Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheFikusz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatkerülők örülhetnek, február 10-ig pihentetjük ezt a rovatot. Addig is elemezzük ki az idei utolsó részt, ami most is bővelkedett izgalmakban, ahogyan azt múlt héten reméltük. Menjünk csak szép sorjában. A kezdés nem kicsit fura, hiszen egy csapat vadidegent látunk…..
TheFikusz 2012.12.06 20:48:03
@purga: "Amúgy azt a csajt Bethnek hívják és nem hiszem el, hogy csak 17. Legalább 24-nek néz ki."

Főleg, hogy valójában 27 éves. Bár ennyinek azért nem gondoltam.
A félévadzáró tetszett ahogy a többi része is a 3. évadnak bár valami durvább cliffhanger-re számítottam zárásnak. Viszont nem bánom, hogy nem lett valami überdurva mert így legalább könnyebben kibírom februárig. :)
Médiaviagra Dead Island (2011) 2011.10.30 16:45:00
Mi történne akkor, ha éppen nyaralásunk közben törne ki az apokalipszis? Képzeljük csak el, üdülünk egy Hawaii-hoz hasonló helyen, esténként színes koktélokat iszogatunk, majd a csinos bikinis nőkre kacsintgatásunk közepette megpróbálunk alkohollal kikapcsolódni, amikor is…..
Éles hang. A csend vágja a füled. A falak hörögnek, az ablakon elsuhan a hold fénye, majd rávilágít a kezedben égnek meredő vércseppektől csillogó konyhakésre. Remeg a gyomrod, az ajtók felé baktatsz, a verejték csípi a szemed, a szíved lassan felrobban. Csönd. Agyonnyom. Még…..
Ez egy rövid bejegyzés lesz, mivel csak arra keresem a választ, hogy mégis hova a rákba tűntek a kommentelők?!Aki megnézi az utóbbi bejegyzéseket, főleg a kritikákat, annak feltűnhetett (talán), hogy mostanság valahogy nem akartok hangot adni a véleményeteknek. Pedig én igyekszem…..
Ezt egy párszor megírtuk már, de kevesebb, mint két hét múlva, azaz július 24-én startol a Törtetők 8. évada, ami sajnos az utolsó lesz. Ennek okán készített az HBO egy szűk félórás dokumentumfilmet, melyben a sorozat sztárjai nosztalgiáznak, és sokan megszólalnak a…..
2000 utáni filmben életre keltett karakter:"A kevés túlélő egyike vagyok. Egy másik életben maradt emberrel próbálunk túlélni a menedékünkben. Tudjuk, hogy előbb-utóbb el kell hagynunk ezt a helyet. A világunk teljesen megváltozott. Igyekszem láttatni,…..
TheFikusz 2011.07.06 21:22:18
Egy hónap múlva lecsorog az HBO-n az Entourage utolsó évadának első része, dobtak is hozzá gyorsan egy kis (tényleg az) kedvcsinálót.A tovább után poszter is van. ..
Horror-Mirror Amivel még tartoztam 2010.11.08 08:05:00
Slaughtered Vomit Dolls (2006) Rendezte: Lucifer ValentineUgye mindenki emlékszik a trilógia második részére, ami talán minden idők legbetegebb és leggusztustalanabb filmje. No, az előd se semmi.Itt végre van kerettörténet, csak éppen ez sincs túlbonyolítva: egy férfi…..
TheFikusz 2010.11.08 16:31:43
@Vreid: esetleg a piratebay-ről is le tudod tölteni ezt a részt bár a folytatás ott nincsen fent azt hiszem
TheFikusz 2011.04.17 22:33:56
@ZombieFleshEater: Rosszul tudod mert ez az első rész mint az az évszámokból is kiderülhet ha megnézed. Bár azt hiszem ennél a trilógiánál ez nem annyira lényeges talán.
Danny Boyle nem csupán egy anatómia leckét rendezett, hanem olyan akarat- és adrenalinbombát zúdított a nyakunkba, ahol a végén csak egy mély levegőt tudunk venni és elismerni, hogy milyen erős és kitartó emberek vannak szerte a világban. Mert aki ekkora szellemi erővel bír, és a…..
TheFikusz 2011.02.24 11:46:58
@edi95: Azért amiért például a Black swan vagy a True grit nyitott szintén feliratosan a mult héten a több hónapos késés ellenére.
Snuff 102 (2007) Rendezte: Mariano PeraltaIgen, Argentínának is vannak beteg horror filmjei, nem csak szappanoperáik. A kérdőjel pedig azért jogos, mert van még egy-két figyelemfelkeltő darabjuk, mint pl. a hangzatos című Sadomaster. Szóval egyértelműen nem tudnám megítélni…..
