Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toportyánféreg

0 bejegyzést írt és 406 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyád! – pörköli az orrod alá bősz sorokban a troll *, ha ne adj Isten “érdemtelenül” kihagyod Nobel-díjas véleménynek szánt hozzászólását. De nem bolond-e a blogger, az újságíró, ha törli a témától eltérő, vagy a társadalom normáitól elütő hozzászólást? Hiszen az ilyesmi növelheti a cikk, a…..
Praxis Élt 43 évet... 2017.12.02 11:38:45
Ki a felelős mindezért? Tudom, hogy az orvosok nem istenek, de hogy emberek se legyenek, az rendjén van? Fog-e felelni ezért valaki? “Egy kicsit zizzent, egy kicsit zseni!!! Mély érzésű, empatikus személyiség, nem volt a világon olyan dolog amihez ne tudott volna hozzászólni. Tele volt tervekkel,…..
Nem egyszerű jó bandanevet találni, ami hangzatos is, könnyen megjegyezhető és eredeti. Miről kapta a nevét a Duran Duran vagy a Depeche Mode, és vajon mit jelent a Nickelback? Utánajártunk mi ihlette a rocksztárokat a névválasztáskor...
toportyánféreg 2017.12.02 21:48:26
A Rolandnál egy ideje a nyár ugyanúgy főszezon, mint másnak a karácsony vagy a kiállítás - köszönhetően a 808 és 909-napoknak -, és ez idén sem volt másképp. Négy új butikszintit is bemutattak, amiket most gyors egymásutánban le is tesztelünk. Kezdetnek a legnagyobb és legerősebb hírveréssel támadó…..
Nagyon gyakran felmerülő igény az Excel használata során különböző munkalapok összemásolása egy munkalapra, akár csak az átláthatóság, akár konszolidált adatkezelés céljából - akárhogy is, az esetek többségében a sima CTRL+C és CTRL+V megoldáshoz fordulnak a felhasználók. Pedig vannak más megoldások…..
toportyánféreg 2017.10.08 11:56:03
@Office Guru: pont így "konszolidál", mert a teljesen azonos sorok csak egyszer fognak szerepelni, holott ha mindkét táblában benne van, akkor 2 sorként látszódna másolás után?!
Van a Magyar Honvédség arzenáljában néhány harcjármű, melyeket a híradókban már minden bizonnyal sokan láttak. A PTSz-M közepes úszó szállító járművek már nagyon sokszor tettek jószolgálatot hazánknak. A katonák ezek bevetésével tudtak néha csak olyan helyeket megközelíteni, amelyeket másként nem…..
2010-ben úgy éreztem, hogy a férfivé válásom folyamata még korántsem ment végbe. Az egyik dolog, ami hiányzott, egy dögös övcsat. Emlékeztem, hogy a közeli bevásárlóközpont egyik folyosóján van egy stand, ahol mindenféle dili övcsatokat árulnak. Elmentem megnézni. A…..
toportyánféreg 2017.09.22 23:04:34
Több ezer tonna használt hűtőszekrény és elektronikai készülék hajózik Németországból Nigériába, illegálisan. Több mint 500 000 nigériai él a kereskedelemnek egy olyan válfajából, amely mérgezi a hazáját. Akik felvásárolják A hamburgi kikötőtől kb. öt kilométerre fekvő Billstraße a milliárdokat…..
"ITT A HÜVELYBE HELYEZHETŐ HANGSZÓRÓ A MAGZATOK ELSŐ ZENEI ÉLMÉNYÉHEZ" Remek gondolat. Ha a természet azt szerette volna, hogy az anyaméhben zenei élményekben legyen részünk, akkor külön zenekart épített volna bele. Vagy mégis? Mit hall a baba az anyaméhben? Először is a saját szívverését,…..
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
toportyánféreg 2017.09.17 12:23:21
Bár többször temették, a karóra köszöni szépen él és virul. Sőt, napjainkban ismét elkezdték felfedezni a vásárlók, így egyre többen döntenek amellett, hogy újra karórát vesznek a csuklójukra. Nekik szeretnénk segíteni, ezért most összeszedtünk 5 olyan indokot, amikért szerintünk megéri karórát…..
