Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkóca berkenye

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel Lucifer 4 hónap után már gyakorlatilag "készen van", tehát örökbe fogadható (aki szeretne egy dorombolós, bújós cicát, az itt mindent megtalál), ezért új projektbe fogtam. A noés lányok nagy örömére ismét hazahoztam egy esélytelen cicát. Esélytelen, mert ő is mindig…..
barkóca berkenye 2014.01.29 08:46:57
:) Igen, az alomajtó lekerült, azóta nincs mindenhova pisilés. Ez igazán hamar ment! :) (de már arra is gondoltam, hogy alig került hozzánk, máris vinni kellett az állatorvoshoz fülatka, bolha és körömvágás miatt, így lehet hogy sok volt neki a negatív élmény, és emiatt történt baleset)
Tegnap este már sokkal jobb volt érzelmileg is. Látjuk, hogy a másik macskánk is kezd észhez térni az első sokk okozta lelki válságból, valszeg érzékeli, hogy nem szeretjük őt kevésbé, sőt, kicsit még rá is mentünk arra, hogy nyeregben érezze magát (ő kap először enni, ha összeugranak Sanyikával, akkor nem avatkozunk közbe, mert ez nem vérre menő, csak határaikat próbálgatják).
Bevallom, hogy legjobban párom miatt aggódtam. Ez olyan láncreakció volt. Mivel a másik macska megzuhant, ez frusztrálta az uramat, láttam, hogy dünnyög magában, ez pedig engem frusztrált. :) De mivel másik macska tegnapra észhez tért, és depressziója helyett előjött Artemisz énje (állandóan "levadássza" Sanyikát :) ), így uram is megnyugodott, ami az én békémet is hozta magával! Kicsit UFO család vagyunk... :)
Azért nem szeretnék kajával motiválni, mert nagyon beles Sanyika, annyiszor eszik, ahányszor adok neki, így inkább rendszert alakítanék ki a reggel-esti kajával. A közel etetés sem nagyon működik egyenlőre, mivel a sziámi szeret lassan enni, Sanyika meg zabál, aztán megeszi a sziámi kajáját is, így a frusztráltság adott.
Evés után rögtön megy alomba, így én is tudom azt rögtön takarítani, nem kell attól félnem, hogy trágya szag fog terjengeni a lakásban. Pusztán ennyi lenne az oka. De ha nem jól látom, szívesen veszem véleményedet. Vagy lehet hogy nem jól értelmeztem a motiválást?
Köszönöm az eddigi segítségedet!
barkóca berkenye 2014.01.31 08:02:24