Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szobabicikli

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettenthetetlen oknyomozásunk során kiderült, nemcsak a szélsőjobboldalról eredő atrocitások lengik be hazánk "fura" politikai légkörét, hanem deli leventéinknek is nap mint nap meg kell küzdeni a jogért, hogy választott eszméjük örve alatt eláraszthassanak bennünket…..
 A Szociális Szakma petíciója  a szülészeti ellátórendszer reformjáért és Geréb Ágnesért A Szociális Szakma alábbi képviselői és a hozzájuk csatlakozók  - aláírásukkal is megerősítve - döbbenten fogadják és tiltakoznak az ellen,  ahogyan…..
Szobabicikli 2010.10.26 12:24:20
Nem tudom jól látom e de van ebben a nőben GÁ. valami szent őrület. Olyan szinten belehülyült ebbe a szülésimádatba hogy elvesztette a józan eszét. Ne mondja nekem senki hogy a születés olyan gyönyörűséges látvány hogy négykézláb a szülő nő alá bújva halvány mosollyal és ráfröcskölő testnedvekkel az arcán őrületben úszó szemekkel szinte az orrával érintve a szétfeszülő altestet normális levezetni egy szülést.
Geréb Á. szerintem látens leszbikus, és ráadásul nem kicsit perverz. Mert épeszű ember ilyet nem csinál. De azoknak az anyáknak is van valami problémája akik ezt természetesnek felemelőnek és szépnek tartják.
Támogatnám is az otthonszülést, aki akarja tegye, de bizonyosan kemény törvényi és egészségügyi feltételek szerint, mert a születendő gyerek nem tehet róla hogy a szülei agyát kimosta valami rózsaszín beteges szeretetfelhőbe burkolódzó agyament sarlatán.Ja és persze aki rendezett keretek között az otthonszülést választaná, az állja a költségeit mentőnek orvosnak kiszállásnak stb....
Láttam videókat a tüntetésről ahol a GÁ-ért tüntettek, de ahogy láttam az ott megjelentek nagy része erősen Ágnes asszony-ra hajaznak az afrikai benszülöttek mintájára a hátukra kötözött gyerekkel.
Annak aki meg annyira a természetességet hajtogatja, az elgondolkodhat rajta hogy pl: otthon is le tudja az ember amputálni a lábát combtól egy fűrésszel, sőt meg is műtheti magát hisz pár száz éve is így csinálták, mégis inkább a kórházba megy vele....