Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kawaii Koneko

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, a legfrissebb információkkal.) Chimie, aki jó ideje regisztált a ppo.hu lehúzós oldalon, öszeszedte nekünk, korábban mit kommunikált a cég az ügyfeleinek a…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
"Lehetne ezt másképp is csinálni, jó kedvvel, normálisan, felelősséggel a munkát végezni. Úgy minden jobb lenne itthon" - mondja BS, és ebből a tapasztaltabb olvasók már ki is találták, hogy fiatalkorú levélíróról van szó. Igazán Naiv Ügyfelünk osztálytársnője…..
Ritka történet, ahol a bank a figyelmes, hozzáértő és segítőkész, de itt mégis ez a helyzet. Ami nagy szerencse, mert a Kalocsai Földhival annyit szívatta a szerencsétlen gazdát, hogy valakinek észnél kellett lennie. Hitelt szerettünk volna felvenni, melynek feltétele az volt,…..
Kawaii Koneko 2009.06.24 13:11:32
A drága földhivatal minket is szop@tott kb 1 hónapja, mint sikertelen és naív ügyfelet.Eladtuk a lakást márciusban,és mivel kitalálták,hogy a szocpol megszűnik,így nagyon gyorsan szerettük volna tehermentesíteni a lakást,hogy jogosultak legyünk a fenti támogatásra.Adtunk is 10ropi gyorsítót a XIII.kerületi földhivatalnak majd vártunk.Letelt a 30nap ,lehívtam takarneten a tul.lapot és azon láthatóan nem történt semmi.Felhívtuk a vevő ügyvédjét, aki volt olyan rendes és felhívta a földhivatalt,hogy mégis miért nem csinálják meg?(azt tudni kell,hogy a földhivatal hosszabbíthatja az eljárást+ 30nappal de arról írásban kell értesíteni az ügyfelet-jelen esetben a vevőnket és/vagy az ügyvédjét)Ez nem történt meg,ők pedig arra hivatkoztak hogy az az ügyintéző akinél a tul.lap módosítási kérelmünk fekszik tanulmányi szabin van, és nincs lehetőség arra,hogy egy másik ügyintéző levegye/rárakja a tul.lapra az régi /új tulajt.Kivéve ha (ismételten)fizetünk 10ezer forintocskát!!(amit már egyszer kifizettünk,hogy gyorsan meglegyen minden).Köszönjük a XIII.kerületi földhivatalnak a dupla lehúzást,kívánok hasmarsos pillanatokat két buszmegálló/piros lámpa között:-)
Anyám 2 tojássárgát csorgatott a vájdlingba, aztán a házi malomban őrölt lisztet és monopropilén glikol 1,2-propándiol 1,2-dihidroxipropánt szitált utána, no meg 20 deka kókuszreszeléket. Hogy az olvasók házi receptjeiben nincsen ilyesmi? Hát másmilyen házban laktunk eszerint.…..
Drága Bolgárúr, a populizmus egyszerűen elviselhetetlen, a sok ernyőfeszítéstől ínhüvelygyulladást kap minden demokrata, ha Orbán Viktor hatalomra kerül, 50 grammos lesz a reggeli joghurt, no de kérem, hogyan is támogathatnák a tömegek a reformkormányt, amikor már a bonbonos…..
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
Javítja az országimázst a magyar vizsla Chicágóban. Bár az összamerikai kutyanépszerűségi-listán a magyar vizsla csak a 44. helyen szerepel, Chicagóban annyira sokan szeretik, hogy belefér a top10-be, írja a Chicago Sun Times. A vizsla a Shih-tzu-val osztja meg a tizedik helyet, az…..
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..
Kawaii Koneko 2009.01.22 15:44:04
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Kawaii Koneko 2009.01.19 15:07:52
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
Kawaii Koneko 2009.01.16 09:09:30
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az…..