Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.valoban

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vasárnapina: Villants pinket 2010.01.24 11:44:00
CicikPopikTorkosPunettikKatalógus..
k.valoban 2010.01.26 03:34:33
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
k.valoban 2010.01.26 03:34:00
Nézőpont kérdése?Krisztus előtt 300 körül Ptolemaiosz azt állította, hogy a világ közepe nem más, mint a Föld. Állítását megfelelő érvekkel nem volt képes alátámasztani, annak bebizonyítására tett kísérlete, hogy geocentrikus világképe helyes, sikertelen (s valljuk be…..
k.valoban 2009.05.20 23:14:57
Subba Hülye videó: Pince 2008.09.08 11:31:00
Mi valahogy így képzeljük el az osztrák rém pincéjét, egy helyiségben a lakásban található összes fontosabb pont. A vizes blokk hűtő és az emeleteságy egymás mellé helyezése igazán bátor lakberendező keze nyomát jegyzi. De már megint elragadtattuk magunkat, felesleges a…..
Subba Erők a fővárosban 2008.09.09 10:30:00
Zenés-harcművészes megszállás alatt van a város, valamire készülnek! A ninja állítólag a Zöld Pardonban riogat, a szamurájt pedig a Gödörnél láttak. Mi lesz ha valahol a város közepén összetalálkoznak?!   ..
Subba Reggeli headbang 2008.09.10 10:15:00
Törzshajlítás, bokafogás. Ja, nem! Még mindig a hétvége jár a fejünkben. Tehát, ellazítjuk a vállizmainkat és a fejünket lazán előre engedjük, majd hátra. Gyorsítunk, majd amikor elértük a kellő sebességet elindítjuk a videót,…..
A gyerekkönyvek rajzolóit jellemző betegesség a jelek szerint átterjedt már a hétköznapi használati tárgyak díszítőire is. Gergőtől kaptuk ezeket a bizonyító erejű drámai fotókat. Kedves levélírónk ezt írta hozzájuk: "Egy átlagos vasárnapi banzájra csináltunk…..
Subba Szerkesztőségi faszkorbács 2008.09.11 09:45:00
Mit gondoltok ki a blog.hu legaktívabb hozzászólója? Na persze, hogy a mi olvasótáborunkból kerül ki, sarasvati / sütifej 19006 kommenttel. Tizenkilencezerhatszor, Sarasvati gratulálunk! A mögötte kullogó spájdernecc, és Rosszindulatú Vászka ne szégyellje magát,…..
Az egyik nagy hazai bank (tudjátok melyik), legújabb lakossági hirdetése mitha egyenesen a Subbának készült volna. Mert mire is vágyunk igazán? Talán nem árulunk el titkot, hogy már az oviban is ez volt a jelünk. Szóval, ígérjük, ha szabadfelhasználású hitelt kívánnánk…..
k.valoban 2008.01.18 08:14:54
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
k.valoban 2007.12.12 19:33:18
Van nagyobb köcsögség annál, ha lelövik egy film végét? Például, ha azt a filmet gyakorlatilag senki nem látta, de ezután lehet, hogy megnézné. A minden idők legperverzebbjének kikiáltott Nekromantikban a főhős friss hullákat hordoz haza a csajának, de mégis inkább horror, mint…..
k.valoban 2007.10.03 18:47:33
Tomi, Tomi, hova is ment az ondó? A kommentek közül loptuk a fenti kis szösszenetet, ezer köszönet érte...
Csak tőszavakban vagyunk képesek pillanatnyilag fogalmazni: Fiesta, zenekar, Duna Pláza, csudajó muzsika, lehengerlő háttértáncos. ..
k.valoban 2007.09.26 14:46:47
Itt van korunk legújabb sportja. Genitális! ..
Félelemmel tölt el bennünket az alábbi videó nézése. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez napjainkban készült, vagy kétszáz évvel ezelőtt. Antal Imre orrának állapota iránytű az évtizedek közötti homokviharban, de sajnos az a helyzet, hogy humor szinten semmit sem…..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
A következő georgiai hír olvastán egyből a Fekete Lovag jelenete jutott eszünkbe a Gyalog galopp-ból. A snellville-i rendőrség bizarr haláleset ügyében nyomoz. Hétfőn két férfi - Charles Keith Teer és William Russell Redfren - összebalhézott egy nő miatt. A kakasviadal a…..
Hát hogy őszinte legyek nem is vártam mást tőle, aki karácsonykor öngyilkosságról mesél, attól senki ne várja, hogy megérti, mi a buli, és mi nem. na mindegy. Innen. A levél teljes verziója ITT olvasható.Mi folyik Keszthelyen, úristen?..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
Úgy látszik Havas csak a kezdet volt. Ma kitették Sváby szűrét. No komment, illetve majd ti. UPDATE: részletek itt...
Hiánypótló termék (és egyben az év domainneve)...
Nos, melyik hazai zenekar tisztességben megőszült frontemberének van már szüksége távollátást korrigáló súlyos dioptriákra? Megoldás és bónuszként hülye zeneipari sajtóközlemény a folytatásban. SAJTÓANYAG 2007. szeptember 10-én, hétfőn - két év után - új Ossian…..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..