Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amira1976

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
A Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán az RTL Klub állítólag embertelen körülmények között várakoztatta a tehetségkutató versenyzőit – legalábbis ezt állította egy szombathelyi kötélugró csapat vezetője, Bánhegyi Attila a Nyugat.hu-nak. A hírek hallatán mi is…..
Amira1976 2015.07.17 23:27:04
@mircimacska: és milyen jól tettétek...
Amira1976 2015.07.17 23:24:44
@Mrebi: egyértelmű, h nem volt légkondi, ha volt, nem volt bekapcsolva, hiszen végig nyitva volt minden ablak, az utcáról is lehetett látni....Az én szememben most zuhant igazán nagyot az RTL KLUB, ezzel a hozzáállásával, nem is azzal, amit tettek. Mennyivel egyszerűbb lett volna elismerni, hogy hibáztak, nyilvánosan elnézést kérni mindenkitől, legközelebb kicsit jobban odafigyelni, és mindjárt nőttek volna a szemünkben....Hát ez nem jött most össze:( nehéz megállni, h ne tegyem hozzá: ez lenne Magyarország ma? nagyon elkeserítő...ma még mindig nem tanultuk meg, hogy a bocsánat kéréssel sokkal többre lehet menni, és a hazug embert úgyis előbb utolérik....
Amira1976 2015.07.17 23:25:47
@juhaszvik: teljesen egyetértek, öngólt lőttek
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
Amira1976 2015.07.17 20:54:06
Minden úgy volt, ahogy a kötélugrók mondják. Persze, h senki sem hagyta ott őket eddig ilyen okokra hivatkozva, mivel valószínűleg súlyos kötbér terhe mellett írták alá a szerződést, hogy részt vesznek a produkcióval. Nagyon bátor, amit ez a vezető tett, és főleg az, hogy elmondta a tapasztalatát. A helyiségben ahol várakoztatták a résztvevőket a nyitott ablakok voltak a légkondi, még az utcáról is lehetett látni. Tudtommal nyitott ablakoknál nem megy semmilyen légkondi. Ami alul volt, azt is kikapcsolták estefelé. A büfében csak húsos szendvics volt, illetve ropogtatnivaló, szabadon, hűtés nélkül. A csokoládé annyira megolvadt, hogy már nem lehetett megenni később. A vegetáriánusoknak be kellett érni sós ropogóssal, ha nem hoztak magukkal enni. Ha minden percre pontosan be volt osztva, akkor nem kellett volna mindenkit reggel 8-ra odacsődíteni. Volt, aki más országból jött, vidékről, vonattal, azokat miért nem lehetett korábbra tenni? Én azt gondolom, hogy mindenki abból indult ki, amit a tv-ben a Britain meg a USA's got Talent-ben látott, és azt hitte, hogy emberi körülmények fogják várni egy komoly tv-nél. Én személy szerint azt feltételeztem, hogy ilyen melegben még ingyen ásványvizet is osztogatnak, ahogy egy komolyabb rendezvényen szokás. De legalább rendes, kényelmes székek lettek volna megfelelő számban, amin várakozni lehet, ha már egész nap ott kellett lenni. A vidékiek egyáltalán nem ismerik a járást Budapesten, és nem tudom hogy honnan lett volna a tarsolyukban egy budapesti kiszállítós cégnek a száma, net sem volt. Aki a pizzát hozta csak készpénzt fogadott el, és bizony vannak ma már elég sokan, akik nem hordanak magukkal készpénzt biztonsági vagy egyéb okokból, különösen nem, amikor Budapestre mennek. A zsűri tagjai közül én sem ismertem senkit, de ezután sem fogok...Őszintén szólva, megdöbbentem, amikor olvastam, hogy az RTL KLUB visszautasítja a vádakat, Szerintem minimum bocsánatot kellett volna kérniük. Ez azért nem volt szép tőlük.