Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minna23

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a képet a Facebookon találtam, a következő aláírással: „A szerelem vak.”Anélkül, hogy vitába szállnék az állítással, nekem más asszociációm támadt a képről, nevezetesen – és kissé fixáltan – a következő: „Sorskönyv nélkül.” Neked mi jut eszedbe erről az…..
Zöld aura. A gyógyító embereké. Azoké, akik azért születtek erre a világra, hogy gyógyítsanak, tanítsanak, segítsenek. Egyik tulajdonságuk, hogy nem tudnak nemet mondani, ha megkérik őket valamire. Következésképp a végletekig kihasználhatóak. Egy másik tulajdonságuk,…..
Követni kell a trendeket, minden fillér számít. Néhány hónapja felfedeztük a rozs nélküli rozsos  kenyeret az Auchanban, ami bizonyára olcsóbb és nagyobb is, mint az eredeti, régi recept. Nem tudni, ki kezdte hamarabb, de a Tescoban is megjelent a tiszta rozskenyér, kis…..
aba Változások 2011.01.06 15:46:00
Tegnap olyanokat csinált Lili, hogy odahozott tárgyakat a férjemnek, húzta a kezénél fogva, hozta a poharát, egész szépen adott hangokat, és szépen nézett. Ha homeopátiáznánk, akkor azt mondanánk, hogy na most látszik a kivezetés. Ha diétáznánk, szintén valami hasonló merülne…..
Az alábbi levél igazi kincs, Tamás írta egy szekszárdi biciklibelsőről, és az egyik leghangulatosabb írás, amit 2010-ben kaptunk. Jöjjön tehát a csodás panasz, amit kizárólag a lendületes stílusa miatt rakunk be, hiszen a konkrét ügyről elég hézagos információkat közöl:…..
A szemzselék általában arra valók, hogy nyugtassák a fáradt szemet késő estig tartó munka vagy más ártó környezeti hatások miatt. Elsősorban tehát nem ránctalanítanak, hanem inkább segítenek eltűntetni a karikákat, lelohasztani a puffadást. A receptben található zöld…..
Lukrécia kencéi Fürdőbomba II. 2010.04.01 18:59:00
Muszáj visszatérnem a fürdőbombákhoz, mert nagyon felkapott lett itthon, gyakran csinálom és némileg gyarapodott a tudásom. A recept amit most leírok nem sokban különbözik az elsőtől, és tovább lehet kísérletezni mindkettővel. Igazi élvezetet nyújt a kreatív énünknek (melyik…..