Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zopi

178 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIBO 2019: European Fitness Forum – „Marketing and Sales in the Fitness Sector” FIBO Trade Show - 150 000 látogató FIBO Campus – 4 napos oktatási workshop program edzők részére FIBO Trend Award National Fitness Association Forum Accredited Training Provider Forum Találkozás és networking…..
Sárkányhajós edzőm, Szabó Miki javaslatára ázsiai utunk előtt felvettem a kapcsolatot a Japan Dragonboat Association-al, akik csakhamar összehoztak egy tokiói klub sportolójával, szervezőjével, Yuki-val. A sárkányhajózó kolléganő elképesztő nyitottsággal, kedvességgel…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
2 napon keresztül 27 ország delegáltjaival beszéltük át az európai fitnesz szektor feljesztési lehetőségeit itt Varsóban a 9-ik International Standards Meetingen, (képek itt)  főként az edzőregiszterek és az oktatási sztenderdek mentén. Az én előadásom arról szólt, hogy milyen kritériumoknak kell…..
It is a great honour to announce that my company IWI Fitness School is the organizer of the first official Strength & Conditioning Course of the Hungarian Team Handball Federation. It’s been a long journey to estabilish and get accepted this profession in my country. Thanks for those IWI…..
A FIBO-t, a világ legnagyobb fitnesz, wellness, egészségfejlesztési kiállítását, konferenciáját, show-központját nem kell bemutatnom annak, aki évek óta a szakmában van. (Remélem) Negyedik éve vagyunk a FIBO nagykövetei, így lehetőségünk van arra, hogy ingyen belépőkkel és folyamatosan frissülő…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
A válasz tulajdonképpen rövid és meglepő: mert nem vagyunk annyira fejlettek, hogy ott legyünk. Ez a leegyszerűsített magyarázat azonban sok tényezőre vezethet vissza, ezen gondolkoztam el Brüsszelből haza felé repülve, miközben a Deloitte és EuropeActive 2018-as European Health & Fitness Market…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
Fitness Trend Csend 2018.08.21 20:56:33
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
Mert ajándék belépőjegyet kapsz tőlünk! Helyszín: Messeplatz 1 50679 Köln Időpont: 2018. április 12-15. 09:00-18:00  Az elmúlt 10 évben alig hiányoztam FIBO-ról, és mondhatom ez a notórius konferenciajárás nagyban hozzájárult személyes szakmai fejlődésemhez, kapcsolati tőkém alakításához, cégem…..
A nyolcadik alkalommal, ezúttal Rómban megrendezett ISM hozta az eddig megszokott formát, ismét feltöltekezve, inspirálva hagytam el a konferenciatermet. Eddig sikerült mindegyiken részt vennem és személy szerint is, cégesen is, karrierben is rendkívül sokat köszönhetek ezeknek a találkozóknak. Nem…..
Négy nap múlva Róma, ismét ISM!! Bár már az olasz fővároson jár az eszem, mégis meg kell emlékeznem a tavalyi athéni 7-ik International Standards Meeting-ről, mely az egyik legmeghatározóbb konferencia volt számomra. Pedig a korábbi Madrid, London, Barcelona, Budapest (itt mi rendeztük az ISM-et…..
Fitness Trend Art of Storytelling 2017.10.06 09:41:04
ATP konferencia - Innovations in Testing, Arizona, Scottsdale. Ígértem nektek, hogy összegzem ezt a "Keynote" előadást, melyet a Pixar Animációs stúdió story írója, Matthew Luhn tartott. Miért pont az Art of Storytelling (Using Our Stories to Reach the World) előadást közvetítettem nektek ma a…..
Fitness Trend Don't quit. Ever. 2017.10.05 11:35:57
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
  Mostantól az IWI képzéseire jelentkezők ingyenesen használhatják a legmodernebb edzés- és táplálkozástervezési applikációt, az IWIGym-et! A digitális technológia a fitnesz trendek között is az első helyre került az ACSM (Amerikai Sportorvosi Társaság)  TOP 20-as trendelemzésében, megelőzve az…..
  Vitathatatlan, hogy a testépítés népszerűsége töretlen, elég megnézni a fitnesztermek súlyzós részlegeinek gyarapódó célközönségét, vagy egy pillantást vetni a rendkívül népszerű, számos indulási kategóriát kínáló éves versenynaptárra. Ma már fittnek lenni egyszerre divat és egyfajta elvárás is…..