Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galacs drifTeam

37 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gymkhana TUNINGSHOW GYMKHANA 2012 2012.02.28 12:39:00
„A terv csupán jó szándék marad, ha nem fajul azonnal kemény munkává” 2011 márciusában sokan kételkedve fogadták az új sportág megjelenését. Sok kritikus hang élcelődött rajta, közben mi az agyunkat eldobtuk annyit melóztunk vele, de az idő végül minket…..
Galacs DrifTeam Köszönet Nektek! 2011.12.23 08:36:00
Kedves Olvasó!Az idei évet teljes mértékben pozitívan zárhatjuk le. A 2011-es év elején több cég is mellénk állt és támogatott minket céljaink elérésében. Galacs Gabi élete első Pro évét a 6. helyen zárta, sőt még dobogóra is sikerült felkerülnie. Ez évben…..
 Sziasztok!Újabb kis információ morzsát hintek el előttetek! :)Nagyon kevesen tudják még, hogy miről is van szó pontosan, de eddig két reakció volt.-" Ezt most komolyan mondjátok? "-" Ti tuti őrültek vagytok! "Egy biztos, hogy aki részt vesz a mókámban nem…..
Szépet minden kedves olvasónknak!Rengeteget gondolkodtam, hogy mit is írjak a hétvégi "megjelenésünkről" .......:)Aki kint volt tudja, hogy miről van szó még ha el sem hitte.Egy kicsit vissza megyünk az időbe..... 2011 október 27. csütörtököt élünk éppen.Csörög a…..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
Kellemes hűsölést mindenkinek. Elmúltak a szép idők, lassan téli-gumis időszak jön, lehet csúszni akaratlanul is, pályán kívül is, sapi-kesztyű bekészítve, aztán mit csináljon az átlag drift-fan ha egyszer elfogy az idény... Hát egyrészt, repesve várja az első havat, hogy az…..
Galacs DrifTeam Egy bukott nap! 2011.10.03 19:33:00
Szebbet mindenkinek, legfőképpen annál amit mi és még jó pár egyesületi társunk érzett a hétvégén szervezett Night Series 3. futamán!A verseny napja elég jól kezdődött és még Galacsék sem késtek el... ritka dolog! :)A gumi melegedésből tanulva most egy nagyon kedves…..
Galacs DrifTeam Tököl-edzés. 2011.09.11 01:05:00
Szép estéket kívánok! Kicsit rendhagyóan, az edzés napról külön írok, ugyanis a versenyre sajnos nem fogok tudni kimenni holnap, de azért történt annyi minden, hogy érdemes leírni (meg idővel némi képanyaggal is ellátni :) ) Reggel egy gyors sátorállítás után az autóflotta…..
Szép estét mindenkinek! Mint ígértem visszatértem, rendezvényrésztveszek, vagyok, írok, és zaklatlak titeket, nehogy unatkozzatok :) Szóval Csütörtök éjszaka leutaztunk a nekünk nem (és a hétvége történéseit elnézve senkinek sem) unalmasnak tűnő Máriapócsra :)…..
Sziasztok!Az utóbbi időben sajnos elég elfoglalt voltam egyéb irányokban, és nem nagyon tudtam foglalkozni a bloggal, de visszatértem és igyekszem pótolni az elmaradásomat. Kezdeném is a tegnapi nappal, ugyanis újra kilátogattunk a kunmadarasi reptér gumiéhes betonlapjaira, egy…..
Galacs DrifTeam Nyereményjáték! 2011.07.26 07:17:00
Sziasztok!Az első körben szeretnénk kisorsolni egy Galacs DrifTeam pólót miután meghaladja az OLDAL az 500. Like-ot!Hajrá! :)Pancho/Galacs DrifTeam ..
Üdv minden kedves olvasónak! Mint tudjátok a hétvégén Tökölön drift verseny zajlott le, azaz félig meddig zajlott le.Egy kicsit visszamegyünk az időbe úgy 1 hetet. Galacs Gabi verseny bringája már lassan 3 hete átalakítás alatt volt mikor kaptam egy telefont Münchenből. Egy…..
driftgarázs Nyereményjáték! 2011.07.25 21:24:00
Sziasztok!Az első körben szeretnénk kisorsolni egy Galacs DrifTeam pólót miután meghaladja az OLDAL az 500. Like-ot!Hajrá! :)Pancho/Galacs DrifTeam..
