Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hrabtimi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
hrabtimi 2011.08.22 23:17:28
@Xezs:
Nos az eset sajnos igaz. A befizetést még januárban tettem meg s mivel nem használtam a szóban forgó kedves T-t és V-t nem figyeltem egyenlegeimet.
Májusban újra szerettem volna használni T-t és V-t de nem volt rá lehetőségem mert már tartozás miatt letiltottak. :)
Kereken 10 levélváltás és #&@ anyuci emlegetés után, rá egy hétre napi levélváltás után mondták, hogy nagyon szépen köszönik, az Allegroup csapata (T és V tulaja talán) megtalálta a befizetést.
Úgy imádom őket, hogy feltettem a levelezés végén a következő kérdést: "Tudta hogy a lefolytatott levelezéseinkre fordított munkaóráik száma szorozva az átlagos órabérüket több mint a vitatott tartozás?" na erre persze nem válaszolt
Manzárd Café Otthonom, Idaho... 2010.07.22 17:08:00
Egy fenséges tó partján áll, valahol Idaho államban ez az ultramodern óriáskabin jellegű családi ház, melyet az Olson Kundig Architect tervei alapján építettek fel ezen az isten háta mögötti vidéken. A műszaki paramétereket meglehetősen szűkszavúan osztják meg az érdeklődővel. Mindössze annyit tudni…..
hrabtimi 2010.10.12 14:05:31
@Énbagoly: Osztozom az előttem szólóval. Rettentően szép a házikó. Tudja valaki a címet hogy itt szülessek köv életemben?