Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khazee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a befejező része minden idők egyik legrosszabb filmjének.  ..
Khazee 2010.11.07 13:35:24
@ajven: Valóban van Troll 1 is de ahhoz képest, hogy régebbi jobban meg van csinálva mint ez. Nem mondom, hogy olyan marha jó, de nézhetőbb mint ez.
Egy remekbe szabott horror-vígjáték Elvis Presley-vel, Kennedyvel és egy múmiával...
Khazee 2010.11.04 11:25:08
Ismét egy érdekes darab, mely nem más, mint Jim Carrey első filmje. Ezek után azonban kész csoda, hogy egyáltalán kapott bármilyen szerepet. ..
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
Nem másról van szó, mint a Drive Angry-ről, mely első látásra egy agyatlan marhaságnak tűnik. Nicholas Cage - ha lehet - még lehetetlenebbül néz ki, mint eddig bármikor, és úgy néz ki, sem a sztori, sem az akciók, sem bármi más nem lesz valami ütős ebben a filmben. Valamiért…..
A negyedik évad a vártnál sokkal hosszabra nyúlt, ami nem csoda, tekintve, hogy számos egyéb dolgot is beiktattunk (pl.: Kérdezz-Felelek, Filmelemzők Oscarja), de sikerült elérkezni a végéhez.Szokásunkhoz híven a díjátadóval kezdjük az évadzárást. Ezúttal könnyű dolgunk volt,…..
Íme a negyedik évad utolsó videója, melynek tárgya az amúgy sem túlságosan emlékezetes Oviapu második része. Az elődhöz képest sokkal gyengébb, önmagában nézve pedig borzasztóan kínos. Jó szórakozást! ..
Khazee 2010.10.03 18:25:02
@Dj G@ben: Na ott nem is néztem. Nem tudtam, hogy ilyen népszerű film a Versus :)