Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZLayos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
ZLayos 2011.02.18 18:54:34
Hali FreddyD!

Bár ritkán kommenteltem, mindig felnéztem a blogodra, hátha van új vidi. AVGN-t is itt fedeztem fel, bár szórakoztatóak az ő alkotásai is, a tiédet sokkal jobban kedveltem
mert originál magyar és ezért a "miénk" :)
Hála égnek nincs semmi hasonlóság azon kívül, hogy rossz játékokat mutat be mindkét alkotás.

Az hogy nem vállaltad sosem az arcod számomra pozitívum, mert sosem akartál nagyzolni és nagyképűsködni. Persze a népszerűség átok is, de a maszkod megóvott ettől. Jó hogy később sem vetted le, így a Freddy imázs legendává vált.

Remélem azok akik kedvet kaptak rossz játékokat bemutatni nem fognak majd majmolni, hanem megtalálják a saját stílusukat.
Jó tanács: Ne legyen rosszabb a videó színvonala a bemutatott játék színvonalánál!!!

A döntésedet tiszteletben tartom, bár a búcsúszövegeddel nem értek egyet. A videók folyamatosan egyre jobbak és jobbak voltak, nem lehetett érezni azt a terhet amit rajtad volt egyikben sem. Én is tanultam média ismereteket, és tudom hogy egy 5 perces videót windóz múvi mékerrel (legalább is nekem) 4 óra alatt lehet jól összevágni, szinkron nélkül!!! Nekem 20 perces anyagból kellett dolgoznom, de egy egy játéknál órás vidik vannak (gondolom) amiben lehet csak 1-2 poén van de amíg eljut az ember oda, meghal idegileg! :D Nem tudom mért írtam le, talán a jövő nemzedéknek akik a nyomdokaidba lépnek és jó ha tudják mire vállalkoznak.

A rajongókhoz mindig felelősségteljesen álltál hozzá, bár nem tudtál mindenkinek válaszolni szerintem ez megbocsájtható.

Végezetül kívánok neked szép életet, munkádban sikereket, szerelemben sok s...et! :D

Légy önmagad és köszönöm a videókat.