Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldrock (törölt)

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évösszefoglaló? – ezt a tömör, de kétségtelenül egyértelmű, mindössze egy szóból álló levelet kaptam a minap az egyik olvasótól. A blog műfaja szerintem nem alkalmas arra, hogy egy teljességre törekvő politikai elemzést adjon 2010-ről, ezért erre majd a hagyományos…..
oldrock (törölt) 2010.12.31 16:18:33
@Hepci: Te jó Isten!!!! "Gyakran zsidó származású." Mit számít ez? A zsidó az egy degradáló jelző, szitokszó? A többi pedig keresztény. Mit számít ez? A zsidók bűnösök? Miben is? Ők irányítják a világot? Az a pár millió irányít több milliárdot? Aki ilyet mond az implicite azt állítja hogy Ők felsőbbrendűek. Hisz ha néhány millió irányít több milliárdot ebből ez következik. A cionisták is ezt mondják. Tehát igazuk van nekik?
A keresztényekkel, mohamedánokkal buddhistákkal mi van?
oldrock (törölt) 2010.12.31 16:20:50
@oldrock: Az ember számít nem a vallása, bőrszíne stb.
oldrock (törölt) 2010.12.31 19:53:31
@Hepci: Milyen más vallásúak vannak közöttük? Te listát vezetsz mindenkiről ki milyen származású? Ez csúcs. Kíváncsi vagyok rá honnan tudod? Ez nagyon komoly kutató munkát igényel!
Tudsz mással is foglalkozni???
Persze semmi baj sincs azzal hogy csak megállapítod, mint ahogy azzal sincs neked semmi bajod -gondolom- ha viszont én állapítom meg, hogy ez primitívség. Semmi csak ez.
Másrészt ilyenkor nem gondolsz arra, hogy milliók haltak meg származásuk miatt?
Persze mondhatnád más csoportokat népeket is kiirtottak, de most erről van szó. Ha csak következetesen minden ok nélkül -hasonló összefüggésben- állandóan azt a népcsoport származását emlegetnéd az is irritálna.
Szerintem ez rendkívül erkölcstelen.
Ne vigasztald magad, ez antiszemitizmus, mert diszkrimináltan kihangsúlyozod. Ha nem ezért akkor ennek semmi értelme nem lenne.
Vagy csak magadnak sem mered bevallani...
Alkotmányossági vétók száma: nulla. Politikai vétók száma: nulla. Schmitt Pál államfő a hivatalba lépése óta elfogadott közel száz darab törvény egyike esetében sem érezte fontosnak, hogy éljen bármelyik alkotmányos lehetőségével: elküldje az alkotmánybíróságnak…..
oldrock (törölt) 2010.12.30 11:23:43
@a-kis-herceg: Akkor mi lesz 2011? :)
oldrock (törölt) 2010.12.30 14:06:45
@jjulie: Ezt annyira értelmesen fogalmaztad, hogy még Te sem érted. De ne szomorkodj nagyon ütős volt amit írtál.
Ez a lényeg a mondanivaló csak harmadlagos....
oldrock (törölt) 2010.12.30 14:08:50
@a-kis-herceg: @oldrock: az új remények éve...

ha ov tervei szerint megy minden és elég nyakas tud maradni... akkor még 2011 ben elérhetjük a célt: az államcsődöt...

ezért fontos állomás a média tv... nagy lépés a hazának, kis lépés ov nek. ahogy látom a "kommunikáció irányát" szilveszterkor megbízhatóan pukkani fog a tv., ez csak a rendszer keménységmérője... minél keményebb annál gyorsabban haladunk. már csak albániát kell leelőzzük...

:):):):):):):):):):)
törökgáborelemez 304. Vagy-vagy 2010.12.27 20:06:21
Az előző bejegyzést azzal fejeztem be, hogy mindenkinek van valamekkora kormányzati felelőssége, aki akár háttéremberként, akár mezei parlamenti képviselőként részt vesz a politikai döntéshozatalban. Mégis, kormánypárti politikusokkal beszélgetve gyakran találkozom a…..
oldrock (törölt) 2010.12.28 10:17:54
@Herr SturmLikudnik:
Más: olyan seggnyalás ami a fideszen belül és holdudvarában van sosem jellemezte az MSZP-SZDSZ hívőket és a holdudvarát. Most hallani csak kicsi birálatocskákat.

Az elmúlt 8 évben érdemben a legnagyobb kritikát a szoc kormány bal-libről kapta! Gondoljon Lengyel Lászlóra, Bokros Lajosra, Békési Lászlóra, TGM, ÉS-be írtakra, stb., stb., stb.

Jobb oldal egyik legnagyobb hibája az ország kettéosztása, a kirekesztés: "Haza nem lehet ellenzékben" Sorolhatnám a kirekesztő jelszavak
tömegeit...

