Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volante

120 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet egy Deloreannel Téli szünet 2010.10.27 11:12:00
Már írtam, hogy elraktam az autót télire. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg sem moccanok vele, csak hogy jóval ritkábban járok. Most hétvégén is mentem egy frankó kisebb kört egy haverral. Jó volt. Még mindig szeretem. Viszont az előzőhöz tartozik, hogy egy szakszerű téli elrakás sok dolgot…..
Élet egy Deloreannel Infók 2010.06.04 11:28:00
Eléggé felborult a heti frissítés a lengőkartörésnek köszönhetően. A hétfői infós rész el is maradt, pedig pár dolgot akartam írni. Ezeket most bepótolom, mert van köztük aránylag sürgős is. Kezdeném is azzal:Bopatnak megérkezett az autója és a fórumon indult is téma az…..
Múlt szombaton volt az esküvőm. A tervben az volt, hogy a Delorean lesz az esküvői autó, de ez nem jött össze. Nyugodtan elmondhatom, hogy az eddigi legdurvább probléma lépett fel egy órával az indulás előtt. Úgy történt, hogy elmentem az autóért, letakarítottam, visszajöttem…..
Mára két dolog van. Az egyik egy emlékeztető, hogy van levelezőlistánk, amire eddig még nem túl sokan iratkoztak fel. Akit érdekel, az írjon és felkerül. Néha biztos mennek majd rajta fontos infók plusz spammelésre biztosan nem használjuk. :) A másik, hogy ezen is gondolkodok egy ideje, hogy…..
Egy kevésbé ismert ember jön most, pedig Thomas W. Kimmerley az egyike volt azon keveseknek, akik mindvégig kitartottak John Delorean mellett. Thomas a Gans and Shaler ügyvédi irodának dolgozott és főleg a Delorean Motor Company igazi indulása előtti időkben volt aktív.  John Delorean a Delorean…..
Élet egy Deloreannel Nincs semmi 2009.12.14 11:18:00
Megint nem jut eszembe semmi bejelentenivaló (levéve, hogy két eladó Delorean van a hasznaltauto.hu-n. :) ), úgyhogy idézet lesz:A: I bought my DeLorean in 3 months with no workshop manual.B: I had my DeLorean workshop manual for 6-7 years before I bought my DeLorean.A: Whoa, this is heavy.B:…..
volante 2009.12.17 18:58:32
@Sidaries: A Te fordításod az új BTTF-szinkron alapján készült volna? :)Én csak a régit ismerem, és azt hittem, esetleg nem esett le a poén. Bocs a javításért. :)
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
volante 2009.11.04 22:54:03
@Csikós Zsolt: Ha így nézzük, valóban igazad van, de azt azért továbbra is furcsállom, hogy ha már felújították az autót, a tulaj éppen egy ilyen, arányaiban filléres javításon spórolt volna? Apróság, de nekem legalábbis erősen piszkálná a csőrömet, ha lenne egy szépen tatarozott öreg Mercim, viszont a folyton az orrom előtt lévő számláló láthatóan hülyeséget mutatna.

Régi autóm egyébként tényleg nem volt, de remélem, egyszer lesz.
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
volante 2009.11.03 22:53:38
@betonacel: a 37 éves Merci szerintem csak a fedősztori kedvéért van használtként feltüntetve. :)
Autófília Mit mutat? Ne fékezz! 2009.09.30 08:00:00
Minap megütötte a fülemet egy érdekes információ a Nissan szuper sportkocsijával, a GT-R -rel kapcsolatban. Azt már eddig is lehetett tudni hogy az autó egy nagyon intelligens fedélzeti számítógéppel van felszerelve Pl: G erők mérése de ilyen fajta kontrollról még nem hallottam. A…..
Az elmúlt napokban egyre többször foglalkoztatott az a kósza gondolat, hogy ruhatáram - főleg az ingek frontján - némiképp fejlesztésre szorul. Nálam az ilyen döntéseket hosszas vívódás előzi meg, de ezúttal nem volt apelláta, így tegnap munka után elhaladtam az Árkád…..
Autófília Na még egy kicsit... 2009.08.28 13:00:00
Még mindig nem az igazi, de jön, jön, jön.Kedden Delorean-nap az Autófílián ! Addig pedig, hangulatcsinálónak: ..
Élet egy Deloreannel Megvagyok 2009.08.24 13:44:00
Durva volt ez a négy nap. Volt benne Delorean, ivás, minden marhaság. A blogírás kimaradt, igyekszem bepótolni. A biztosításom lejárt, most egy darabig szerintem nem bóklászok, a hétvégék is tele lesznek. Azért a blogot nem hanyagolom el, most így sikerült. Addig pedig amíg végre…..
Élet egy Deloreannel Bricklin SV-1 2009.08.06 09:59:00
Ha már úgyis borul az egész rendszer, a keddi bejegyzés miatt, akkor menjen keményen. :) Egy kicsit hamarabb készült el a szerdai és most a péntekit is előrehozom csütörtökre. Holnap megyek a találkozóra, ezért nem tudnék írni, de azért nem hagyom ki. A mai téma a Bricklin SV-1 lesz, a Delorean egy…..
Tudom, tudom, egy szörnyű, gyalázatos alak vagyok. Antiszociális, többszáz marketinges verejtékes munkáját semmibe vevő gazember, akinek van képe, és nem nézi meg a tévéreklámokat. Komolyan, ha nem láttam volna meg valamelyik áprilisi estén a gengsztermercit a két lábon járó,…..
Íme egy klip, amely a zseniális rFactorhoz készülő Lada-modot hivatott bemutatni:Gondolom, ezek után nem kell nagyon magyarázni, miért is várom annyira, hogy valaha egyszer elkészüljön. Addig is az éhség csillapítására kiadhatnának valamiféle bétaverziót, azt se bánom, ha nincs…..
Ez is megtörtént. Hosszú vergődés után csődben a General Motors. Persze ez nem jelenti a cég végét, de mindenképpen a gazdasági állapotuk egy fokmérője.  totalcar.hu/magazin/hirek/ Azt hiszem mindenki tudja miért hír ez énnálam is. John Delorean a General Motors egyik legtehetségesebb mérnöke és…..
volante 2009.06.03 19:46:08
@Mairtin:

