Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stleon

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtam már egyszer arról, hogy mennyire gonoszak tudnak lenni a sirályok ha ételről van szó. Ez a kép szerintem kellőképpen dokumetálja, hogy mennyire éhesek (is) tudnak lenni. És hangosak. Télen jó volt, mert nem zajongtak annyit, gondolom a sötét miatt. Amióta tovább van…..
Vannak itt brightonban lengyel boltok. Mivel a nem angol lakosság legnagyobb százaléka lengyel. Elég sok helyen van Brightonban is, én kettőt ismerek közülük. Nagy örömömre nemrég magyar termékeket is elkezdtek forgalmazni. Mindíg jó amikor otthon van az ember és akkor olyan…..
Brighton élete A hó Brightonban 2013.03.15 19:20:26
Hétfőn kicsit elkezdett esni a hó. Munka vége felé lehetett látni hogy elég rendesen esik (itteni méretekhez képest), de a betonon még nem maradt meg, csak a gyepen, meg a most kinyílott virágokon. Este már kezdtem aggódni, hiszen az ablakunkon át kinézve megmaradt havat láttunk.…..
A rendkívül ritka Mercedes-Benz S-Type-ért 3 millió fontot adtak egy árverésen. Nem csoda, a 84 éves sportautó alig 13 ezer kilométert (!!) futott és az elmúlt 60 évet egy garázsban töltötte. A kor egyik kiemelkedő luxus sportautója volt a Mercedes-Benz S-Type, amely 6,8…..
Az APEH tényleg tud cifra dolgokat produkálni, az alábbi ügy is józan ésszel egyértelműnek látszik, mégis formai okok miatt támadható. Tisztelt Zugügyvéd, Azén esetem nagyon cifra ha nem tudtok segíteni, legalább tanúságos másoknak. 2006-ban vásároltam telket a…..
Vannak dolgok, amelyek annyira rútak, hogy már szépek. A női nemiszerv sem az esztétikum csimborasszója, mégis többen kedveljük, mint ahányan kritizáljuk. A nyolcvanas évek eleji Honda Honda Beat 50 azonban másféleképpen is megítélhető.Ha lemegyünk transzba, és a 80-as évekbe…..
Koncz Janiban az a csodálatos, hogy spontán zseni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a két, 1962-es és 72-es Autó-Motor, amit egy laza mozdulattal dobott az asztalra, hogy a következő pillanatban már meg is feledkezzen róla.Kincset szórt elénk, mikor délután megtaláltuk, legalább…..
Jajj,de csúnya! Ezmegmi ? 2011.01.13 06:00:00
A mai napot egy feladvánnyal inditjuk,a kérdés még mindig ugyanaz,szerintetek ezmegmi?Ha estig nincs megfejtés akkor majd 8-9 óra körül teszek fel képet az orráról,sokat fog segiteni...
stleon 2011.01.13 07:42:21
stleon 2011.01.13 08:25:13
@Rocko-:

serintem belenyúltál fuego ez a szebbikből
Bizony, bizony, elhangzott a helyes megfejtés. Fogash volt a megoldó, a képen látható autó egy Citroen Xantia Break.Ott a kukucs.Nyereményét, egy üres 5 literes Heineken bödönt postán küldjük!..
Jajj,de csúnya! Instant naezmiez 2011.01.06 21:32:00
Cork77 nem viccel. Olyat küld, ami három napos gondolkodási időt igényel. Kíváncsi leszek, ki fogja megfejteni.Kedves összegyűltek, na ez mi ez?..
stleon 2011.01.07 11:10:31
@ShwartzWazul:
Yesss, hasonlóképp nem csináltam még ma semmit...
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
Az izraeli Shenkar College of Engineering and Design korábbi hallgatója Shmuel Linski szerint betonból nem csak falakat vagy házakat lehet építeni - igaz, az Ivanka Beton óta azért mi is képben vagyunk ezzel -, de a Lavazza számára készült beton presszókávéfőző kissé morbid ám zseniális koncepciója…..
stleon 2010.07.31 07:46:23
@espadazo - Játékbolt:: Mindig azon az oldalon amit nem látunk :)
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Újabb hepiendet könyvelhet el a Homár. Inti panaszára szimpatikus választ kapott a Praktikertől, amit hajtás után önök is olvashatnak:Úgy érzem kötelességem pontot tenni a Praktikeres leütős ügy végére hogy ne csak a negatív oldalát írjam meg a dolgoknak. A…..
stleon 2007.10.19 14:45:33
1
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..
Kriszta is meglepődött, amikor a Barát-taxi diszpécsere a két héttel előre rendelt reptéri transzferre egy sor odavissza smsezés után azt bírta mondani, hogy menjen inkább Zónával. A Homár mondjuk nem egészen érti, mire ekkora rákészülés, de a levél tényleg vicces: Két…..
stleon 2007.08.13 10:37:49