Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ertestel

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor egy telemarketinges akcióra harapott rá, ami szerint 30 ezer forintért kaphatott volna iPhone 3GS-t. Telefonja egy hónap múlva sem lett, csak a hűségszerződését sikerült megkötni, miután lemondta a rendelést:UPDATE 07/18: Hepiend. A vodafone jóváírta a téves összegeket, a…..
  Ha eddig bizonytalan is volt az idő, Katsdorfban reggel nagyjából már olyan hőség volt, mint egy atomreaktor belsejében, nem véletlen, hogy Merkel be akarja ezeket tiltatni. Ilyenkor még talán egyet is értek vele. Persze Merkel az Németország, mi pedig még Ausztriában, de a nap…..
Miklós egy újabb zseniális termékönmeghatározást fedezett fel. A CBA napraforgó étolaj elég egyértelmű elnevezés lenne, ha nem kukoricaolajból készülne. De miért? Statisztikai adminisztrációval bajlódok éppen, és szükségem volt az étolaj vámtarifaszámára. Rá is kerestem…..
Tékozló Homár Húst a paprikába 2011.03.31 11:55:00
A Magyar Konzervnél fontos, hogy a fogyasztó a savanyúság mellé húst is megfelelő mennyiségben vegyen magához. Mai undormányunkat Ivnek köszönhetjük. A kép megtekintése csak étkezések után ajánlott.A mellékelt néhai lakót találtam a Magyar Konzerv Kft. által forgalmazott…..
Csodálatos cikket olvastunk a Blikkben, tessék elhinni, minden szava kincs. Gáspár Győzőhöz (36) kell fordulnia annak, aki Michael Jackson koporsójának másába szeretné tudni elhunyt szerettét, Győzike ugyanis designkoporsókkal kereskedik. A showman két évvel ezelőtt azért…..
ertestel 2011.01.18 13:26:29
Na, ez is eljött, soha nem volt még, eddig legalábbis, három évad alatt nem sikerült úgy összeugraniuk az aranyhörcsögöknek, hogy abból igazi vérontás legyen, tegnap is csak hajszálon múlt a dolog. Nem írjuk le részletesen, mi történt, arra ott van kiváló hogyvoltunk a…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
A magyar HBO legújabb saját gyártású dokumentumfilmje, a Roma zsaruk a rendőri hivatást választó romák nehézségeiről mesél. Három történeten, három hétköznapi figura szemén keresztül, akik az ország három különböző szegletéből érkeznek. A dokumentumfilm három…..