Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purhab

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flow a mindennapokban   Erről a könyvcímről először az jutott eszembe, hogy ez is egy, az önfejlesztő és ezotéria határán mozgó könyvek sorában, ami felkapott egy divatos témát. Olyan könyveket sorolok ide, amelynek szerzői prófétaként…..
Interjú Salinger Richárddal Salinger Richárd ismert kortárs író, aki az Apám beájulna címmel megjelent első kötetével egy csapásra ismertté vált, sőt a regényből Sas Tamás rendezésében film is készült. A szerelem könyvei és A viszkis című írásai…..
Eoin Colfer – Douglas Adams: Ja, és még valami… "Bármi lehet valóságos. Minden elképzelhető dolog meg is történik valahol a dimenziótengelyeken. Ezek a dolgok billiószor megtörténnek ugyanazzal az erdménnyel, és soha senki nem tanul belőlük. Amit valaki csak…..
purhab 2010.10.13 11:58:36
Gourmand vagyok - kellett ráébrednem Szilasi László regényének olvasása közben. A kijelentés sznobsága még most is mellbe vág. Ráadásul e szerint én kifinomult ízleléssel, s tetejében e téren ízléssel is rendelkezem. Kiérzek mindent, és még azt is tudom, jó-e, illő-e az…..