Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LallR

4 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon fiatalon nem szeretünk belegondolni, hogy a szüleink generációja is él szexuális életet... De hogy a nagyszüleinké is, na, az végképp nem izgat bennünket, sőt, szerintem sokan gondolni se akarnak rá. Mintha szégyen lenne, bűn, vagy szentségtörés.  Ahogy múlik az idő…..
Alig kezdődött el az év, de a legpofátlanabb kormányzati beszólás díjat rögtön ki is oszthatjuk: Lézer János és bandája kitett magáért, sikerült olyan dumával nekiugraniuk a Tesconak, aminek lényegében minden mondata nettó hazugság. A nagy Tesco, a brit anyavállalat…..
LallR 2015.01.14 10:04:58
Te színleled? Színlelted valaha is? Ha igen, miért tetted? Megfelelési kényszerből? Hogy legyen végre vége az aktusnak, mert annyira szar volt? Hogy megmutasd, milyen klassz nő vagy, és hányszor tudsz elélvezni, milyen könnyen, és milyen hatalmasat? Vagy, mert érezted, hogy úgyse…..
Gondolkozott valaha azon, vajon miért leszünk libabőrösek, vagy miért merevednek meg a mellbimbók a hidegben? Íme, mi mindent művel szervezetünk a hidegben, és miért. Libabőr A libabőr (orvosi nevén cutis anserina) kialakulását a piloerekció okozza, mely a szimpatikus…..
Robert Zemeckisék felvázoltak egy jövőt az 1989-es esztendőben. A Dokinak hála pedig bepillantást is nyerhettünk abba a jövőbe, ami immáron jelenné változott. A Vissza a jövőbe 2. része több kivételes eszközt is tartalmazott, ezeket pedig most mi össze is szedtük, hiszen nem…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
A Kelet Népe Szonett a Vadonhoz 2014.12.23 21:47:33
Szabad vagyok, hagyom Kifolyik a szemem, vakon Fehér vászon az asztalon..   Ráégett hangok a torkomon Egy száll gyertya hanyatlik a falon Kikapart szavakat olvasok..   Elfolyó betűkből, meghajlón: "Tetted a vétked halandó" Rávérzett sorok, vérző körmökből…..
Alig nevezték ki a nyíltan kirekesztő és antiszemita Siklósi Beatrixot a közmédia vallási műsorainak élére, egyházi nyomásra máris visszahívják, írja a Hvg.hu. A Népszabadság birtokába került ugyanis egy Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérigazgatójának írt tiltakozó…..
LallR 2014.12.14 09:27:00
@Hoppácska: vagy inkább az ellenségem ellensége az én barátom... de látom te is egy álomvilágban élsz ahol más emberek problémáját nem ismerve gyülölködőnek állítasz be minden a te elveidtől eltérő megnyílvánulást
„7 milliárdan vagyunk a bolygón, nem fenyeget a kihalás veszélye, hagyjuk abba a szaporodást, nem akarok gyereket” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy az utóbbi időben minden nő be akar hozzá költözni. Már egyre nehezebben képes belevágni új kapcsolatokba, mert valahogy…..
Herman Hollerith, az amerikai népszámlálási iroda munkatársa 1884-ben szabadalmaztatta az általa feltalált lyukkártyás adatnyilvántartó gépet. Találmányának később jelentős szerepe lett a III. Birodalom nemzetiségi politikájában és az Endlösung - azaz a Végső Megoldás -  gyors és hatékony…..
A Blikk fáradhatatlan oknyomozó újságírója kiderítette: A népszerű tévés-rá­diós a Shamar­pa Kft.-n keresztül intézi feleségével, a második gyermekével várandós Viktóriával a pénzügyeit. És nem is akárhogy! A cég csak tavaly 123 millió forint nettó árbevételre…..
Maga a nagyszerű Magyar Nemzet nevű újság hozta a hírt, hogy a Miniszterelnökség átalakult Szent-Lázár szerzetesrenddé. Persze ilyen nyíltan nem merték leírni, csak azt közölték, hogy az ott dolgozóknak tízórás a munkanapja, többletfizetés azonban nuku. Nemsokára kiosztják a…..
Három napig nem írtam blogot. Mert Berlinbe utaztam. Megakartam tudni, mit ér a Hertha BSC. Az A Hertha, amely az alsóházban küszködik, és amelynek az ifjúsági játékosaival foglalkozik a magyar idol, Dárdai Pál a néhány meccsre megbízott szövetségi kapitány. Mondogatjuk (én is)…..
Kik vagyunk, honnan jövünk, merre tartunk? Ritka az olyan film, amely ilyen mély filozófiai kérdésekre keresi a választ, még ritkább az olyan, amelyik olyan jól teszi azt, hogy életre szóló élményt tud nyújtani. Kubrick zsenije kellett ahhoz, hogy megszülessen minden idők legjobb…..
Botrányos kiadványra bukkant egy vidéki üzletben a Kisalföld olvasója, mely az egyetem rendezvényén történt erőszakot amatőr szereplőkkel forgatott felnőttfilmként adja el. Bár a pornográf fantáziákban mindig is kiemelt szerep jutott a tanár-diák kapcsolatnak, az iskolapadnak…..
- SPOILERMENTES - Bolygónk és vele együtt az emberiség is haldoklik. A földalatti szervezetté töpörödött NASA azonban nem hajlandó elfogadni a véget, és egy olyan programon dolgozik, amellyel talán megmenthetők leszünk. Cooper (Matthew McConaughey), a tapasztalt pilótával az élen…..
