Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csupi23

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy YAFR (Yet Antoher Firebird Revival). A HPP a 2009-es SEMÁ-n bemutatott Charger Daytona újjáélesztések után idén - többek közt - egy GM-zombit fog bemutatni. Azt hiszem, láttunk már ennél jobb Firebird-öket.A HPP sárga tuning-Camarója viszont szép darab!Az autoblogon…..
csupi23 2010.11.04 13:48:15
Nehéz megmondani, hogy egy jól sikerült fotóbolt akció eredményét, vagy valódi fotókat láthatunk. Egy biztos, a kiindulási alap a tavasszal Kínában bemutatott Start tanulmányautó volt.Forrás: Auto Express...
Igen egyedire sikerült a Heineken új reklámja, amely a világunk néhány különleges másodpercét mutatja be.Mi történik, ha egy apró katica bekerül a gyárba, a sörök közé? Természetesen meg kell menteni! Ez azonban a gyár ideiglenes leállítását követeli meg, sör nélkül…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Olvasónk édesapja hiába volt elővigyázatos, nem tudta elkerülni, hogy hitele a gyermekére szálljon.Édesapám hitelt vett fel 2008-ban a Budapest Banknál. - Hitelfedezeti biztosítást vegyen igénybe (Generali), bármi gond lenne, ez egy "nagyszerű" dolog, hiszen a biztosító…..
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..