Pont azért ment csődbe, mert ekkora volt. Nagy és rendkívül kusza. Igazából azon csodálkozom, hogy eddig hogyan bírták fenntartani ezt az egészet. Most viszont, hogy ledőlt a kártyavár, sokkal könnyebb lesz nekik újraszervezni, ésszerűsíteni. Kb. úgy, mint hogy egy romhalmazt is egyszerűbb lebontani, és új házat építeni, mint azt dupla költségen toldozni-foldozni.

Más: JZD volt anno a Pontiac igazgatója, szóval lehet, hogy hullatna pár könnycseppet a márka megszűnte felett.
szuburbán szubkultúra Life's dead 2009.05.19 21:57:00
Valahogy nem megy, pedig lassan talán tényleg ideje lenne beletörődnöm, hogy a színvonalas szórakoztatásnak nincs jövője. Jelene az van, mindig is lesz, egy-egy rövid villanás erejéig ugyanis mindig megmutatja magát, csak épp, hogy ne feledkezzünk meg róla - vagy hogy annál is…..
Kedves Televízióhallgatók és Rádiónézők, valamint Internetet Tapogatók!Három hónap olyan csend után, melyhez képest a kripták enyhe Padödövel súlyosbított városligeti vigalom, ismét felüti fejét a Szuburbán Szubkultúra. Hosszú volt a kihagyás, ezalatt nyilván jócskán…..
Élet egy Deloreannel Húsvét 2009.04.29 10:09:00
Kicsit megkésve, de azért megírom ezt is. Ez még szintén a Tuningshowhoz kötődik, mert annak harmadik napján történt, amin nem voltam ott. Valahol talán már írtam, de mivel falusi vagyok, ezért nálunk még divat a locsolkodás és a Deloreant nem lehetett kihagyni egy ekkora buliból.…..
volante 2009.04.29 19:46:14
Többször mondtam már, hogy nem nagyon értek az autókhoz, mert ahhoz még volt eszem, hogy megvegyem a Deloreant, de ahhoz, hogy karban tudjam tartani erősen szükségem van a klubra, akik szerencsére szívesen segítenek. Az egész a rendszámtartó felszerelésével kezdődött. Felraktam és örültem, hogy…..
volante 2009.04.08 22:53:27
Nem rég írtam, hogy rendeltem egy európai rendszámtartót Angliából csillagászati árért. Múlt hét közepére ideért. Elég gyors, még a Magyar Postának is örülök, ha 4 nap alatt elhoz valamit. :) Hétvégén neki is estem a szerelésnek. Ez volt a csomagban:Az előző postbeli…..
Ó jaj, még mindig nincs vége? Nem volt még elég a Mustang fastbackbe épített Nissan sorhatosból? Nem hiszem, hogy a Fast and Furious-sorozat nem a tuningalkatrész-gyártók titkos üzleti húzása. Tudjuk mindannyian, mekkora mese, de sajnos vannak sokan, akik bedőlnek neki és…..
Volt régen egy sorozat. Nem is sorozat, inkább a szappanopera műfajának a magyar vérvalóságra gyalult változata, a valóságshow-k ősatyja, az emtévés Új Hullám: a teleregény. Ez volt a Szomszédok. A műsor, mely másfél évtizeden és epizódok százain keresztül hömpölygött…..
- úgy is, mint a Nagy Turizmus, lámpától lámpáig: "Unalmas pillanatok reggel az anyósülésen" című rovatunkat olvasták...
Na igen, akad némi erotikus felhang a címben. De még mielőtt az ifjú apukák az ORTT 18-as karikáit vizionálva küldenék ki csemetéiket a szobából, hogy aztán remegő ujjakkal fordítsák pár kattanással maguk felé a netscrollt, folytatom.Habár az utóbbi időben egyre távolabbinak…..