LallR 2014.11.05 13:16:26
@retrovírus: teljesen 1et értek, főleg az európa riport az egy wtf volt.. a moon-tól is többet vártam
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt munkahelyi (t)error!   Egy szakmával kapcsolatos…..
Mindenki fél valamitől, főleg így talán mostanság amikor már kezdünk belépni a tél rideg kietlen valóságába, amit még imitt amott felmelegítenek olyan kitalált ünnepek, mint a halloween, a karácsony és a szilveszter... Ilyenkor néhányan legszívesebben téli álmot aludnának…..
Az étel-házhozszállítós helyek a kajákat nyilván éjjel csinálják, de, hogy hajnali 4-kor meg 5-kor akarják átadni, én még ilyet nem hallottam. Sőt, szerintem tönkre is menne az, amelyik ezt rendszeresen műveli. Vagy lehet, hogy az Egészségkonyha titokban valami komplex spártai…..
LallR 2014.10.31 17:10:00
@nyugatnepe.blogter.hu: ez a tipikus.. keressed akkor a hiteltelenséget, de nem hiszem hogy valaki ok nélkül írogatna ide ilyennel kapcsolatban...
Elbatta, nem kibatott velünk a kormány! Igen, szavaztál volna az emeszpére... most vehetné drogot a hétvégére a pörgős jutyúb videók mellé amit korlátlanul nézhetnél pluszdíj nélkül..  A lejátszódó klasszikus választás előtti forgatókönyvek után a kormány…..
  Igazából a világ összes pénzét el lehetne költeni táplálékkiegészítőkre. Akár a bioboltokról, akár a klasszikus "gyúrós" boltokról beszélünk, még szakemberként is nehéz követni az újabb és újabb csodaszereket. Ha az eladót kérdezzük, akkor nyilván azt fogja…..
LallR 2014.10.22 18:21:18
@Perszonáltréner: köszönöm a tanácsot
Lajos valószínűleg a Homáron már többször megénekelt T-rendszerátállás áldozata, de ilyen szuggesztív formában még senki nem tárta elénk a baját e témában. A könnyebb érthetőség kedvéért ugyan elkezdtem betördelni a levlet, de aztán egyrészt képtelen voltam értelmes…..
LallR 2014.10.16 19:34:48
@atpijkamo: ja és akkor még a telefon előfizetés... meg a Té azért több csatornát ad ugye aminek a felét nem is nézzük :) de mondjuk jobb a mínőségi kínálat a Ténél mint a diginél kivéve sport
LallR 2014.10.16 21:33:18
@AtiSnatch: kiküldtek 20on valamennyi meg 77ezres minuszos számlát kötbérként, ezt most akkor mit jelent?
LallR 2014.10.18 17:59:14
@atpijkamo: hmm.. utána nézek köszi a tippet
A Tesco számára az volna a legjobb döntés, ha megválna néhány külföldi, köztük magyarországi érdekeltségétől, és erőit a hazai, brit piaci pozíciói megtartására, növelésére fordítaná, legalábbis így látják a Morgan Stanley elemzői. (Forrás: HVG.hu) Az európai…..
LallR 2014.10.16 19:39:46
@fagyospityóka: :) akkor se érdekel...
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
LallR 2014.10.11 10:34:41
@Szabványok: ne haragudj, de nem lehet mindenki olyan tipptopp gazdag mint TE.. vannak csóró seftesek is, akiknek néha muszáj az olcsóbb megoldás mert a rezsi kifizetése után még az a kurva 200 forint is sokat számít ha a hónap végén nem tud már kenyeret venni... most nem bántani akarlak, de sztem csendbe kellene maradnod, értem én mire akarsz célozni de nem látod az összes tényezőt csak a magad oldaláról indulsz..
LallR 2014.10.14 19:44:03
@Szabványok: oh te szociostudor! newcommers...
"Ha neki nincs pénze kolbászra, akkor senki ne egyen kolbászt!"
de honnan veszed, hogy ez a hitvallásom? nem azt mondtam, hogy mindenért a kínaiba megyek, sőt ha tehetem elkerülöm, és inkább márkaboltban vásárlok, de tudod van olyan dolog amiért kénytelen vagyok a használt dolgokhoz nyúlni, mondjuk ha elromlik a bojlerünk akkor kénytelen voltam használtan venni, és beszereltetni olcsóbban megkérdezve öt SZAKembert és azzal is 3000 ezret spórolni...
de amúgy igazad van kicsit anyagias vagyok, attól függetlenül úgy érzem, hogy igazságtalanul vannak elosztva az anyagi javak itt Magyarországon... aránytalanúl magasak egyes emberek fizetései akik nem tesznek megfelelően hozzá az adott termelt értékhez, csak kiveszik belőle
és nem akarok a kanári szigetekre menni, és nem érdekelnek a diszkont gagyi utak csak rühellem azokat akik nem értik meg, hogy nem muszáj egy szakembernek lehúzni a csóró magyart, és nem találnak csak bizonyos pénztárca szint felett megoldás egy rakás problémára.. ha meg nem megy akkor meg nem kell aggódni a gyorshitel gyors segítség.. csak annyit fogsz fizetni, hogy míg lejár fogsz koplalni
LallR 2014.10.16 19:31:28
@Szabványok: "Hidd el, ilyen egyszerűen működik a munkaerőpiac!"

Tényleg? Akkor ne is fárasszuk egymást...