Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whyyy

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iskolakezdés idején az albérlet árak emelkedése szinte kimeríthetetlen beszédtéma. Sokan kezdik külföldön is a tanévet, vagy akár eddigi életüket feladva próbálnak szerencsét máshol. Itthon 250ezer Ft környékén már elég menő helyet tudunk bérelni, de vajon milyet kapunk…..
Ennek a videónak nincs sok mondanivalója, vághatjuk rá elsőre. Azonban ha végignézzük, és átlapozzuk a galériát, majd kicsit elmerengünk a látottakon, megváltozhat a vélemény: ebben minden benne van, amiről a motorozás szól. Vonatkoztassuk el a helyszíntől, meg a filmecskében…..
Négyrészes cikksorozatom befejező része következik, a címben megjelölt infókkal. Kommentek alapján időnként frissítem a cikket. A halott linkeket kérem jelenteni. A cikket én írtam. Mivel nagy munka volt, részben/egészben történő felhasználása előtt emailben keress meg. A…..
Belsőség Ordítottam, hát persze 2010.12.12 07:49:00
Vannak már erősebb, gyorsabb, hangosabb, meg mindenféle egyéb Ladák. De ezek a homológ versenygépek a legromantikusabb lapjai a nagy Zsiguli-könyvnek. Pláne, ha olyanok ülnek a volánjaik mögött, mint Balatonyi Árpád és Németh Gyula. Vélemények az azonos című írásunkról...
whyyy 2010.12.13 14:28:26
@Csikós Zsolt: dede, ott megnezegettem.
De a cikk melle mieeerttt? :(
Ez kene a galeriaba, aztan oda se kattintok :P
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
whyyy 2010.11.28 10:02:32
@doncarlos: Carwellnes. Kerdes hogy azert ezek menynire javithatoak! Tul eleg a konturjuk, de dontsek el Ok. Erdemes egy probat megtenni veluk tenyleg.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
whyyy 2010.11.24 16:30:07
@Kartal (fekete mellényben): ááá, csak arra gondoltam ott talan jobban lehet pofazni, es tobbre lehet menni. Bar lehet seperc alatt kikozositenenek :P
whyyy 2010.11.24 16:34:12
@Őrnagy Őrnagy: Latszik "te is vagod" hogy mi hogy volt/van meg. Meseld mar el nyugdij meylik 70% votl a maganos verzio allami resze?!
whyyy 2010.11.24 16:37:09
@Őrnagy Őrnagy: Azert A Zsidesz nepszerusege is csak erossen a alulinformalt, es tobbnyire 'egyszeubb" tomegeken latszik megmaradni. Nem mondhatni hogy a parton belul is mar fel fel bukkano nem egyetertesek a nepszerusegre hajaznak. Videken, a csepeli vasmuben akik az MTI altaln szepen kioszott hirekbol nyalaznak joesetben, ha nem a Máonikasóbol, azok total nicnsnenek kepben, nekik mindegy, fat lehetne hasogatni a hatukon csak Viktor ...
Ez ebben az orszagbana gond... a politika vallas lett, aki idejeben elkezdte a nepek hujiteset az szarik most bele a palcsintaba hamar, es kilopja amit lehet. Bar igaza van... ha ennyi a huje.
Csütörtökön megválasztotta a  Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma a közmédiumok új vezetőit. 2-2 jelölt közül kellett választani a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Duna Televízió és az MTI élére. A jelölteket személyesen Szalai Annamária Médiaatyaúristen…..
whyyy 2010.11.22 17:34:01
@vakvarju:
Kb szarok a helyesirasra. GrammarNaze :P
Az ertelmezest radbizom. Az ekezetek kiegeszitesevel egy akar magyarul is ertelmes mondatot kapsz.
whyyy 2010.11.22 17:35:52
@vakvarju:
Sz@r.k a helyesirasra! Grammarnazi!

Ekezetek behelyetesitesevel amugy egy egeszsen ertelmes magyar mondatot kapsz :P
whyyy 2010.11.23 08:08:15
@Nagykorú:
Na "okoska" erre mit tudsz akkor folhozni?!
index.hu/kultur/media/2010/11/22/az_mti_gyartana_a_kozszolgalati_internetet_is/
Meghogy nem lesz monopolizalva, hogy nincs ellehetetlenitve senki mas?! Szoal kis Viktoristank, mesejj, mi a magyarazat erre! :P
Hétvégén sajnos én is arra kényszerültem ,hogy meglátogassak egy pláza nevezetű szociális intézményt, mellékesen vásárlás céljából. Ja mert nekem nagyon úgy tűnik a népek nagy része a vásárlást csak mint kötelező mellékágként tekinti ott. Vmi kedvezményes, vagy milyen…..
 Kezdjük egy igen aktuális eseménnyel ... választások. Ja politikai részét totál hagyjuk ki, lényegtelen, de a körítés. Vasárnap reggel fő a húsleves, mellé készül a remek hasáb burgonya kirántott szelettel :P és készülődik a család mennek szavazni. Hát jó én is…..
Üdv Mindenkinek aki erre keveredett. Első nekifutásra talán először elmondanám, hogy miből indult, miért!?! :) ez a felismerés dokumentáció, mert többet az egésztől nem kell várni, csak a Miértek ami számít, a válasz szubjektív, sőt gyanítom lesz akinek egyértelmű,…..