A másik nem bírálta az MSZP-SZDSZ kormányt, pedig igencsak lett volna miért.
Jobb oldalról csak fröcskölődések, populista és vagy demagók kritikák hangzottak el. Érdemi alig-alig hangzott el.
oldrock (törölt) 2010.12.28 10:43:12
@kubatov_kommunista: egyetértek
Régen látott össztűz zúdult ma az Európai Unió országaiból az Orbán-kormányra. A német lapok többek között vezérelvű országról értekeztek, a luxemburgi külügyminiszter a belarusz diktátorhoz hasonlította a magyar kormányfőt, Angela Merkel pedig az egyik szóvivőjével…..
oldrock (törölt) 2010.12.23 08:01:44
@devadel:
Emlékezz a fidesz 8 éves ellenzéki tevékenységére. nagyon ritkán bírálta a kormányt, pedig lett volna miért, helyette csak populista, demagóg szövegeket nyomott és
fröcskölődött, fröcskölődött és fröcskölődött.
oldrock (törölt) 2010.12.23 08:30:03
@a-kis-herceg:
Ebben a szerkezetben?
@oldrock:

"A legforróbb hely a pokolban azoknak van lefoglalva, akik az erkölcsi válság idején megőrizték semlegességüket." (Alighieri Dante

Miért van akkor a nevem alatt?
"Efelé rohanunk, hogy az ellenzéki pártok így gondolkodjanak. Csináltok magatoknak negyedik köztársaságot, ez nem a mi köztársaságunk, mi majd ötödiket csinálunk, és ezzel állunk elő. Hogy ez, ami van, a 9 éves megbízásotokkal, ilyen alkotmánybírósággal nem kell nekünk,…..
oldrock (törölt) 2010.12.22 20:16:38
@Akitlosz:
Köszönöm hogy egyetértesz velem!
Gondolom elolvastad a belinkelt alkotmány szövegét és láttad szó sincs arról amit írtál. Ezért sem reagáltál tényszerűen rá.
„Elérte a Fideszt is a kormánypártok sorsa: az előző hónapokban enyhén fogyatkozott, most viszont jelentős mértékben csökkent táborának mérete” – ezzel a mondattal kezdődik a Szonda Ipsos legfrissebb kutatásának ismertetése a Népszabadságban. Itt a blogon…..
oldrock (törölt) 2010.12.21 18:38:42
@Ordnassac:
Lesznek új pártok, pl. Hack Péteré, de bármiben lefogadom hogy az MSZP-t fogja kezdetben nagyon lassan, de 2012-re már nagyon erősen növelni a most bizonytalanok és a Fidesz-ről leszakadtak kis hányada. Úgy látom az MSZP megúszta a rettenetes 8 év kormányzati politikáját.
Ha az MSZP szakítani tudott volna a régi embereivel -a parlamentbe döntően ugyanazok vannak mint eddig- akkor már most nyeregben lenne.
Sőt ha Gyurcsány Ferenc 3 hónapon belül lemond Őszöd után és háttérbe vonul akkor most belépve a politikába ász lenne. De még így is látok kis esélyt neki. A magyar választók feledékenyek, mint minden ember. A Fidesz sorozatos hibái és Gyurcsány rendkívül lelkesítő beszédei -ezt az egyet nem vitathatjuk el tőle- még esetleg felpörgetheti őt. Bár nagyon kicsi esélyt látok erre.Viszont az MSZP felfutására mint írta sokkal többet.
Persze a Fidesz még így is megtarthat annyit, hogy elég lesz egy sima győzelemre, sőt ha bevonja a külföldi magyarokat, választókerületeket átrajzolja, akkor garantált a győzelem 2014 -re is. Ebben az esetben keresztet vethetünk Magyarországra mert megindul a licitálás a külföldiek szavazatáért és ez minden pénzt elvisz....
oldrock (törölt) 2010.12.21 21:32:11
@jjulie:
:):):):):):)
és tegyük hozzá OV, még nem hazudott.
oldrock (törölt) 2010.12.21 21:39:21
@a-kis-herceg:
Nem tudom mire reagálsz sose állítottam, hogy akárcsak egy picit is jó volt az MSZP 8 éve. Épp ellenkezőleg katasztrofális volt, mert semmilyen reformot sem hajtottak végre, és csak az adósságot növelték, és messze a legnagyobb bűnük az volt hogy politikájukkal lehetővé tették azt ami most történik.
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
oldrock (törölt) 2010.12.20 21:59:21
@a-kis-herceg:
Én csak azt mondom hogy a jobbik kivételével minden más politikai konformáció jobb. Ha háttérbe vonulunk akkor a legrosszabbaknak adhatunk előnyt. Másrészt Szerintem azért van közöttük különbség... Kíváncsi vagyok arra hogy Hack Péter milyen párt alapítását tervezi. Habár szerinted valószínűleg túl liberális. Nekem a liberalizmussal addig nincs gondom, míg félre nem értik és anarchiát csinálnak belőle...
oldrock (törölt) 2010.12.20 22:06:36
@oldrock:
Persze úgy értettem a jobbik és a fidesz kivételével....
„Gratulálni jöttem, mert ön rendkívül ügyesen hiteti el a magyarokkal, hogy fontos az, amit gondol és tesz. Hogy múlik azon bármi! Nagyon tehetségesen csinálja.” Frei Tamás új könyvében az orosz Gazprom elnöke ezekkel a szavakkal kezdi ultimátumszerű mondandóját,…..
„Február végére elkészül a Magyar Növekedési és Stabilitási Program, amely Magyarország strukturális reformprogramja” – jelentette be ma Nagy Anna kormányszóvivő. Az úgynevezett „kétharmados reformokról” Orbán Viktor már korábban is beszélt, a…..
oldrock (törölt) 2010.12.10 05:35:42
@sagitta:
Olcsóbb, mert a tömegképzést jobban elősegíti. Sokkal kevesebb párhuzamos órákat kell tartani. Egybe lehet vonni a BSc és az MSc képzés első három évét.
oldrock (törölt) 2010.12.10 05:52:39
@Akitlosz:
Nagyon veszélyes ez a gondolkozásmód.
1. Nem becsületes dolog nem meg fizetni az adósságot. Általában a szélsőjobb hangoztatja. Nem tudom ez hogy fér össze a keresztényi erkölccsel? Ne lopj! Nem fizetni az lopás... Persze nem vagyok naiv más keresztényi erkölcsöt sem tartanak be csak fennen hangoztatják őket...
2. Nem csak kölcsönöket nem kapunk, de a tőke is menekülne ilyen országból, és ne gondold hogy csak a külföldi -már ez is rettenetesen megviselné az országot- hanem a magyar is.
3. Persze ez szépen beleillenék a mostani politikába, ahol lehet visszamenőleg törvényeket hozni -gyevi bíró kivételeivel-, magántulajdont elvenni. Ezek nagyfokú jogbizonytalanságot okoz. Soha sem tudhatod hogy hol állnak meg ha a rövidtávú érdekeik kívánnak valamit.