A fenti kijelentésem úgy érzem abszolút helytálló, több szempontból is:1 év alatt  sikerült megtízszereznem a napi olvasóimnak a számát. (Igen, régen még ennyien sem nézték az oldalt.)Magamhoz képest rengetegszer kerültem ki Index-címlapra.445335 oldalletöltés, amióta a…..
Horror-Mirror Köszöntő 2010.12.24 08:31:00
Boldog Karácsonyt minden kedves olvasónknak! A hajtás után ajándék!!!:)                                            ..
TheFikusz 2010.12.24 21:14:44
Új, ideiglenes rovat, melynek keretében karácsonyi témájú horror filmekről olvashattok kritikákat. Karácsonyi rémálom - While she was out (2008) Rendezte: Susan MontfordEbben a filmben már sokkal nagyobb szerepet kap a Karácsony, mint olyan, ennek ellenére, a történet…..
Új, ideiglenes rovat, melynek keretében karácsonyi témájú horror filmekről olvashattok kritikákat.Ezzel most a maradék adóságomat törlesztettem, íme, amire úúúgy vágytatok (remélem). Ráadásul így össze tudtam kötni a kellemeset a hasznossal.Zsákutca - Dead End…..
Akkor íme a "nyeremény" első fele. Aki rendszeres olvasóm, annak valószínűleg nem fog túl sok meglepetést okozni a lista, de azért néha jó összegezni a kiemelkedő alkotásokat egy nagyobb koncepció keretében.Szóval itt mindenki láthatja a horror filmtörténelem…..
Az első rész csak bemelegítés volt, a zombivadászat most veheti kezdetét igazán. Néhány ember ugyanis véletlenül kiengedi a fertőzötteket a Kaptárból, akik nem sokat szarakodnak, hanem egyből ellepik a várost, amit ezért gyorsan karantén alá vonnak (értsd: lezárják az összes…..
Feltételezem, nem nagyon kell bemutatnom a Resident Evil játékot. Ha nem is játszott vele mindenki, legalább hallásból illik ismerni. Mivel nekem csak az első és az ötödik részhez volt szerencsém (és csak az utóbbit toltam végig), így a történetet csak nagyvonalakban ismerem, de…..
Elég ha annyit említek, hogy az HBO szállítja? - Talán. És ha azt mondom, hogy a Californication hangulata sejlik fel néha? - Esetleg. Na és ha azt mondom, hogy Thomas Jane (The Punisher) a főszereplő? - Attól függ. És ha azt mondom, hogy egy lecsúszott tanár és kosárlabda edző,…..
No, pénteken a nagy nyereményjátékozás miatt nem akartam megemlíteni, viszont most már kezd kihűlni, annyira nem friss a hír.A blog kapott egy velős kritikát a BlogWatchtól. Ami ugye egyáltalán nem reprezentatív, de jól esett, hogy a kemény (és sokszor jogos) szavak ellenére…..
Horror-Mirror 2 sz*r film 2010.10.16 19:01:00
Úgy gondolom, hogy néhanapján fel kell hívnom a figyelmeteket olyan alkotásokra, amiket jobb elkerülni, hogy ha már én végig szenvedtem őket, akkor nektek már ne kelljen. Tudom, egy valóságos szent vagyok :DAkkor most következzen két okádék:1. Hit and Run (2009) Rendezte: Enda…..
Horror-Mirror Eredményhirdetés!!! 2010.10.16 12:00:00
Örülök, hogy nem volt gond este az időzítésemmel, annak meg még inkább, hogy ennyien kommenteltetek. Köszönöm mindenkinek!A helyes választ pedig az illető elég pontosan megadta, így most őt idézném:illetlen poénokat mondtak a hallgatok, a levágott kézzel kapcsolatbanA győztes…..
TheFikusz 2010.10.16 12:17:02
Röstellem, de ez most egy időzített bejegyzés lesz, mivel eléggé fáradt vagyok (megint költöztünk). Ezért előre is elnézést kérek, ha még mindig menne a film.A kérdés pedig:A film elején látható patológiai óra milyen indokkal maradt el?Hajrá!..
Igazán nem akarom elvenni a ZS-kategória kenyerét, de erről be kell számolnom. Sharktopus (2010)   Rendezte: Declan O'Brien Nem tudom, hogy tudjátok-e, de Amerikában van egy SyFy nevű sci-fi csatorna, aminek rendre ZS-kategóriás, gagyi sajátkészítésű filmjei készülnek. Ezeket…..
TheFikusz 2010.10.14 16:00:45
Horror-Mirror Remake vs. Eredeti #2 2010.10.14 11:32:00
Mivel a legutóbbi ilyen bejegyzésem viszonylagosan nagy sikert aratott, továbbá sokakat meglepett a hír, hogy a Sziklák szemét már vagy 30 éve leforgatták, ezért jöjjön még egy fogat.Az utolsó ház balra - The last house on the left (1972 Wes Craven - 2009 Dennis Iliadis) Igen,…..