A londoni létem alatt, amikor a London Fashion Week-re jártam, rájöttem, hogy sokkal jobban érdekel maga a divatipar, mint a ruhák.  Mi történik a háttérben, hogyan változik és mi mozgatja a divatipart? És persze ott vannak még a kik is. És bár már egy éve nem voltam Londonban, amióta toszkán…..
toportyánféreg 2017.07.10 10:14:07
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
toportyánféreg 2017.07.09 09:11:10
    Mint minden vidéken felnőtt gyereknek, számomra is nagy változást jelentett, mikor egyetemistaként először kerültem távol otthonról. Izgatottságom és egyben naivitásom mértéke az egeket verdeste.     Rengeteg, a nagyvárosról alkotott tévképzetem azóta helyes(ebb) megvilágításba került. Íme 5…..
toportyánféreg 2017.07.08 21:29:22
Nicole Woyaknak több mint 233 ezer követője van Instagramon. Nem véletlenül. A hajlékony lány ugyanis szexibbnél szexibb fotókat posztol magáról kedvenc tevékenysége: jógázás közben. ..
toportyánféreg 2017.07.05 23:48:25
A mai poszt nem lesz túl hosszú, hiszen egyrészt maga a kérdés is eléggé rövid (bár életszerű), másrészt a megoldás is mindössze néhány kattintás - ettől függetlenül remélhetőleg ez az írás segítség lesz néhány Olvasónak. Adott tehát az alábbi cella: Milyen módon érjük el azt, hogy az egy cellában,…..
Korábbi posztokban már részlegesen érintettük ezt a témát, de most olvasói kérdésre válaszként következzen annak bemutatása, hogy például egy Excelben készített űrlap vagy adatlap TextBoxként beszúrt mezőiből hogyan tudunk egyszerűen adatot kinyerni, hogy aztán később ezekkel az értékekkel…..
Igen, ennek az ideje is eljött, elmélkedünk a Föld alakjáról. Vannak, akik a mai napig úgy tartják, hogy a Föld lapos. Vagyis hogy korong, vagy négyzet alakú, pont ahogy ezt az ókori, középkori népek/emberek többsége hitte. Viszont egy ilyen összeesküvésnél felmerül, hogy az űrkutatás, amire több…..
toportyánféreg 2017.07.01 22:40:17
A Marson soha nem járt még ember, pedig a második legközelebbi bolygó hozzánk. A két égitest mozgását vizsgálva átlagosan 225 millió km -nyi távolságra van tőlünk, néha 60 millió km -re is megközelítjük egymást, - mint legutóbb 1988 szeptemberében, amikor csak 58,7 millió km volt a távolság - de a…..
toportyánféreg 2017.06.30 22:42:06
@Fermentátor: sőt, ha más nem marad, könnyebb lesz itt zárt kolóniát csinálni, mint 200 millió km-re
A '60-as évekre tehető az atomenergia hatalmas bummja a Szovjetunióban. Ez alatt ezúttal nem robbanást, csupán robbanásszerű fejlődést kell érteni. Az optimista szakértők a Szovjetunió számára nagy gazdasági növekedést jósoltak, ami növekvő energiaéhséggel jár, és ezt új atomerőművekkel tervezték…..
toportyánféreg 2017.06.23 17:03:15
Elkezdődött a Steam Summer Sale! Csütörtök estétől egészen július 5-ig tart az akció. A Steam idén is fix árakkal dolgozik, tehát nem kell naponta többször nézegetni vagy várni nagyobb leárazásra. A sale alkalmából ismét összeszedtünk több, mint 40 olyan játékot, amiket nagyon szeretünk és most…..
toportyánféreg 2017.06.23 16:12:32
Szinte biztos, hogy frissen családi házat vagy telket vásárolt családok első dolga egy szalonnasütő hely készítése, talán már a lakásavató helyszíneként. Akár körbe rakott kövekből, akár téglából készült, utánozhatatlan ízeket és meghitt hangulatot nyújt a…..
toportyánféreg 2017.06.23 12:33:44
Immár hagyomány itt, a Gazdagisztánon, hogy időről időre megmutatjuk nektek, hogyan rázzák a rongyot az Instagramon és saját oldalon is nyomuló gazdag kölykök...
toportyánféreg 2017.06.21 16:47:22
Chicago legmenőbb luxusétterme váratlanul bezárt, a magyar tulajdonos, Gyulai Attila váratlanul kiürítette a számlákat, és jelenleg épp Európában menekül a felelősségrevonás elől. "Budapesten is felbukkanhat!" ..
toportyánféreg 2017.06.21 16:44:30
Újabb vendégposzt következik itt a blogon, a szerzője Don Caroly, akit leginkább kommentjei kapcsán ismerhetünk a Facebook oldalon. Érdekes kísérlet lesz ez, mert én sem mindig szoktam egyetérteni a sokszor elég határozott véleményével.  De át is adom a szót neki. Bangkok Charlie-val több közös…..
toportyánféreg 2017.06.17 16:02:11