Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghabalazs

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves felhasználók!Üdvözlök mindenkit az ajandekkisero.hu blog oldalán.Egy pár mondatban szeretném bemutatni a termékeinket. Az ajándékkísérő kártyák napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bírnak.Legfőbb felhasználási területük a virágüzletekben virágcsokrot…..
Néhány fotó a kártyákról.A bővebb választékért kattintson ide...
Cégünk másik tevékenysége az esküvői meghívók tervezése gyártása.Továbbá foglalkozunk még menühengerek,menükártyák,ültető kártyák készítésével is.Meghívóink szépséget az egyedi metálcsillogású kartonok teszik még különlegesebbé amit a vásárló megelégedésen…..
 Ismételten meglátogattuk Német partnercégünket.A szokásos kellemes fogadtatás után hamar belekeztünk a szalag válogatásba.Ilyenkor a megrendelésünk zömét már a szalag gyár munkásai kiszedik a raktárról de előfordul, hogy nekünk is marad feladatunk.És persze az…..
 ..
 Bakos Boglárka vagyok, 19éves, a Gábor Áron Művészeti Iskola textil szakostanulója.Középiskolai tanulmányaim befejezésekor szakmai vizsgát kell tennem,ennek tárgyául pedig az építészet és textil kapcsolatát választottam,amiben a szalagok a síkból kilépve…..
  Üdvözlök mindenkit a   blog oldalán.  ..
 Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is részt vettünk a szigetszentmiklósi Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásáron. Ismét elmondhatjuk, hogy standunk a leglátogatottabb árusító helyek közé tartozott. Köszönjük mindenkinek aki meglátogatta…..