Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabir bedi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A "Kossúth utca" ügye valóságos táblahibacunamit indított el az Urbanistán: küldtetek mókás ajtófeliratot és félrefordított múzeumi ismertetőt is. Persze a legizgalmasabbak a közterületi értelmetlenségek: az Astoria és az Örs aluljárója után itt a Nyugatié…..
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
kabir bedi 2011.02.22 02:58:31
2008 egyik legjobb koncertjét adta a Helmet az A38-on, a közönség rendkívüli lelkesen fogadta a csapatot, amit a zenekar is meghálált. Hogy ez a különleges este nem csak illúzió volt, azt a Page Hamilton által vezetett csapat a Seeing Eye Dog című lemez speciális kiadásával is…..
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
kabir bedi 2010.11.02 18:58:14
@drukkker: ha az édesanyja jó pedagógusként távol tartotta a közszerepléstől, mi a jó büdös francért engedte el a megasztárba?
Kettős Mérce Lokális diktatúra? 2010.11.01 03:46:00
Csak az utca marad? Kezdem utálni ezt a sok Fidesz fikázást, ami itt a blogon megy, de ez van. Szívesebben írnék arról, hogy az ország jó irányba halad, a gazdaság szárnyal, a demokrácia csúcson van, de nem így látom. A múlt heti alkotmánybírósággal kapcsolatos…..
kabir bedi 2010.11.02 00:49:53
@Androsz: Ellenség?? Neked mindenki ellenség, aki nem fideszes, vagy nem jobboldali? Háborúban élsz, vagy mi?
És miért is igaz, hogy Bp újra a nemzet része lett? A nemzet mi vagyunk, mindig is a miénk volt Budapest, a miénk is lesz, pártoktól függetlenül.
Éveken át elátkozott hely volt Budapest egyik fontos csomópontja, és bizonyos értelemben még ma is az, csak már hátat lehet fordítani neki: a közelmúltig az egész Kálvin egy feltúrt gödör volt, most már csak az Üllői út és a Lónyay közötti rész néz ki úgy a…..