Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogdanov

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
Poldi bácsi megmondója 92,9 MHz 2012.02.28 21:57:00
Ahh, szóval akkor a probléma így volna rendezve, kedves Miniszterelnök Úr? Mint tudjuk, Magyarországon a bíróságok függetlenek, döntésüket nem befolyásolhatja senki, legkevésbé a magyar kormány, még annál is sokkal kevésbé Magyarország miniszterelnöke. Hillary Clinton…..
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
bogdanov 2012.01.21 20:38:51
@Éhes_ló: ez nem baloldali és egyáltalán oldali. Én is kérdezek. Te hol voltál a hídfoglalásnál? Te hol voltál a taxis blokádnál? Te hol voltál 88- ban a fogdában október 23-án? Sehol.
bogdanov 2012.01.21 20:44:41
@aritus: ez valami olyasmi volt, hogy a rémséges nyilas rendszerben odamentek néhányan a pártházhoz és ott volt egy "kisebb" összecsapás. Ez bátorság és nem csak a dumarésze. Ez hazafiság, nem az amit csak ezek pofáznak.
bogdanov 2012.01.21 20:48:03
@Éhes_ló: zsidózz nyiltan, fasiszta. Nem gond. Egyébként nem kell félned, nem fenyeget itt senki.
Igazi jutalomjáték volt tegnap a parlamentben. A fideszes és jobbikos képviselők úgy várták a napot, mint egyszeri közalkalmazott a postaládából kibuggyanó teszkómagazint. Orbán Viktor marketingigazgató meg kitett magáért a Nagy Őszi Kiárusítás alkalmából: a leárazott…..
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
Moszkvai ingatlanmutyi: klasszikus sötét privatizációs történet, oroszok, Veres, Gyurcsány. Óriási lehetőség, de nagy veszély a Fidesznek. A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség ügyében minden megvan ahhoz, hogy a kétezres évek legnagyobb politikai korrupciós sztorijává…..
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..