Az idei első tököli edzésen ismertem meg Kudó Gergőt, aki egy frissen, idegenből szerzett bajor készülékkel támadta volna a nagykockát, ha az autó is úgy gondolta volna. Akkor nem gondolta úgy, de azért alaposan szemre, és s.ggre vételeztük a gépet. Tetszett, (mondjuk nekem…..
A tegnapi napunkat a kunmadarasi gyorsulási versenyen töltöttük, ahova meghívtak minket néhány hete, hogy rendezzünk egy kis Drift-showt a látogatóknak, taxizással egybekötve. Az ötlet tetszett, a szervezőkkel megbeszéltük a megbeszélnivalókat, és Szombat reggel 6-kor, már…..
Galacs DrifTeam Pörög a Fanat-X 2011.06.14 19:32:00
A Fanat-X -es srácok nem tudnak leállni, a fejléc, látogatás, képek, után, megtámasztották kicsiny csapatunkat, egy új, nagyon állat videóval is. Köszönjük szépen. (ezt is :) )Galacs Gábor és a Galacs Drift Team - Fanat-x.hu from Fanat-x Tuning Team on Vimeo.(Nem, valóban nem…..
Galacs DrifTeam Tököl-Night 2011.06.13 23:00:30
Nah, meghoztam a tegnap ígért pótlást, a fantasztikus éjszakai futamról, és némi plusz infót is karmolok hozzá, hogy okosodjatok :) Azt már éjszaka láthatta mindenki, hogy rengeteg látogatót vonzott a remekül megszervezett sötétség, de azt csak ma tudtam meg, hogy kb. 4000 ember…..
Galacs DrifTeam Christine 2011.06.13 00:30:00
Először is, mindenkinek szeretnénk megköszönni, aki kilátogatott, és csápolt-tapsolt-kiabált-szurkolt Galacsnak, a tegnapi tököli éjszakai futamon. Ütős kis este volt, nagyon jól éreztük magunkat. A pálya bejött az autónak, és Gábornak is, mert láthatóan elég jó…..
A Hasper-Tuning jóvoltából, Tökölről valaki egy szép új kipufogó véggel gazdagabban csámpázhat haza. Emellett a Galacs-Team-es pólóban feszítő emberkéktől matricákat, és szórólapokat is gyűjthettek (bár ők még nem tudnak róla, de majd nagyon örülni fognak, ha elmondom…..
Galacs drifTeam 2011.06.09 11:08:24
@Sanyusz: Annak is örülünk, de azért élőben mégis más ;)
Gumifüstös hétvégét mindenkinek!Már említettük, hogy a blog egy kicsit felfrissül, hát íme ez lett belőle:)Az új fejlécünket köszönjük szépen Kiszely Máténak és a Fanat-x Tuning Teamnek, hiszen Máté készített számunkra egy új blog headert ami érdekében átalakítottuk a…..
Kedves olvasók!Segítségeteket kérjük a június 11-i éjszakai verseny miatt. Galacs Gabi lila csodáját szeretnénk feldíszíteni gyönyörű fénytechnikával. Kérünk benneteket, ha fel tudtok ajánlani számunkra bármiféle "világító csodabogarat" jelezzétek a…..
Galacs DrifTeam Átalakulás. 2011.05.30 22:50:00
Mivel a blog, indulása óta, gyakorlatilag ugyan úgy néz ki, és már többeknek is feltűnt hogy a fejléc kép sem igazán aktuális, elhatároztuk, hogy megjelenésileg kicsit alakulunk. Elképzelések vannak, és már némi hozzájárulás is, új fejléc formájában. Rövid időn belül,…..
Vasárnap, reggel 6, Dunakeszi. Kicsit felhős, reggel-hűvös idő, a hajam még mindig tart. Mivel Gáborék már a szombati napot is kint töltötték, és szóltak hogy szakadt az eső, így kivételesen felkészülve, farmer-pilóver-esőkabát-esernyő kombóval felpakolva elindultunk…..
Szép napot kívánok mindenkinek, nekünk sajnos nem sok jutott belőle (vízből, meg idegbajból annál több) A Vasárnapunkat Taszáron töltöttük, megünnepeltük a munkát némi gumifüsttel :) A hétvégi történések már szombaton elkezdődtek, mert előre szóltak, hogy nem lesz…..
Galacs DrifTeam Taszár 2011.05.02 17:51:00
Szép napot kívánok mindenkinek, nekünk sajnos nem sok jutott belőle (vízből, meg idegbajból annál több) Tegnapi napunkat Taszáron töltöttük, megünnepeltük a munkát némi gumifüsttel :) A hétvégi történések már szombaton elkezdődtek, mert előre szóltak, hogy nem lesz gumis…..