Más, mindenkinek a figyelmébe ajánlom a A Nemzeti Együttműködés Programja 68. oldalának harmadik bekezdését:
"Nem engedjük, hogy az állami nyugdíjak mellett szolgáltatást biztosító magánnyugdíj-pénztári rendszer megtakarításai veszélybe kerüljenek"
oldrock (törölt) 2010.12.10 05:57:36
@Akitlosz:
Igen, 2/3 -al -ami valójában 1/3- minden törvényessé -legálissá- tehető, de nem legitimmé, mert ezekre nem kaptak felhatalmazást
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
oldrock (törölt) 2010.10.28 07:22:27
Kedves Török Gábor!

Ön sokszor csodálkozik azon, hogy miért kritizálják bal-libről. A mostani blogbejegyzése jó példa erre. Ezt írta:

"Régi meggyőződésem, hogy a magyar politika egyik súlyos tehertétele a belső kontroll hiánya. A vezető politikusok szabadon formálhatják álláspontjukat, szinte mindent és annak az ellenkezőjét is képviselhetnek, mert nem kell attól tartaniuk, hogy a számukra igazán veszélyes helyről, saját táborukból kritikát kapnak. Bólogatnak a hivatásos politikusok, bólogat a holdudvar és bólogatnak az újságírók."

Ez igaz a jobb oldalra de NEM IGAZ A BAL-LIB-re.! Az elmúlt 8 évben érdemben a legnagyobb kritikát a szoc kormány bal-libről kapta! Gondoljon Lengyel Lászlóra, Bokros Lajosra, Békési Lászlóra, TGM, ÉS stb., stb. Jobb oldalról sokszor csak populista és vagy demagók kritikák hangzottak el. (Tisztelet a kivételnek pl. Csaba lászló, Századvég, vagy akár az Ön cége)

Az újságírókról pedig csakha az ATV-t említem, az annyira vonalasnak tartott újságíró klubot, vagy a minőségileg jobb TÉT, DOMINO, Egyenes beszédet említsem. Nincs olyan riporter a jobb oldalon mint pl. Kálmán Olga, aki pl. Gyurcsány Ferencet ne kőkeményen kérdezte volna... Hol van jobb oldalon az az újságíró aki szinvonalasan, de élesen kérdezte Orbán Viktort? Legtöbb jobb oldali újságíró a fidesz prominens politikusaival nem hogy nyájasan beszélget, hanem még túl is licitálja őket, pl. Hír TV Pentek 8 müsora...

Tehát nem hiszem hogy ilyen summás megállapítás igaz lenne mind két oldalra....