megbüntetik az embert:A Fővárosi Vidámpark előtt van egy taxi stand, ami használaton kívül van ősztől tavaszig, mivel a Vidámpark zárva tart, ezért a taxik…..
Senkinek sem kellemes érzés feleleveníteni olyan dolgokat, amik egy tőrként vannak valahol a lelkünk mélyén. Ystuc 146ti is ezen emberek közé tartozik. Mint a nickje is mutatja, Alfa Romeo rajongó, és a márka szerelmese. Az Ő története következik.2003. decembertől 2008. novemberig…..
ohlajos 2011.01.14 12:36:38
@ystuc 146ti: a lehet és a még közé képzelj oda egy vesszőt és megérted :).

A második képbe szerelmes lettem, grat hozzá :)
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
ohlajos 2011.01.13 21:00:05
@Average: Csak be kell fáradnod egy robogókat is árusító üzletbe, és alá kell írnod az aláírásgyűjtő ívet.
Subba KELL: Szíj Melinda táska 2011.01.12 13:35:00
/via fbook/..
ohlajos 2011.01.12 16:38:29
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
Szerintem a kényelemérzet fokozására a legalkalmasabb eszköz egy tévé. Ültem én már 7-es BMW és S Mercedes hátsó ülésén (persze csak mint átmenetileg megtűrt, csorgó nyálú pária), és tök jó volt, hogy mindenféle gombokat lehetett nyomogatni, akadt, amelyik elkezdte fűteni…..
Bizony, bizony, elhangzott a helyes megfejtés. Fogash volt a megoldó, a képen látható autó egy Citroen Xantia Break.Ott a kukucs.Nyereményét, egy üres 5 literes Heineken bödönt postán küldjük!..
ohlajos 2011.01.07 13:30:04
Amikor modern, vagy inkább a gazdi kéglijére hajazó kutyaház, madáretető, vagy macskaalom kerül a képernyőre, mindig felmerül a kérdés, hogy minek? Az állat talán jobban érzi magát egy lapostetős ólban? Szaporább? Boldogabb? Lehet.Végső soron semmi sem indokolja, hogy…..
ohlajos 2011.01.03 20:56:44
Mit várhatunk el a világ legjobb reklámjától? Jobban megnevettet bennünket mint a NMHH Ice-T dalszöveg-fordítása? Hevesebb érzelmeket vált ki belőlünk mint Schmitt Pál újévi beszéde? Ez sem rossz, de mi van ha valami hasznunk is származik belőle? Éppen erre jutottak a Carlsberg…..
Még december közepe táján olvashattátok egy névtelen levélküldő dupla posztjának első felvonását, íme a folytatás:Egyenrangú kereszteződés, jobbra senki, balra sem áll senki a kereszteződésben, döcögök tovább 30 körül, amikor is balról hallani vélem 4 álló gumi…..
comment:com 167 milliós tévedés 2010.12.22 10:30:00
Nehéz a tévés vetélkedők kérdésszerkesztőinek élete mindenütt. Ez derül ki az alábbi klipből, amiben a Negyvenmilliós játszma amerikai verziójában bukott egy párocska 800 000 dollárt (ott egymillió dezsővel kezdik a mókát a jelentkezők), mert ugyan ők jól tippeltek, de a…..
A lájkvásárlás (azaz cserébe azért, hogy valaki csatlakozik egy rajongói oldalhoz pénz vagy bárminemű juttatás felajánlása) elvileg ellenkezik a facebook szabályzatával, ennek ellenére láthattunk már rá példát külföldön és itthon egyaránt. A Jack in the Box…..
Egy francia grafikai stúdió, a Tronatic munkája ez a renderelt tanulmány. Közzétettek egy filmet is róla, nehéz eldönteni, hogy igazi autó van-e rajta, vagy azon is számítógéppel generált az autó.Néz meg a Car Body Design-on. ..
Beérkeztek a pályaművek a McLarenes játékra, indulhat a szavazás! November 22. éjfélig várjuk a szavazatokat.  A szavazók között a Tech1Today jóvoltából egy Vodafone McLaren pólót sorsolunk majd ki, ezért (hogy elérhető legyen a nyertes) a kommentekben lehet majd…..
ohlajos 2010.11.16 12:52:13
Amikor először láttam a Való Világ negyedik szériáját beharangozó szpotot, nem hittem a szememnek. Nem értettem, mire lehet jó ez a szinte szándékosan vacak, lapos, kiszámítható és közönséges reklám. Aztán rájöttem, hogy igazából nincs is ezzel nagy baj, hiszen nem lehet…..
2011-ben újra klasszikus színeivel indul a Forma-1-ben az istálló. Korábban 1971-től 1979-ig, majd 1981-től 1986-ig futott az arany-fekete kombinációval a csapat, amikor felvette a főszponzor John Player dizájnját. Most a mecénás nem tér vissza, csak a fényezés, aminek…..