Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tri 2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
..
tri 2 2012.06.22 15:12:59
@Levi/BudapestScenes:

Hát, attól tartok, hogy akinek "világéletében Frei Tamás volt a példaképe", azzal bizony igencsak nehezen lehetne zöldágra jutni a tekintetben, hogy milyen alapvető problémák vannak ezzel az anyaggal.

De, hogy azért mégis adjak némi fogódzót, pl. érdemes lenne elgondolkodnod azon az alapvető kérdésen, hogy most végül is A TÉMÁDAT SZERETNÉD LÁTTATNI, VAGY PEDIG MAGADAT? És, ha ezt sikerült eldöntened, akkor ehhez igazodva menni tovább.

Amúgy meg nem szeretnék kéretlenül tanácsokat osztogatni, de én a Te helyedben megpróbálnám teljesen elfelejteni mindazt, amit nevezett egyéntől olvastál, eltanultál.

Önmagában az a körülmény, hogy valakinek a végzettsége nem magas, egyáltalán nem zárja ki, hogy tanulással, önképzéssel, türelemmel, szorgalommal és önkritikával ne sikerüljön értékeket létrehoznia. Ebbe a körbe beletartozik a megfelelő példakép választása is.

És még annyit írnék, hogy nem feltétlenül az tesz Veled jót, aki kritikátlanul dicsér. A kritikus véleményből gyakran többet lehet tanulni, még akkor is, ha a kritika esetleg nem esik jól.

Éppen ezért nem kellene ingerülten reagálni a bírálatokra, még akkor sem, ha netán meg vagy győgyődve róla, hogy bírálóidnak nincs igaza.

Lehet, hogy Neked nagyon tetszik a produkciód, másoknak meg kevésbé. Miért ne adhatnának hangot ők is a véleményüknek, hiszen szólás-, és véleményszabadság van.
Az erdélyi és a prügyi duó versenystratégiája bizonyára lenyűgözte volna az első világháború tábornokait, akik soha le nem lankadó lelkesedéssel vezényeltek gyalogsági rohamokat a szögesdrótok mögé beásott, gépfegyverrel védekező ellenség ellen. Csakhogy míg a…..
„Ilyen adók mellett nem lehet itt élni, tovább kell lépnünk” - nyilatkozta Orbán Viktor, álláspontja szerint ugyanis Vereckénél csak lassítottunk. Január 1-től hazánk lakossága tovább vándorolhat Ausztria felé, ezzel végre elfoglalhatjuk az Európában minket illető…..
tri 2 2011.11.04 15:17:31
@☉ ☾: "....keleten szimplán kivégeznék őket."

Arrafelé az volt a szokás. Az ötvenes években a keletieket majmolók idehaza is meghonosították ezt a szokást. Nem is kellett ahhoz semmit csinálni, hogy valakit bebörtönözzenek, vagy felakasszák.
tri 2 2011.11.04 16:10:37
@Aszongyaja Zanyósom: Az effajta igények teljesítésének a társadalmi berendezkedés szerencsére útját állja.
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
tri 2 2011.05.09 12:27:16
@savrola: Értelmes emberek nem néznek bulvártévét.
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
 A fenti kép első pillantásra nyugodtan szerepelhetne a Budapest Avantgrade blog Hősök tere és Városliget, ahogy még nem láttad című posztjában, de nem onnan van. Nem is egy kimaradt illusztráció a Hütte tavalyi Miért nem rendezünk műlesiklóversenyt Budapesten? Mondjuk…..
Nem tudom, hogy a bikiniben bokszoló és seggel a kamera felé orra eső Bódy Silvy, vagy a szűk sortban rollerező Zámbó Árpi miatt van, de a nézők szeretik a Tv2 Ezek megőrültek című celebszopató vetélkedőjét. A Nielsen elektronikus nézettségmérési adatai szerint a nézők…..