Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadragulya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
Mindannyiunk kedvenc témája (sajnos) a minősíthetetlen postai csomagkézbesítés, ami továbbra is a kaparós sorsjegy oddszával vetekszik. Lacus arra lett figyelmes, hogy egy újabb online üzletből tiltották ki az országot: Volt idő, mikor sok cikk született Magyar Posta ügyben, azaz…..
Ha az ásványvízgyártóknak sikerült a csapból ingyen elérhető vizet kiszorítaniuk a százforintos palackossal, miért ne sikerülhetne újracsomagolni a fröccsöt? SP megtalálta a harmadik versenyzőt, aki ezen az újraértelmezésen dolgozik: Igazán csodálatos dologra bukkantam a sarki…..
nadragulya 2007.08.27 09:49:17
nadragulya 2007.08.27 09:50:43
 Tegnap lõttem ezt a hirdetést egy buszmegállóban, ami szerintem kicsit morbid egy biztosító részérõl. Bocs a minõségért, de telefonnal készült este. Üdv,KP Metálosan hangzik, de a biztosítók nem szoktak metálosok lenni. Az Avivának elég furán súgtak, elnézve "a…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Akkor ide kattintva kérjen tanácsot a bölcs géptől. Don B azonnal küldött egy másik hiperlinket, amiből kiderül, ilyen már volt politikaiban, magyar fordításban is, de az azért kevésbé vicces. ..
Haász kolléga a napokban elmerült as csecsemőtermékek igéző világában, majd azt írta a Homárnak, hogy hétvégi konzumidióta portyámon örömmel fedeztem fel, hogy a világ leginkább PI-barát áruháza, a Tesco gondolt az évi ötvenezer abortált magyar csecsemőre, még ha nem is…..
nadragulya 2007.08.16 13:32:12
Bár a tinédzserbeetetési versenyben az alkohol stabilan tartja magát dobogós helyén, azt azért ugye nem gondolták komolyan, hogy egy Cool felirat miatt fognak aluminiumdobozból fehérborozni a fiatalok? Toxikus fedezte fel a szezon fazonját: Remélem még nem volt:D Hozzáfűzni semmit…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
nadragulya 2007.08.14 10:53:42
E!